Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

«Εβδομάδα μόδας» με stylish εγγονή Τσοχατζόπουλου & «χρυσή» Πλατανιώτη

Η «χρυσή» Πλατανιώτη και η εγγονή του Ακη Τσοχατζόπουλου...

Ιδρυεται (!) Ακαδημία πρακτόρων της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών

Σε τροχιά πλήρους αναδιάρθρωσης κινείται πλέον η Εθνική Υπηρεσία...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

Πρίγκιπας Νικόλαος – Τατιάνα Μπλάτνικ: Παρά τις προσπάθειες το ζευγάρι οδηγήθηκε στην...

Για 14 χρόνια ο 55χρονος γοητευτικός δευτερότοκος γιος του...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πρώην αντινομάρχης Πειραιώς έκανε παιδί εκτός γάμου με παντρεμένη Ελβετίδα που ήταν σε ταξίδι του… μέλιτος!

❱❱ Η απίστευτη ιστορία του Μύρωνα Καλαϊτζάκη, ο οποίος έγινε άθελά του πρωταγωνιστής σε ένα παιχνίδι της μοίρας
❱❱ Το περίεργο τηλεφώνημα στο γραφείο του, η συνάντηση με μυστηριώδη άνδρα και η τρομερή αποκάλυψη ΑΠΟ ΤΗΝ
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 

Ξανάσμιξε με τον γιο που δεν γνώριζε ότι είχε έπειτα από 30 χρόνια! Μια ιστορία ζωής που θα μπορούσε να είναι σενάριο κινηματογραφικής ταινίας ή επεισόδιο της εκπομπής «Πάμε πακέτο» φέρνει σήμερα στο φως η «Espresso»!

Ο Μύρων Καλαϊτζάκης, πρώην αντινομάρχης Πειραιώς και Νήσων, αλλά και πρώην αντιδήμαρχος Πειραιώς, έγινε άθελά του κι εν αγνοία του πρωταγωνιστής σε ένα απίστευτο παιχνίδι της μοίρας! Μια συνηθισμένη ημέρα του 2002 ο κ. Καλαϊτζάκης δέχτηκε ένα περίεργο τηλεφώνημα στο γραφείο του στη νομαρχία. Στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ένας Ελληνοελβετός, ονόματι Ανανιάδης, ο οποίος έχει ξενοδοχείο στη Ζυρίχη. «Γεια σας! Θα έρθω στην Ελλάδα, γιατί φτιάχνω ένα σπίτι στην Κέρκυρα» του είπε και μία εβδομάδα μετά του τηλεφώνησε ξανά, από την Ελλάδα αυτή τη φορά, και του είπε ότι ήθελε να τον δει.

Οπως περιγράφει στην «Espresso» άνθρωπος από το στενό φιλικό περιβάλλον του κ. Καλαϊτζάκη, τον δέχτηκε στη νομαρχία. Οταν ο άγνωστος άντρας τον είδε, τον κοίταξε με έκπληξη και του ζήτησε να πάνε κάπου να μιλήσουν. Στην καφετέρια ο μυστηριώδης καλεσμένος διάλεξε το πιο απομακρυσμένο τραπέζι να καθίσουν και κρατούσε έναν φάκελο.

«Η γυναίκα μου είναι ψυχίατρος και το συζήτησα πολύ μαζί της πριν έρθω να σας βρω» ήταν η πρώτη κουβέντα του, ενώ συνέχισε να… βομβαρδίζει τον κ. Καλαϊτζάκη με αδιάκριτες ερωτήσεις: «Είστε παντρεμένος; Εχετε οικογένεια;» «Εχω χωρίσει. Η μόνη μου οικογένεια πια είναι η πολιτική!» απάντησε ο πρώην πολιτικός γελώντας, αλλά εκείνος συνέχισε σοβαρός: «Σας ψάχνω οκτώ χρόνια, έχοντας μόνο μία φωτογραφία σας από παλιά και το όνομα Ακης» (όταν ο Καλαϊτζάκης ήταν πολύ νέος, εργαζόταν ως γενικός προϊστάμενος σε κρουαζιερόπλοια. Τότε όλοι τον φώναζαν Ακη).

Σε εκείνη την εποχή, λοιπόν, τον γύρισε ο Ελληνοελβετός ξενοδόχος με την επόμενη ερώτησή του. «Είχατε γνωρίσει μια Ελβετή σε κάποια κρουαζιέρα;» «Δεν καταλαβαίνω! Είχα γνωρίσει αρκετές!» απάντησε ο Καλαϊτζάκης ξαφνιασμένος. «Κάποια παντρεμένη και μάλιστα νιόπαντρη που ταξίδευε με τον άντρα της, κάνοντας τον μήνα του μέλιτος;» συνέχισε ο Ελληνοελβετός. Εμβρόντητος, ο πρώην αντινομάρχης τού απάντησε θετικά. «Η Ερικα ήταν μια πανέμορφη κοπέλα, περάσαμε όμορφα για 20 μέρες κι αυτό ήταν όλο. Γιατί με ρωτάτε κάτι τόσο προσωπικό;» ρώτησε τον αδιάκριτο συνομιλητή του…

«Κύριε Καλαϊτζάκη, έχω υποχρέωση να σας πω ένα μυστικό που σας αφορά και το γνωρίζω χρόνια. Μπορείτε, αν θέλετε, να μη δεχτείτε να με ξαναδείτε. Ομως πρέπει να το μάθετε. Από εκείνη τη νεανική περιπέτεια έχει προκύψει ένα παιδί. Ενας γιος, 28 χρόνων, και μάλιστα είστε ολόιδιοι! Γι’ αυτό, όταν σας πρωτοείδα, είπα “εσείς είστε!”» ανέφερε ο άγνωστος άντρας και συνέχισε την αφήγησή του.

«Τον λένε Στέφανο. Γνωρίζει ελληνικά κι έχει επισκεφτεί πολλές φορές την Ελλάδα. Είναι γιατρός, χειρουργός με τέσσερις ειδικότητες. Κορυφαίος στην Ελβετία. Καθηγητής στο πανεπιστήμιο της Βέρνης. Ο άνθρωπος που τον μεγάλωσε σαν δικό του παιδί δεν μπορούσε να τεκνοποιήσει. Στην Ελβετία τότε απαγορευόταν η υιοθεσία. Η μητέρα του όμως ήθελε όσο τίποτα ένα παιδί. Ετσι συμφώνησαν να βρουν έναν “κατάλληλο” πατέρα. Θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε στη θέση σας» είπε.

«Με χρησιμοποίησαν για να κάνουν παιδί, δηλαδή…» αναφώνησε οργισμένος σε αυτή την τρομερή αποκάλυψη ο Καλαϊτζάκης! «Πείτε το κι έτσι… Το θέμα είναι πως ο γιος σας, όταν έγινε γιατρός, έκανε εξετάσεις DNA στον εαυτό του και στους γονείς του και διαπίστωσε πως κάτι συμβαίνει με την πατρότητά του.

Η σχέση του με τους γονείς του χάλασε. Εφυγε από το σπίτι. Μένει μόνος του. Η μητέρα του και ο άντρας της με παρακάλεσαν να ψάξω να σας βρω. Θέλει να γνωρίσει τον βιολογικό του πατέρα. Δεν θέλει κάτι άλλο».

Το σοκ ήταν τεράστιο για τον Μύρωνα Καλαϊτζάκη. «Κατάπιε τη γλώσσα του! Ακόμα και σήμερα, τόσα χρόνια μετά, δεν το έχει συνειδητοποιήσει. Ανατριχιάζει και μόνο που το σκέφτεται!» λέει στην «Espresso» κοντινό του πρόσωπο.

Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΜΕ ΑΝΑΦΙΛΗΤΑ!

Ο Ανανιάδης άνοιξε τον φάκελο που κρατούσε και του έδειξε φωτογραφίες του παιδιού από τα δύο έως τα πέντε χρόνια του, μπροστά στη Νομαρχία Πειραιά, στο γραφείο του δηλαδή! Σύμπτωση ή σχέδιο της μοίρας; Ο Καλαϊτζάκης διαπίστωσε με δέος πως το παιδί όντως του έμοιαζε πολύ! «Γιατί μου το έκρυβαν;» ρώτησε. «Γιατί φοβούνταν ότι θα διεκδικήσετε το παιδί, ότι θα χαλάσει ο γάμος τους, ότι ίσως χαλάσουν τη δική σας οικογένεια» ήταν η απάντηση.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή από το περιβάλλον του πολιτικού και νυν επιχειρηματία, εκείνος, αποφασισμένος, ζήτησε να πάρουν το παιδί αμέσως στο τηλέφωνο, γνωρίζοντας ήδη πως η ζωή του είχε αλλάξει για πάντα! Τηλεφώνησαν στον Στέφανο, όμως δεν τον βρήκαν. Ηταν στο χειρουργείο. Αφησαν μήνυμα και πήραν τη μητέρα του.

Η Ερικα, που εργαζόταν ως δημοσιογράφος και συγγραφέας στην Ελβετία, και μάλιστα έχει συνεργαστεί και με τον Μανούσο Μανουσάκη, ξέσπασε σε κλάματα. «Γιατί μου το κάνατε αυτό;» τη ρώτησε ο Μύρωνας, συγκινημένος. Του ζητούσε συγγνώμη μέσα σε αναφιλητά! Η μάνα του Στέφανου έμαθε ελληνικά και βαφτίστηκε χριστιανή ορθόδοξη στο Σκουτάρι της Μάνης μετά τη γέννησή του. Επίσης μεγάλωσε τον γιο της σαν Ελληνα και τον έφερνε στην Ελλάδα τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο.

Για ώρες έμειναν αγκαλιασμένοι και έκλαιγαν!

Λίγη ώρα μετά ο νεαρός γιατρός τηλεφώνησε στον βιολογικό πατέρα του. Εκλαιγε κι αυτός. Δεν τον είπε «πατέρα». «Εγώ, παιδί μου, δεν ήξερα καν ότι υπάρχεις. Δεν φταίω!» του απολογήθηκε ο Καλαϊτζάκης. Μίλησαν αρκετή ώρα και κανόνισαν να έρθει στην Ελλάδα μία εβδομάδα μετά. Ομως ο πατέρας ανυπομονούσε να τον συναντήσει. Ετσι συνεννοήθηκε με τη μητέρα του να πάει ύστερα από δύο μέρες στην Ελβετία και να του κάνει έκπληξη.

Στον δρόμο για Βέρνη ο Καλαϊτζάκης έστειλε μήνυμα στον Στέφανο: «Είμαι ο πατέρας σου και είμαι στο σπίτι της μητέρας σου. Σε περιμένω!» Μόλις έφτασαν, ήρθε και ο νεαρός γιατρός. Επί τρεις ώρες έμειναν αγκαλιασμένοι και έκλαιγαν! Ο πρώην τοπικός άρχοντας και νυν επιχειρηματίας έμεινε δέκα μέρες στην Ελβετία και μετά γύρισε μαζί με τον γιο του στην Ελλάδα. Γνώρισε την οικογένειά του, τα αδέρφια του (τα παιδιά από τον γάμο του Καλαϊτζάκη, δύο γιους και μια κόρη), τους παππούδες του και έκτοτε έρχεται στην Ελλάδα τρεις με τέσσερις φορές τον χρόνο.

Οπως εκμυστηρεύτηκε στην «Espresso» φιλικό πρόσωπο της οικογένειας, πατέρας και γιος είναι πολύ αγαπημένοι και συνομιλούν στο Skype και στο τηλέφωνο καθημερινά! Πριν από τρία χρόνια ο Στέφανος παντρεύτηκε και έχει ένα κοριτσάκι δύο χρόνων, τη Σοφία-Ελένη. Της έδωσε και το όνομα της γιαγιάς του -μητέρα του Μύρωνα-, η οποία πρόλαβε τον γάμο και τη βάφτιση, και πέθανε λίγο καιρό μετά.

● Τα ακριβή στοιχεία και οι φωτογραφίες του γιου του Μύρωνα Καλαϊτζάκη βρίσκονται στη διάθεση της «Espresso», αλλά δεν τα δημοσιοποιούμε, σεβόμενοι την επιθυμία του ίδιου.

offer

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...