Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Και ξαφνικά κόντρα ανάμεσα σε Πετρουτσέλι και Πιερίδη

Νωρίς νωρίς τα... τσούγκρισαν τα πασχαλινά αβγά η Φλορίντα...

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Μαστοράκης: Μπάρμπα, λες μπαρούφες

❱❱ Φαρμακερή ατάκα από τον Νίκο Μαστοράκη κατά της ηθοποιούμετά τις δηλώσεις της ότι παραλίγο να πέσει θύμα του Γουάινστιν Βγήκαν τα… κουμπούρια παραμονές της εθνικής μας επετείου. Ο Νίκος Μαστοράκης αποκάλεσε «ψεύτρα» τη Βάνα Μπάρμπα κι εκείνη αναρωτήθηκε δημοσίως «αν πάσχει από Αλτσχάιμερ»! Ολα άρχισαν από τις δηλώσεις που έκανε η ηθοποιός ότι παραλίγο να πέσει θύμα του κινηματογραφικού παραγωγού Χάρβεϊ Γουάινστιν όταν βρισκόταν στην Αμερική και ότι το «όχι» που του είπε ενδεχομένως να της κόστισε μια διεθνή καριέρα. 

«Οταν μας έδωσαν το πρόγραμμα κι αρχίσαμε τη διαφήμιση της ταινίας ‘‘Mediterraneo”, έπειτα από δύο ημέρες μού ζητήθηκε να πάω να φάω με έναν παραγωγό που δεν τον ήξερα και χωρίς να ερωτηθώ καν. Ηταν απαίτηση, δεν ήταν ερώτηση. Χαίρομαι που είχα το σθένος και είπα ‘‘όχι”. Βέβαια, αυτό μου κόστισε… O ίδιος έστειλε ένα χαρτί ότι εγώ πρέπει να φύγω, ότι δεν μπορώ να ξαναδουλέψω στην Αμερική και η ίδια η ατζέντισσά μου είπε ‘‘ήθελές τα κι έπαθές τα”. Μπορεί εμένα να μου κόστισε μια καριέρα στην Αμερική, αλλά τελικά η αξιοπρέπεια και το ήθος είναι σημαντικά πράγματα… Δηλαδή αν είχα φάει μαζί του ή αν είχα βρεθεί μαζί του, οι πόρτες θα άνοιγαν διάπλατα. Ηταν καθαρά σεξιστική επιλογή».

offer

Αυτά τα λόγια της ηθοποιού προκάλεσαν την αντίδραση του Νίκου Μαστοράκη, ο οποίος την αμφισβήτησε δημόσια μέσω facebook. «Δώσε και μένα, Μπάρμπα! Στο βαγόνι των (παρ’ ολίγον) κακοποιημένων και η Βάνα. Παρ’ ολίγον να της την πέσει ο Γουάινστιν επειδή παρ’ ολίγον να πάει να φάει μαζί του, όπως την είχαν διατάξει, παρ’ ολίγον να κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ, όλα, ρε γαμώτο, παρ’ ολίγον» ήταν το φαρμακερό σχόλιο του βετεράνου δημοσιογράφου, ο οποίος συνέχισε με το ίδιο ειρωνικό ύφος: «Η εθνική μας Βάνα βρήκε ευκαιρία για δημοσιότητα με μια ιστορία που (γνώμη μου) δεν έγινε ποτέ. Οσο για την καριέρα που ατύχησε λόγω… ηθικής, σκέτες λαϊκίστικες μπαρούφες. Ανάμεσα στο σταριλίκι και στην Μπάρμπα μεσολάβησε απλώς ένα κενό… παρ’ ολίγον ταλέντου. Εκείνες που εκμεταλλεύονται τον θόρυβο γύρω από τις αληθινά σεξουαλικά κακοποιημένες γυναίκες, για να βγάλουν λίγη δημοσιότητα, είναι στην ίδια κατηγορία με τον Χάρβεϊ. Πρέπει να ξέρεις πότε να κλείνεις τη Βάνα…» έγραψε.

Η απάντηση της ηθοποιού δεν άργησε! «Δεν πειράζει, παιδιά, είναι ένα ατυχές σχόλιο. Είναι άνθρωπος σε μεγάλη ηλικία τώρα. Μπορεί να παθαίνει και κανένα Αλτσχάιμερ καμιά φορά. Ξέρω ’γω τι γίνεται;» Ομως ο Μαστοράκης θέλησε να πει την τελευταία κουβέντα… «Ε; Το Αλτσχάιμερ τυρί είναι; Και ποια είναι η Μπάνα Βάρβα;» αναρωτήθηκε με ακόμα ένα post στο facebook.

—-

Non stop οι καταγγελίες για βιασμούς εναντίον του έκφυλου μεγαλοπαραγωγού

f3 14Τον αριθμό εννέα φτάνουν αισίως οι καταγγελίες για βιασμό εναντίον του έκφυλου Χάρβεϊ Γουάινστιν (φωτό), καθώς τα τελευταία 24ωρα τρεις γυναίκες έχουν προστεθεί στη μακρά λίστα των θυμάτων του. Το μοντέλο και ηθοποιός Νατάσια Μαλθ, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, αποκάλυψε ότι ο διάσημος παραγωγός τη βίασε μετά την απονομή των βραβείων BAFTA του 2008.

Οπως ισχυρίζεται, ο Γουάινστιν όρμησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της και άρχισε να αυνανίζεται μπροστά της. Εν συνεχεία, αφού της απαρίθμησε όλες τις μεγάλες σταρ που είχαν περάσει έως τότε από το κρεβάτι του, άρχισε να κάνει σεξ μαζί της διά της βίας χωρίς προφυλακτικό, παρά τα παρακάλια της να σταματήσει. Κάποια στιγμή σταμάτησε και άρχισε να αυνανίζεται ώσπου εκσπερμάτισε και αποχώρησε. Λίγο αργότερα της έστειλε το σενάριο της ταινίας «Nine» και της ζήτησε να συναντηθούν. Οταν έφτασε στο ραντεβού τους, όμως, η Μαλθ βρήκε τη βοηθό του να του κάνει στοματικό σεξ και αποχώρησε τόσο από το ραντεβού όσο και από το καστ της ταινίας. Λίγο νωρίτερα από τη συνέντευξη Τύπου της Μαλθ, δύο άλλες γυναίκες, η Μίμι Χαλέγι και η Ντομινίκ Χουέ, από τον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής «Megyn Kelly Today», τον κατηγόρησαν επίσης για βιασμό.

Και οι δυο τους κατήγγειλαν ότι ο Χάρβεϊ Γουάινστιν τις ανάγκασε να του κάνουν στοματικό σεξ το 2006 και το 2010, αντίστοιχα.

Η Χαλέγι υποστηρίζει, μάλιστα, ότι ο δικός της βιασμός έλαβε χώρο στην παιδική κρεβατοκάμαρα του loft του Γουάινστιν στο Σόχο, ενώ η Χουέ ανακοίνωσε ότι διεκδικεί αποζημίωση ύψους 4.200.000 ευρώ από την εταιρία του Γουάινστιν, ισχυριζόμενη ότι τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της γνώριζαν τη δράση του εδώ και δεκαετίες.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...