Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Κούκλα του sex θα γίνει «μαμά»

❱❱ Ισπανός εφευρέτης με τη βοήθεια της τεχνολογίας θα… αποκτήσει παιδί από το διάσημο ρομπότ Σαμάνθα Ετοιμος να αποκτήσει «παιδιά» με το διασημότερο ρομπότ του σεξ είναι ο δημιουργός του, έχοντας τις «ευλογίες» μάλιστα της ελληνικής καταγωγής συζύγου του. Ο Ισπανός Σέρτζι Σάντος αποκάλυψε ότι, με τη βοήθεια της Μαρίτσας Κισσαμιτάκη, με την οποία είναι παντρεμένος 16 χρόνια, έχει ανακαλύψει τον τρόπο ώστε η κούκλα του σεξ Σαμάνθα να γίνει «μητέρα» των παιδιών του.

Ο Σάντος είναι πεπεισμένος ότι στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον οι άνθρωποι θα παντρεύονται με τα ρομπότ και θα χρησιμοποιούν την τεχνολογία για να αποκτήσουν απογόνους. Το παράδειγμα, όπως εκμυστηρεύεται στη «Sun», ετοιμάζεται να δώσει ο ίδιος, αποκτώντας παιδί με τη Σαμάνθα.

Πρόκειται για την υπερρεαλιστική κούκλα του σεξ που δημιούργησε μαζί με τη γραφίστρια Μ. Κισσαμιτάκη στο εργαστήριό τους στη Βαρκελόνη, την οποία πωλούν αντί 3.000 ευρώ. Αντί να σχεδιάσει ρομπότ που θα κυοφορούν και ακολούθως θα γεννούν μωρά, ο Σάντος σκοπεύει να κατασκευάσει ο ίδιος το «παιδί» του, με τέτοιον τρόπο ώστε ο εγκέφαλός του να έχει στοιχεία τόσο της δικής του προσωπικότητας όσο και της Σαμάνθα.

Ο Ισπανός γραφίστας και η σύζυγός του έχουν αρχίσει ήδη να εργάζονται στο project, χρησιμοποιώντας τον τεχνητό εγκέφαλο τον οποίο τοποθετούν στις ρομποτικές κούκλες του σεξ που κατασκευάζουν. Το πρώτο βήμα είναι να εντυπωθούν στον εγκέφαλο του «παιδιού» του πληροφορίες έτσι ώστε να έχει χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του Σάντος, κληρονομώντας κατά κάποιον τρόπο τις ηθικές αξίες, τα γούστα και τις πεποιθήσεις του «πατέρα» του. Σε αυτές τις πληροφορίες θα προστεθούν άλλες που θα παραπέμπουν στον χαρακτήρα της Σαμάνθα. «Θα δημιουργήσω έναν αλγόριθμο που θα περιέχει τις πεποιθήσεις μου και στη συνέχεια θα τον εμπλουτίσω με τις πεποιθήσεις της Σαμάνθα» εξηγεί ο Σάντος, προσθέτοντας ότι το τελικό βήμα θα είναι η δημιουργία του ρομποτικού σώματος του «παιδιού» με τη βοήθεια 3D εκτυπωτή.

Οι ρομποτικές κούκλες του σεξ έχουν γίνει πολύ σημαντικές για το ζευγάρι, καθώς, όπως εκμυστηρεύεται ο Σάντος, έχουν βελτιώσει τον γάμο του.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...