Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η chic Μπέτυ έκλεισε στόματα

❱❱ Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση της συντρόφου του πρωθυπουργού, η οποία πλέον μαγνητίζει τα βλέμματα σε κάθε επίσημη εμφάνιση Από τον
Θάνο Μακρογαμβράκη

Αφωνους άφησε διάσημους στιλίστες και επαγγελματίες της μόδας η γοητευτική σύντροφος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα Mπέτυ Μπαζιάνα κατά την παραμονή της στην Αμερική με τις υπέρκομψες στιλιστικές επιλογές της.

Μπορεί από το ταξίδι της αυτό ο κόσμος της μόδας να περίμενε με αγωνία να ζήσει το… crash test ανάμεσα σ’ εκείνη και τη Μελάνια Τραμπ, ωστόσο η όμορφη Μπέτυ απέδειξε με τις ultra chic εμφανίσεις της πως ήταν έτοιμη να ενθουσιάσει τόσο το απόλυτο fashion icon όσο και τους επικριτές της. Μάλιστα, πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως η Μπέτυ Μπαζιάνα δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από το πανέμορφο πρώην μοντέλο και σύζυγο του Ντόναλντ Τραμπ, αλλά αντιθέτως θα την επισκίαζε με τη σιγουριά και την αυτοπεποίθησή της στις κοινές τους εμφανίσεις.

Η αρχή με τη στιλιστική ανανέωση της καλλίγραμμης Μπέτυς είχε γίνει με την επίσκεψη του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν και της κομψότατης συζύγου του Μπριζίτ στη χώρα μας τον Σεπτέμβριο. Τότε η σύντροφος του πρωθυπουργού κατάφερε να κλέψει τα βλέμματα με τα νιάτα και τη μεσογειακή ομορφιά της. Από εκείνη τη στιγμή τα πάντα άλλαξαν μαγικά υπέρ της, με αποτέλεσμα σε κάθε νέα της εμφάνιση η Μπέτυ Μπαζιάνα να μεταμορφώνεται σε μια εξαιρετικά καλοντυμένη και κομψή κυρία.

Αυτό, φυσικά, ήταν αποτέλεσμα πολλών προσπαθειών τόσο από πλευρά της όσο και του σχεδιαστή, που ανέλαβε προσωπικά να την ντύνει στις δημόσιες εμφανίσεις της. Η πρώτη ήταν το 2015, στο πρώτο επίσημο ταξίδι του πρωθυπουργικού ζεύγους στις ΗΠΑ, όταν βρέθηκε στον Λευκό Οίκο δίπλα στο τότε προεδρικό ζευγάρι Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα. Τότε αποκαλύφτηκε και το όνομα του κορυφαίου μετρ που υπογράφει τα ρούχα της, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον σπουδαίο Ελληνα σχεδιαστή μόδας Λάσκαρη Βαλαβάνη.

Το πρόβλημα έως τότε ήταν πως έπρεπε με κάθε τρόπο να αλλάξει η νοοτροπία της Μπέτυς Μπαζιάνα, αντικαθιστώντας τα budget friendly hippie και λίγο boho chic ρούχα της με pret a porter δημιουργίες. Ακόμα και αυτό ήθελε τον χρόνο του, προκειμένου να ωριμάσει στη σκέψη της και να εμπιστευτεί απόλυτα την άποψη του σχεδιαστή.

Αλλωστε, και εκείνος, έπειτα από δυο χρόνια αποκλειστικής συνεργασίας μαζί της, ξέρει τι θέλει και πώς να αναδεικνύει με κλειστά μάτια τα όμορφα σημεία της. Αυτό φάνηκε τόσο αυτές τις ημέρες στην Αμερική όσο και σε προηγούμενες εμφανίσεις της στην Κίνα, στο Ιράν και στη Ρώμη. Ετσι, η σημερινή κομψή εικόνα της Μπέτυς Μπαζιάνα με τους χαλαρούς κότσους στα μαλλιά και τα σικάτα ρούχα δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνη της συντρόφου του Αλέξη Τσίπρα προτού γίνει πρωθυπουργός της χώρας.

Δείτε τις φωτογραφίες: 

wertr 2

wertr 3 0

wertr 1

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...