Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

«Θα σε κάνω βασίλισσα»

❱❱ Γάμος σαν παραμύθι για Αμερικανίδα που παντρεύτηκε τον απόγονο του τελευταίου Αιθίοπα αυτοκράτορα, πρίγκιπα ΓιόελΑπό την
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Το παραμύθι της Σταχτοπούτας στην πιο σύγχρονη βερσιόν του έζησε 33χρονη Αμερικανίδα, η οποία έγινε πριγκίπισσα μετά τον γάμο της με απόγονο του τελευταίου Αιθίοπα αυτοκράτορα, τον οποίο γνώρισε σε κλαμπ της Ουάσινγκτον.

Ο 35χρονος δισέγγονος του Χαϊλέ Σελασιέ Α’ Τζόελ Μακόνεν ή αλλιώς πρίγκιπας Γιόελ παντρεύτηκε την αγαπημένη του Αριάνα Οστιν στις 9 Σεπτεμβρίου σε ορθόδοξη χριστιανική παραδοσιακή αιθιοπική τελετή στο Μέριλαντ, παρουσία 13 ιερέων, φορώντας στέμματα και χρυσοποίκιλτες κάπες.

Η γνωριμία τους έγινε πριν από 12 χρόνια στο club Pearl της Ουάσινγκτον και εξελίχθηκε σε έρωτα με την πρώτη ματιά. Οπως δήλωσε ο Μακόνεν σε συνέντευξή του στους «New York Times», ένιωσε ότι ήθελε να γίνουν ζευγάρι με την Οστιν από την πρώτη στιγμή. «Ούτε πέντε λεπτά μετά τη γνωριμία μας της είπα ότι θα γίνει η κοπέλα μου» ανέφερε. Παρά το γεγονός ότι δεν της αποκάλυψε αμέσως το οικογενειακό του δέντρο, η αλήθεια για τη γαλαζοαίματη καταγωγή του ήρθε στο φως αμέσως όταν η γνωριμία τους εξελίχθηκε σε σχέση.

Ο Μακόνεν γεννήθηκε στη Ρώμη, όπου ζούσαν εξόριστοι οι γονείς του, και μεγάλωσε στην Ελβετία. Οταν γνώρισε την Οστιν, ολοκλήρωνε τις σπουδές του στη νομική σε αμερικανικό πανεπιστήμιο. Μετά την αποφοίτησή του η σχέση τους δοκιμάστηκε από την απόσταση, καθώς εκείνος εργάστηκε για έξι μήνες ως ασκούμενος δικηγόρος στη Γαλλία. Αν και η Οστιν πήγε να τον βρει στο Παρίσι τον επόμενο χρόνο, εκείνος επέστρεψε λίγο καιρό αργότερα στην πατρίδα του, προκειμένου να εργαστεί πάνω σε ένα πρότζεκτ για την ενίσχυση της νεολαίας, μαζί με τον θείο του.

Το 2012 αποφάσισαν να χωρίσουν, καθώς η σχέση εξ αποστάσεως είχε αρχίσει να τους κουράζει, όμως εκείνος πήγε και τη βρήκε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου το 2014 με ένα μονόπετρο στο χέρι. Ακόμη και η επανασύνδεσή τους όμως είχε επεισοδιακό χαρακτήρα, καθώς ο Μακόνεν χτύπησε τόσο δυνατά την πόρτα του σπιτιού της, που εκείνη θεώρησε ότι επρόκειτο για διαρρήκτη και κάλεσε τους γονείς της σε βοήθεια.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...