Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Η Δανάη χάνεται από το σπίτι

❱❱ Ραγδαίες εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1 «Κάτι χωρισμένα παλικάρια»Από την
Τεριάννα Παππά

Νέες περιπέτειες και guest αφίξεις, στα… προσεχώς της σειράς του ΑΝΤ1 «Κάτι χωρισμένα παλικάρια». Η σειρά, που προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 23.00 χαρίζοντας γέλιο στους τηλεθεατές και νούμερα τηλεθέασης στο κανάλι του Αμαρουσίου, επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. Η «Espresso» έψαξε, έμαθε και σας παρουσιάζει τις καταιγιστικές εξελίξεις που έρχονται στη σειρά από την επόμενη εβδομάδα…

Η επίσκεψη των γονιών του Αγγελου (Γιώργης Κοντοπόδης) από την Κρήτη είναι αυτή που θα φέρει τα πάνω κάτω. Μετά τα τελευταία γεγονότα, που θέλουν τον Αγγελο να συγκατοικεί με τη Δανάη (Κωνσταντίνα Κλαψινού), ο νεαρός παρουσιάζει την κοπέλα στους γονείς του ως τη σχέση του, αιφνιδιάζοντάς την.

Οι γονείς

Και δεν είναι η μόνη έκπληξη, καθώς -σύμφωνα με τον Αγγελο- ο Μηνάς (Νίκος Μουτσινάς) είναι γείτονάς τους. Ετσι οι γονείς, πανευτυχείς, αρχίζουν να σχεδιάζουν τον γάμο, την ώρα που η Δανάη… μασάει σίδερα από τα νεύρα της.
Ομως, έξαλλος είναι και ο Μηνάς, ο οποίος δεν θέλει πολύ για να προκαλέσει άλλον έναν «επικό» τσακωμό. Τελικά, η Δανάη ύστερα από έναν διαπληκτισμό με τους γονείς του Αγγελου φεύγει από το σπίτι και θέτει ως όρο για να επιστρέψει, να αποκατασταθεί η αλήθεια. Η κατάλληλη στιγμή παρουσιάζεται σε ένα από τα οικογενειακά γεύματα. Εκεί ο Αγγελος μεθά και ομολογεί τα πάντα για την ερωτική του ζωή, με τον πατέρα του να παθαίνει σοκ και τη μητέρα του να τάσσεται στο πλευρό του.

Τα πνεύματα ηρεμούν όταν οι γονείς του Αγγελου φεύγουν για το σπίτι τους και η καθημερινότητα των ηρώων ξαναμπαίνει στους κανονικούς ρυθμούς της.
Από την άλλη, η Κατερίνα (Μαρία Σολωμού) λέει ψέματα στον Πέτρο (Μάριος Αθανασίου) ότι θα φύγει για λίγο στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να του… φορτώσει τα παιδιά και να του χαλάσει τα σχέδια. Απογοητευμένη που κανείς δεν τη σταματά, φεύγει δήθεν για Θεσσαλονίκη, ενώ στην πραγματικότητα ζητά καταφύγιο στο σπίτι της Βιολέτας (Μαριάννα Τουμασάτου).

Ομως και εκείνη ζει το δικό της μαρτύριο, όταν μαθαίνει ότι η «ξαδέρφη» του Χριστόφορου (Κώστας Κόκλας) δεν είναι άλλη από τη Σόνια Φωκά, τη γυναίκα του διευθυντή της κλινικής, στον οποίο αποφασίζει να στείλει ανώνυμα σημειώματα για να τρομάξει τον Χριστόφορο. Εκείνος, πάλι, ανακαλύπτει ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει σεξουαλικά και καταρρακώνεται.

Την ίδια ώρα, η Ιουλία (Νατάσα Τσακαρισιάνου) αποφασίζει να επενδύσει στα σχέδια του Ευτύχη (Σπύρος Πούλης), επειδή φοβάται ότι οι φήμες που τους θέλουν ζευγάρι θα φτάσουν στα αυτιά του Αντώνη της (Σταύρος Σβήγκος). Οταν αναφέρει στον Αντώνη για τη χρηματοδότηση, εκείνος ζητά να μάθει περισσότερα γι’ αυτό το «Κούμπα Λίμπρε», ενώ την ίδια στιγμή η Μάρθα (Βασιλική Ανδρίτσου) επισκέπτεται ανήσυχη την Ιουλία στο γραφείο της, για να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...