Στα πόδια Ελληνα αστρολόγου Αραβες κροίσοι

❱❱ Ελληνας αστρολόγος στην υπηρεσία Λιβανέζων δισεκατομμυριούχων! Ο Αρης Παπαδογιάννης, ο αστρολόγος που έχει γίνει πολλάκις θέμα συζήτησης στη showbiz, χάρη στις έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις του, γοήτευσε τους απαιτητικούς… πελάτες του στη Μύκονο. 

Από την 
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 

Οπως αναφέρει ο ίδιος στην «Espresso», προσκλήθηκε στο νησί των ανέμων από τον μάνατζερ Σπύρο Ρέβη, προκειμένου να κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις του σε παρέα πάμπλουτων μουσουλμάνων, που είχαν επισκεφτεί το νησί για διακοπές. «Η συνάντηση έγινε σε πολύ γνωστό beach bar της Μυκόνου και, εκτός από αστρολογικές προβλέψεις, τους έκανα και χαρτομαντεία» λέει ο αστρολόγος, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες γι’ αυτή την επαγγελματική επιτυχία του.

«Μου έκανε εντύπωση ότι, παρότι μουσουλμάνοι, πιστεύουν τόσο πολύ στη δυτική μαντεία! Τόσο πολύ που με πλήρωσαν με αστρονομικά ποσά! Μου έδωσαν πάνω από 1.500 ευρώ έκαστος για να τους ρίξω τα χαρτιά! Με ρώτησαν κυρίως για τα επαγγελματικά τους, αλλά τους ενδιέφερε να μάθουν και για το μέλλον των πολλών γυναικών τους» σημειώνει ο Αρης Παπαδογιάννης και συνεχίζει: «Ο ένας αντιμετώπιζε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Ενας από τους πολλούς γιους του ήταν άρρωστος και εστιάσαμε εκεί. Σύμφωνα με τις προβλέψεις μου, η κατάσταση δεν έδειχνε βελτίωση και απ’ ό,τι έμαθα στη συνέχεια από τον Σπύρο Ρέβη, τα πράγματα όντως είναι έτσι».

Ο αστρολόγος, ο οποίος έχει δική του εκπομπή στο High TV, με τον τίτλο «Η ώρα του Αρη», αποκαλύπτει, επίσης, ότι οι Λιβανέζοι κροίσοι πιστεύουν πολύ στη γλωσσοφαγιά και στο «κακό μάτι». «Μου ζήτησαν και τους έδωσα φυλαχτά για προστασία από την αρνητική ενέργεια. Εμειναν πολύ ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μου και ανανεώσαμε το ραντεβού για την επόμενη καλοκαιρινή σεζόν».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ