Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Ποιος ξεμυάλισε τον «πειρασμό» του «Big Brother»

❱❱ H sexy Μαίρη Σκόρδου βρήκε τον… μαέστρο της και δεν δίστασε να του πει δημόσια το «σ’ αγαπώ»Δημόσιο «σ’ αγαπώ» από τη Μαίρη Σκόρδου στον σύντροφό της! Το σέξι κορίτσι του θρυλικού «Big Brother», που κάνει καριέρα στις νυχτερινές πίστες και συνεργαζόταν πέρυσι με τον Τάσο Μπουγά, εξέφρασε μέσω διαδικτύου τον έρωτά της για τον μουσικό Γιώργο Σαββίδη.

Ο ξανθός «πειρασμός» του πιο παλιού ελληνικού ριάλιτι, κατά τον εγκλεισμό της στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού», ήταν το αγαπημένο πρόσωπο του ανδρικού τηλεοπτικού κοινού. Πολλοί φαν της, μάλιστα, την ακολουθούν μέχρι σήμερα στα νυχτερινά μαγαζιά όπου εμφανίζεται. Ομως, ο τυχερός της καρδιάς της δεν είναι άλλος από τον Γιώργο, ο οποίος δουλεύει κιόλας μαζί της, αποτελώντας μόνιμο συνεργάτη στην ορχήστρα της. Ο ίδιος παίζει πλήκτρα, έχει όμως και τον ρόλο του μαέστρου, στήνοντας το εκάστοτε πρόγραμμα των τραγουδιών που ερμηνεύει η Μαίρη στα κέντρα διασκέδασης στην Αθήνα, αλλά και στην επαρχία, όπου εμφανίζεται κατά καιρούς.

Το ζευγάρι είναι μαζί τουλάχιστον μια πενταετία και οι πληροφορίες λένε ότι ζει κάτω από την ίδια στέγη. Εκείνος τη φωνάζει χαϊδευτικά «θεάρα μου» κι εκείνη, ως εξαιρετική μαγείρισσα, τον έχει «πασά στα Γιάννενα». Καλεσμένη τον περασμένο Μάιο στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, η όμορφη ξανθιά απέφυγε να μιλήσει για τη σχέση της. Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι είναι πολύ ερωτευμένη, πως περνάει υπέροχα και ότι, αν της γίνει πρόταση γάμου, θα πει «ναι»!


Δεκαέξι χρόνια μετά το ριάλιτι, η τραγουδίστρια αποκάλυψε στην ίδια εκπομπή ότι, αν παρέμενε στο παιχνίδι, θα ήταν αυτή η νικήτρια του μεγάλου επάθλου στη θέση του Γιώργου Τσάκα, ενώ μίλησε και για το φλερτ της με τον Πρόδρομο Καθηνιώτη. «Δεν δημιουργήσαμε σχέση. Δεν γινόταν να κάνουμε σχέση, γιατί δεν μ’ αρέσει να πάρω τον άνδρα κάποιας κοπέλας» είχε πει.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί




Μποζουκια Αθηνα