Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το βουβό δράμα του πιο δημοφιλούς ανιματέρ της TV

❱❱ Ο Σταύρος Ντάφλος ανοίγει την καρδιά του στην «Espresso» και  μιλά για την αυτοκτονία του αδελφού του πριν από ενάμιση μήναΑπό τον
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Η φράση «Γέλα, παλιάτσο» φαίνεται ότι ταιριάζει γάντι στην περίπτωση γνωστού3902 vlepaki ntaflos 07022010 animateur της ΤV, του οποίου ο αδελφός αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον έκτο όροφο δημόσιου νοσοκομείου.

Ο Σταύρος Ντάφλος, που στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο «Χαμογελάτε, είναι μεταδοτικό», αλλά και σε αγαπημένα τηλεπαιχνίδια και talent shows, όπως το «Ραντεβού στα τυφλά» και το «Χ-Factor», εμψυχώνοντας το λεγόμενο «ζωντανό κοινό», ζει εδώ και λίγο καιρό ένα βουβό δράμα.

Συγκλονισμένος από τον ξαφνικό χαμό του αδελφού του, Κώστα Ντάφλου, ο οποίος πριν από ενάμιση μήνα έβαλε τέλος στη ζωή του, πάσχοντας από βαριά κατάθλιψη, σφίγγει τα δόντια και πνίγει τον πόνο του για να βγάλει την απαραίτητη ζωντάνια αλλά και το χιούμορ που απαιτεί η θέση του στις εκπομπές όπου εργάζεται αυτό το διάστημα (σ.σ.: στο «Slam» με την Ελένη Τσολάκη και στον «Τροχό της τύχης» με τον Πέτρο Πολυχρονίδη).

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε o Σταύρος στην «Espresso», ο 67χρονος αδελφός του, ο οποίος ήταν μουσικός, έβαλε τέλος στη ζωή του τα ξημερώματα της 26ης Αυγούστου 2017, στη 01.20, πηδώντας από παράθυρο του Νοσοκομείου «Αγία Ολγα», στο οποίο είχε εισαχθεί για νοσηλεία λίγες μέρες νωρίτερα.

Η απόφασή του να αυτοκτονήσει δεν πάρθηκε ξαφνικά, όπως μας αποκάλυψε ο animateur, καθώς o αυτόχειρας είχε υποστεί μεγάλη οικονομική καταστροφή και ως απόρροια αυτού είχε νοσηλευτεί κιόλας σε ψυχιατρικό ίδρυμα. «Τα τελευταία 15 χρόνια ο Κώστας δεν είχε δουλειά και το μεγάλο του παράπονο ήταν ότι βρισκόταν εκτός καλλιτεχνικών κυκλωμάτων.

18485698 10209315262585131 1660445076151081287 n

Το μεγάλο χτύπημα, όμως, το δέχτηκε όταν οι τράπεζες, λόγω μεγάλων χρεών, του τα πήραν όλα! Εχασε σπίτια, οικόπεδα και αυτοκίνητα και έμεινε κυριολεκτικά στον δρόμο» μας λέει ο Σταύρος Ντάφλος και με πόνο ψυχής συνεχίζει να εξιστορεί πώς έφτασε ο αγαπημένος του αδελφός σε εκείνη τη μοιραία νύχτα που τόλμησε το απονενοημένο διάβημα: «Η οικονομική καταστροφή συν το ότι δεν είχε δουλειά έριξαν τον Κώστα σε μαύρη κατάθλιψη κι εγώ, για να τον βοηθήσω, φρόντισα να του προσφέρω ψυχιατρική στήριξη.

Για 41 μέρες, από τις 10 Ιουλίου μέχρι τις 21 Αυγούστου, νοσηλεύτηκε στο Δρομοκαΐτειο. Ομως, όταν βγήκε, δεν έτρωγε, είχε κι ένα πρόβλημα με τον προστάτη κι έτσι μπήκε στο Νοσοκομείο “Αγία Ολγα”. Δυστυχώς, ήταν νύχτα, δεν τον πήρε κανείς είδηση για να τον αποτρέψει και πήδηξε στο κενό από το παράθυρο, πατώντας αρχικά πάνω στον καναπέ, μετά στο καλοριφέρ και τέλος στο περβάζι» αναφέρει συγκλονισμένος και συνεχίζει: «Ηταν πολύ ευαίσθητος ο Κώστας, δεν μπορούσε να το χωνέψει ότι είχε φτάσει σε αυτό το σημείο».

19554388 10209677123791435 6347292109473869328 n

«Ο αδελφός μου ήταν ταλαντούχος! Εγραφε ωραία τραγούδια, στίχους και μουσική. Ωστόσο, μόνο ένα από αυτά κυκλοφόρησε σε δίσκο. Λέγεται “Εγώ στα έλεγα” και το τραγουδάει η Μαρία Ρούσσου. Αφησε στη γυναίκα του και στα δύο παιδιά τους, όμως, ένα συρτάρι γεμάτο δικά του τραγούδια» αποκαλύπτει ο Σταύρος και αναφέρει έναν στίχο τον οποίο ο αδελφός του έγραψε λίγο καιρό πριν από το τέλος της ζωής του και τον θεωρεί προφητικό: «Τι με κοιτάτε εσείς οι καλοί που είστε από χρήμα φτιαγμένοι, αφού όλο κι όλο δυο μέτρα παίρνουμε γη κι είναι κι αυτή νοικιασμένη»…

Το τραγούδι για τον Παναθηναϊκό και οι πολλές συνεργασίεςkostas ntaflos

Ο Κώστας Ντάφλος ήταν μπασίστας, αλλά έπαιζε και ντραμς. Στα πρώτα του βήματα ήταν μέλος του συγκροτήματος Bunions, με το οποίο το 1971 κυκλοφόρησε το «τραγούδι του Γουέμπλεϊ», το οποίο γράφτηκε για την επιτυχία της ομάδας του Παναθηναϊκού να φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης και το οποίο ερμήνευσε ο Σάκης Παπανικολάου. Στη συνέχεια, δούλεψε σε ορχήστρες νυχτερινών κέντρων, όπου τραγουδούσαν η Πόλυ Πάνου, η Τζένη Βάνου, ο Στράτος Διονυσίου, η Μαίρη Λίντα, ο Γιώργος Σαλαμπάσης, η Καίτη Ντάλη και άλλοι γνωστοί τραγουδιστές.
Επίσης, είχε συνεργαστεί και στο θέατρο με τον Σωτήρη Μουστάκα, στην ορχήστρα της μουσικής παράστασης «Το κλουβί με τις τρελές».

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...