Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

Μόνο στην Espresso: Πρόβα νυφικού για παίκτρια του «Nomads»

❱❱ Η πρόταση-έκπληξη και το δαχτυλίδι του γαμπρού Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Εκείνη στις Φιλιππίνες, εκείνος στην Ουγγαρία! Φαίνεται ότι η απόσταση που τους χωρίζει «φούντωσε» την αγάπη τους. Ετσι, στο νησί Παλαουάν θα φτάσει -σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες- μέχρι και δαχτυλίδι αρραβώνων!

356uye56y copy 3 0

Στους «Νομάδες» του ΑΝΤ1 ο έρωτας έχει τον πρώτο λόγο. Σήμερα το βράδυ, λοιπόν, μια πρόταση γάμου θα γίνει μπροστά στα μάτια των τηλεθεατών του reality επιβίωσης και θα έχει ως αποδέκτρια μία από τις φλογερές αθλήτριες της ομάδας «Ωκεανοί». Ποια; Δεν είναι δύσκολο να τη βρείτε. 356uye56y copy 2Η Ολγα Πηλιάκη είναι παντρεμένη με τον Στέλιο Χανταμπάκη, η Βασιλική Μιλλούση χώρισε πρόσφατα από τον Λευτέρη Πετρούνια, η Δήμητρα Φραντζή φλερτάρει εδώ και λίγο καιρό με τον συμπαίκτη της Γιώργο Κατσινόπουλο. Ποια μένει; Μα, η Ευαγγελία Πλατανιώτη φυσικά!

Η αθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης που διαθέτει κορμί… λαμπάδα θα δεχτεί απόψε πρόταση γάμου από την αγαπημένο της, τον πολίστα Αγγελο Βλαχόπουλο, ο οποίος μένει μόνιμα στην Ουγγαρία, καθώς αγωνίζεται με την ομάδα Εγκερ. Ο Βλαχόπουλος έχει παίξει πόλο με τα χρώματα του Ολυμπιακού αλλά και με της Εθνικής ομάδας, σημειώνοντας εξαιρετικές επιδόσεις. Η Ευαγγελία και ο Αγγελος είναι μαζί από το καλοκαίρι, δίχως να κρύβουν τον έρωτά τους. Απεναντίας, στον λογαριασμό της νεαρής αθλήτριας στο Instagram υπάρχουν αρκετές κοινές φωτογραφίες τους, ακόμη και στιγμιότυπα με αγκαλιές και φιλιά. Μάλιστα, η Ευαγγελία είχε επισκεφτεί τον Αγγελο στην Ουγγαρία και είχαν κάνει μαζί μίνι διακοπές, επισκεπτόμενοι πολλές ρομαντικές τοποθεσίες της χώρας, όπως λίμνες, πύργους και κάστρα.

Η παίκτρια των «Ωκεανών», που έχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, άρχισε τη συγχρονισμένη κολύμβηση σε ηλικία 7 ετών και είναι μέλος της Εθνικής ομάδας από το 2007. Στα 18 της χρόνια συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, καταλαμβάνοντας την όγδοη θέση.

Η συμμετοχή της στο «Nomads» έχει εκτοξεύσει τις… μετοχές της στα ύψη, καθώς όλοι μιλούν για την εξωτική ομορφιά της, το θηλυκό κορμί της και το πείσμα της, ώστε να παραμείνει στο παιχνίδι των ανατροπών. 356uye56yΠροφανώς η συμμετοχή της στο reality επιβίωσης έκανε τον σύντροφό της να αποφασίσει να τη διεκδικήσει με πάθος, αφού στους «Νομάδες» υπάρχουν αρκετοί ωραίοι άντρες, ενώ και οι θαυμαστές στην Ελλάδα αναμένεται να αυξηθούν μετά την επιστροφή της από τις Φιλιππίνες.

Σήμερα το βράδυ, λοιπόν, η Ευαγγελία θα παραλάβει δαχτυλίδι, το οποίο είναι πιθανό να συνοδεύεται από ένα γράμμα του Αγγελου. Το μόνο που περιμένουμε πλέον είναι να ακούσουμε την απάντησή της. Θα είναι θετική ή θα υπάρξει κάποια έκπληξη;

Φουντώνει και το ειδύλλιο Φραντζή – Κατσινόπουλου

356uye56y copyΟ έρωτας «ανθεί» στο «Nomads». Πρώτη η «Espresso» είχε αποκαλύψει το ειδύλλιο στην ομάδα «Ωκεανοί» ανάμεσα στον ωραίο παγκόσμιο πρωταθλητή grappling και Ευρωπαίο πρωταθλητή brazilian jiu jitsu Γιώργο Κατσινόπουλο και τη «γαζέλα» προπονήτρια στίβου Δήμητρα Φραντζή.

Οι δύο νέοι έρχονται μέρα με τη μέρα όλο και πιο κοντά και τα αισθήματά τους φαίνεται να δυναμώνουν. Οι ίδιοι δεν έχουν μιλήσει ανοιχτά γι’ αυτό, ωστόσο κάποια πλάνα από το reality επιβίωσης λένε πολλά. Εξάλλου, όπως είναι γνωστό, ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται.

Η στενή επαφή που διατηρούν και η χημεία τους δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από τους συντελεστές των «Νομάδων» ούτε από τους συμπαίκτες τους, οι οποίοι τούς ζουν σε καθημερινή βάση και βλέπουν τη φιλική σχέση τους να εξελίσσεται σε ερωτική.

offer

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...