Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Στέργιος Λιάπης: Χαλαρώνω όταν παίζω με τον σκύλο μου

❱❱ Η πρώτη δουλειά ως σερβιτόρος, τα καλά λόγια της Πάολας και η συνεργασία με τον Σεφερλή Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, «τη Θεσσαλονίκη μου», όπως συνηθίζω να λέω, καθώς όπου κι αν έχω πάει δεν την αποχωρίζομαι ποτέ! Εδώ έκανα τα πρώτα βήματά μου, εδώ γνώρισα τους καλύτερους φίλους μου, εδώ έχω τις πιο γλυκές αναμνήσεις και την οικογένειά μου! Με δυο λόγια, αυτή η πόλη είναι το σημείο αναφοράς μου!

Οι σπουδές μου δεν έχουν καμία σχέση με τη μουσική! Για την ακρίβεια, σπούδασα Θεολογία στο ΑΠΘ, αλλά παράλληλα ξεκίνησα μαθήματα φωνητικής ως μια πρώτη γνωριμία με τον χώρο του τραγουδιού. Ομως, από τη στιγμή που μπήκε στη ζωή μου το τραγούδι, δεν υπήρχε τίποτα άλλο!

Η πρώτη επαφή μου με τον χώρο της μουσικής ήταν πριν από αρκετά χρόνια, σε γνωστό νυχτερινό χώρο της Θεσσαλονίκης, όπου δούλευα ως σερβιτόρος ενώ παράλληλα σπούδαζα. Ενα demo μου έφτασε στα χέρια της Πάολας και τα καλά λόγια της ήταν η αφορμή για να κυνηγήσω το όνειρό μου!

Ο άνθρωποι που με ενέπνευσαν δεν το γνωρίζουν! Πολλοί από αυτούς υπάρχουν ακόμη στη ζωή μου και άλλοι υπήρξαν για μια στιγμή με τη μουσική τους ή τα τραγούδια τους!

Το όνομά μου ακούστηκε πρώτη φορά όταν είχα τη χαρά να συνεργαστώ με καταξιωμένα ονόματα του χώρου, όπως ο Αντώνης Ρέμος, η Πάολα, ο Χρήστος Χολίδης, ο Στέλιος Ρόκκος και αρκετοί άλλοι, που με βοήθησαν πολύ με τις συμβουλές και το παράδειγμά τους.

Ξεχωριστή ήταν η συνεργασία μου με τον Μάρκο Σεφερλή σε μια μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο «Σούπερ-είρωνες»! Ηταν ένα μεγάλο στοίχημα για μένα και πολλά μεγάλα ονόματα του χώρου μάς είχαν τιμήσει με την παρουσία τους.

Η πιο πρόσφατη δουλειά μου είναι ένα καινούργιο τραγούδι με τίτλο «Διάλεξε», το οποίο κυκλοφορεί από την Dusty Records! Ενα πολύ ιδιαίτερο τραγούδι για μένα, καθώς είναι το πρώτο κομμάτι μου, του οποίου τη μουσική και τους στίχους έχω γράψει εγώ.

Τρόμαξα, όταν σκέφτηκα ότι κάτι κακό μπορεί να συμβεί στα αγαπημένα μου πρόσωπα! Γι’ αυτό και προσπαθώ όσο μπορώ να ζω κάθε ημέρα και να μοιράζομαι όμορφες στιγμές με τους δικούς μου ανθρώπους.

Συγκινήθηκα, όταν ήρθε η μάνα μου για πρώτη φορά να με ακούσει και ένιωσε περήφανη για τον γιο της.

Το χειρότερο σχόλιο που άκουσα για μένα μπορεί να ήταν και… δικό μου! Νομίζω ότι δεν υπάρχει πιο αυστηρός κριτής της δουλειάς μου από εμένα.

Στη δουλειά μου με «φτιάχνει» η αλληλεπίδραση με τον κόσμο, το να γινόμαστε μια παρέα, να τραγουδάμε όλοι μαζί και να μοιραζόμαστε συναισθήματα.

Εκείνο που με «χαλάει» στον χώρο όπου κινούμαι επαγγελματικά είναι το ψεύτικο και το «δήθεν»!

Το επόμενο project όπου δουλεύω είναι ένα καινούργιο ερωτικό τραγούδι, όμως είναι νωρίς για να σας πω περισσότερες λεπτομέρειες.

Χαλαρώνω κάθε φορά που παίζω με τον σκύλο μου, τον Gabriel! Αυτός, άλλωστε, είναι ο καλύτερος φίλος μου!

Ο έρωτας στη ζωή μου είναι ο κύριος λόγος που ξυπνάω με χαμόγελο το πρωί, βρίσκω έμπνευση για να γράφω και να τραγουδώ, και για να προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος! Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το να σε αγαπά και να σε θαυμάζει ο άνθρωπός σου!

Το μεγάλο όνειρό μου είναι να συνεχίσω να κάνω το χόμπι μου επάγγελμα!

*Ο Στέργιος Λιάπης είναι τραγουδιστής

offer

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...