Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια στη σχολική ψυχολογία

Με την υπογραφή της Bright Academy (https://www.brightacademy.gr/) και σε...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους...

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...

«Ο πρώτος από εμάς»: Οι κυκλοθυμίες του Άλκη, αρχίζουν να ανησυχούν την...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο πρώτος...

Ταξιδιωτική εκπομπή με selfies

❱❱ Το νεανικό τηλεπαιχνίδι με το έξυπνο κόνσεπτ κάνει πρεμιέρα αύριο στην ΕΡΤ2 Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Το πρώτο τηλεπαιχνίδι στον κόσμο, με θέμα τις selfies φωτογραφίες, έρχεται αύριο (21/10) στην ΕΡΤ2. Πρόκειται για μια πρωτότυπη ελληνική ιδέα, με έμπνευση από τις selfies, που τα τελευταία χρόνια είναι το απόλυτο trend των social media, και με τον τίτλο «Selfie».

Στόχος της είναι να μας γνωρίζει, με διαφορετικό και διασκεδαστικό τρόπο, τις πόλεις της Ελλάδας και τους ανθρώπους που ζουν σ’ αυτές!

Στο νεανικό τηλεπαιχνίδι «πόλης», δράσης, ευρηματικότητας και ταχύτητας, το οποίο θα προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 19.00 και θα έχει διάρκεια 14 επεισοδίων, τα ηνία της παρουσίασης κρατούν δύο νέα παιδιά, ο Παναγιώτης Κουντουράς και ο Νίκος Πιτάνιος.

Ο μεν Παναγιώτης είναι απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών του Τμήματος Κινηματογράφου του ΑΠΘ, ο δε Νίκος σπούδασε Γλωσσολογία, επίσης, στο ΑΠΘ και εργάζεται ως ραδιοφωνικός παραγωγός. Δεν είναι τυχαίο ότι η πρώτη εκπομπή του «Selfie», που κάνει πρεμιέρα αύριο, βγαίνει από την όμορφη Θεσσαλονίκη, την οποία η παραγωγή μάς την παρουσιάζει με μια διαφορετική ματιά, περνώντας από την Καμάρα, τη Ροτόντα, το Συντριβάνι, την πλατεία Ναυαρίνου και καταλήγοντας στον Λευκό Πύργο, για ένα απρόσμενο φινάλε… μετά μουσικής! Τα γυρίσματα έχουν αρχίσει από τις αρχές του καλοκαιριού και στη σελίδα της εκπομπής στο facebook μπορούμε να πάρουμε μια ιδέα από το πόσο καλά περνούν στο παιχνίδι οι συμμετέχοντες.

Σε όλη την Ελλάδα

Οπως καταλάβατε, το τηλεπαιχνίδι ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και κάθε επεισόδιο αξιοποιεί χαρακτηριστικά σημεία της πόλης ως πίστες για τις δοκιμασίες που καλούνται οι παίκτες να ολοκληρώσουν για να κερδίσουν στο παιχνίδι. Στην πραγματικότητα, ολόκληρη η πόλη αποτελεί το σκηνικό χώρο του παιχνιδιού. Οι συμμετέχοντες σε αυτό περνούν μια σειρά από δοκιμασίες με selfies σε διάφορα μέρη, έχοντας σκοπό να διεκδικήσουν ένα πολύ ωραίο ταξίδι στο εξωτερικό και άλλα έπαθλα! Μέσα από τις δοκιμασίες και την εξέλιξη του παιχνιδιού οι τηλεθεατές γνωρίζουν με έναν σύγχρονο τρόπο τα αξιοθέατα της εκάστοτε πόλης.

grrg

Ομως, πώς παίζεται το «Selfie»; Το παιχνίδι είναι απλό, πρωτότυπο και διασκεδαστικό! Σε κάθε επεισόδιο συμμετέχουν δύο παίκτες, οι οποίοι γίνονται ομάδα με κάποιον από τους δύο παρουσιαστές, τον Παναγιώτη ή τον Νίκο, και διαγωνίζονται προκειμένου να βγάλουν πετυχημένες selfies κάτω από τις συνθήκες που θα τους ζητηθούν. Το παιχνίδι αποτελείται από τρεις γύρους (Town selfie, Memory selfie και Team selfie), που εκτυλίσσονται σε διαφορετικά σημεία της πόλης. Για κάθε πετυχημένη selfie που θα βγάλουν οι παίκτες κερδίζουν like. Εκείνος που θα καταφέρει να συγκεντρώσει τα περισσότερα likes στο τέλος της ημέρας και θα ξεπεράσει τις δοκιμασίες με τον καλύτερο χρόνο θα κερδίσει το πολυπόθητο ταξίδι για τους ίδιους και την παρέα τους.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...