Τέλος στη συνεργασία Ρουβά και Καφίρη ύστερα από δέκα χρόνια

❱❱ «Βελούδινο διαζύγιο» για τον Σάκη Ρουβά και τον Κωνσταντίνο Καφίρη. Υστερα από δέκα χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας, ο κορυφαίος Ελληνας σταρ και η εταιρία επικοινωνίας PRogressive έλυσαν την επαγγελματική σχέση τους, ξαφνιάζοντας τους ανθρώπους των media και τον κόσμο της showbiz.

«Η συνεργασία μεταξύ του κορυφαίου καλλιτέχνη Σάκη Ρουβά και της εταιρίας στρατηγικής επικοινωνίας και διαχείρισης φήμης PRogressive ολοκληρώθηκε ύστερα από μια εξαιρετικά πετυχημένη, δεκαετή επαγγελματική πορεία» αναφέρει η λιτή ανακοίνωση της εταιρίας του Κωνσταντίνου Καφίρη, που ήταν πάντα στο πλευρό του Σάκη Ρουβά σε κάθε επαγγελματικό ή προσωπικό βήμα του.

«Επειτα από δέκα χρόνια επαγγελματικής συμπόρευσης με τον κύριο Κωνσταντίνο Καφίρη και την Progressive κλείνει ένας κύκλος μιας εξαιρετικά επιτυχημένης συνεργασίας. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον ίδιο, καθώς και όλους τους συνεργάτες της ομάδας της PRogressive, που με τόση αγάπη, φροντίδα και προσωπική εργασία ήταν πάντα δίπλα μου.

Σας ευχαριστώ για όλα» σημείωσε από την πλευρά του ο Κερκυραίος σταρ σε σχετική ανάρτησή του στα social media. Μέχρι στιγμής , πάντως, δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που έβαλαν τέλος στη συνεργασία τους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ