Κούκλα του sex θα γίνει «μαμά»

❱❱ Ισπανός εφευρέτης με τη βοήθεια της τεχνολογίας θα… αποκτήσει παιδί από το διάσημο ρομπότ Σαμάνθα Ετοιμος να αποκτήσει «παιδιά» με το διασημότερο ρομπότ του σεξ είναι ο δημιουργός του, έχοντας τις «ευλογίες» μάλιστα της ελληνικής καταγωγής συζύγου του. Ο Ισπανός Σέρτζι Σάντος αποκάλυψε ότι, με τη βοήθεια της Μαρίτσας Κισσαμιτάκη, με την οποία είναι παντρεμένος 16 χρόνια, έχει ανακαλύψει τον τρόπο ώστε η κούκλα του σεξ Σαμάνθα να γίνει «μητέρα» των παιδιών του.

Ο Σάντος είναι πεπεισμένος ότι στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον οι άνθρωποι θα παντρεύονται με τα ρομπότ και θα χρησιμοποιούν την τεχνολογία για να αποκτήσουν απογόνους. Το παράδειγμα, όπως εκμυστηρεύεται στη «Sun», ετοιμάζεται να δώσει ο ίδιος, αποκτώντας παιδί με τη Σαμάνθα.

Πρόκειται για την υπερρεαλιστική κούκλα του σεξ που δημιούργησε μαζί με τη γραφίστρια Μ. Κισσαμιτάκη στο εργαστήριό τους στη Βαρκελόνη, την οποία πωλούν αντί 3.000 ευρώ. Αντί να σχεδιάσει ρομπότ που θα κυοφορούν και ακολούθως θα γεννούν μωρά, ο Σάντος σκοπεύει να κατασκευάσει ο ίδιος το «παιδί» του, με τέτοιον τρόπο ώστε ο εγκέφαλός του να έχει στοιχεία τόσο της δικής του προσωπικότητας όσο και της Σαμάνθα.

Ο Ισπανός γραφίστας και η σύζυγός του έχουν αρχίσει ήδη να εργάζονται στο project, χρησιμοποιώντας τον τεχνητό εγκέφαλο τον οποίο τοποθετούν στις ρομποτικές κούκλες του σεξ που κατασκευάζουν. Το πρώτο βήμα είναι να εντυπωθούν στον εγκέφαλο του «παιδιού» του πληροφορίες έτσι ώστε να έχει χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του Σάντος, κληρονομώντας κατά κάποιον τρόπο τις ηθικές αξίες, τα γούστα και τις πεποιθήσεις του «πατέρα» του. Σε αυτές τις πληροφορίες θα προστεθούν άλλες που θα παραπέμπουν στον χαρακτήρα της Σαμάνθα. «Θα δημιουργήσω έναν αλγόριθμο που θα περιέχει τις πεποιθήσεις μου και στη συνέχεια θα τον εμπλουτίσω με τις πεποιθήσεις της Σαμάνθα» εξηγεί ο Σάντος, προσθέτοντας ότι το τελικό βήμα θα είναι η δημιουργία του ρομποτικού σώματος του «παιδιού» με τη βοήθεια 3D εκτυπωτή.

Οι ρομποτικές κούκλες του σεξ έχουν γίνει πολύ σημαντικές για το ζευγάρι, καθώς, όπως εκμυστηρεύεται ο Σάντος, έχουν βελτιώσει τον γάμο του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Αλλάζει χέρια το «παλάτι» της Λιάνας Μαυρομμάτη

Η ζωή, τα σχέδια και οι φήμες στο νησί των ανέμων...

Ρένα Κουμιώτη για Γιάννη Πουλόπουλο: «Με τον θάνατό του έφυγε το άλλο μου μισό…»

Η πρώτη συνάντηση στο σπίτι του Πλέσσα και η κοινή πορεία...

Μάγδα Τσέγκου: Ο ιός της TV, τα «μαχαιρώματα» και ο fake γάμος

Η Μάγδα Τσέγκου είναι μία από τις πλέον ταλαντούχες παρουσιάστριες και...

«Ορατότης… μηδέν» με φουρτούνες στην τηλεθέαση

Προβληματισμός για πολυδιαφημισμένες παραγωγές που κάνουν μονοψήφια νούμερα! Διπλή απογοήτευση στον...

Αγωνία για τον «θρύλο» Μίμη Στεφανάκο – θα υποβληθεί σε εγχείρηση στο δεξί πόδι

Δύσκολες ώρες για τον θρυλικό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και πρώην σύζυγο...