Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο Ιλον Μασκ ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη

Ενθουσιάστηκε -με χρονοκαθυστέρηση!- ο Ιλον Μασκ, μεγάλο αφεντικό της...

Στο «Survivor» (;) από το catwalk

❱❱ Η εκρηκτική Ραμόνα του «My style rocks»υποψήφια γιατο reality επιβίωσης του ΣκάιΑπό το «My style rocks» στο «Survivor 2»; Oταν πρόκειται για τη Ραμόνα Βλαντή, η οποία ξέρει άριστα τον τρόπο ν’ ανεβάζει τα νούμερα τηλεθέασης, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες της παραγωγής του δεύτερου κύκλου του reality επιβίωσης του Σκάι έχουν ρίξει στο… τραπέζι διάφορα ονόματα πολυσυζητημένων celebrities, που θα μπορούσαν να μαγνητίσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, με την εκρηκτική παίκτρια του «My style rocks» να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να ενταχθεί στη νέα ομάδα των «Διασήμων» του «Survivor 2».

Η ίδια, βέβαια, θεωρείται φαβορί για τη νίκη στο reality μόδας και δεν είναι βέβαιο ότι θα δεχτεί να «ξενιτευτεί» και να περάσει, μάλιστα, πείνα και κακουχίες. Γι’ αυτό, αν τελικά της γίνει επίσημη πρόταση, είναι πολύ πιθανό το κασέ της να είναι αρκετά υψηλό. Σίγουρα, πάντως, η Ραμόνα θα έχει ενδιαφέρον, «τοποθετημένη» σ’ ένα φυσικό εξωτικό σκηνικό, να παλεύει για την επιβίωσή της μακριά από στιλίστες, κομμωτές, στρας και γκλίτερ. Από τη στιγμή που γίνεται έξαλλη και πετάει φαρμακερές ατάκες στα μέλη της κριτικής επιτροπής του «My style rocks», κάθε φορά που της κάνουν κάποια παρατήρηση για το στιλ της, σκεφτείτε τι έχει να γίνει σε περίπτωση που την ψηφίσουν προς αποχώρηση οι «Διάσημοι» συμπαίκτες της.

Σε κάθε περίπτωση η Ραμόνα Βλαντή είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν κατά τη διάρκεια της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, που βρίσκεται ακόμα στην αρχή της. Ετσι, οι άνθρωποι που κινούν τα νήματα στις παραγωγές του σταθμού του Φαλήρου σχεδιάζουν να την αξιοποιήσουν ποικιλοτρόπως. Η ίδια πετάει με τρομακτική ευκολία βιτριολικά σχόλια, ανεβάζοντας την τηλεθέαση, που είναι τελικά και το ζητούμενο για κάθε κανάλι. Ποιος ξεχνάει την ατάκα της με αποδέκτη τον σχεδιαστή μόδας και μέλος της επιτροπής του «My style rocks» Στέλιο Κουδουνάρη «του χρόνου θα κάθομαι στη θέση σου». Μ’ αυτά και μ’ αυτά η Ραμόνα έχει αποκτήσει φανατικούς υποστηρικτές, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που της «χρεώνουν» την ανοδική τάση της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen το τελευταίο διάστημα. Πώς να μην τη σκέφτονται, λοιπόν, για το «Survivor», αφού διαθέτει όλο το… πακέτο που χρειάζεται για ένα επιτυχημένο reality γεμάτο ένταση και ίντριγκα.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα προβάλλεται συχνά πυκνά από τον Σκάι το τρέιλερ για το «Survivor 2», με τους ανθρώπους της παραγωγής να βρίσκονται παράλληλα προς αναζήτηση των παικτών που θα στελεχώσουν τις δύο ομάδες. Στόχος είναι να επαναληφθεί ο θρίαμβος της περσινής σεζόν, αλλά -όπως όλοι ξέρουμε- τα τηλεοπτικά φαινόμενα δεν επαναλαμβάνονται κάθε χρόνο, αλλά μία φορά κάθε δεκαετία. Πάντοτε, ωστόσο, οι καλές επιλογές συμμετεχόντων σ’ ένα reality είναι το άλφα και το ωμέγα για να παρουσιάσει ανοδικά ποσοστά τηλεθέασης. Από τους 6.000 υποψηφίους, η παραγωγή έχει φτάσει πλέον στους 1.000 και το… ξεσκαρτάρισμα συνεχίζεται. Οσο για τον Σάκη Τανιμανίδη; Για την ώρα δεν έχει υπογράψει το νέο συμβόλαιό του ώστε να παρουσιάσει και τον δεύτερο κύκλο του reality. Οπως πιθανολογείται, βέβαια, είναι θέμα χρόνου να συμβεί κι αυτό.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...