Δευτέρα, 4 Αυγούστου, 2025

Σχεδόν έτοιμη η ομάδα που θα μας κρατήσει συντροφιά μέσα από το...

Τη μεγάλη έκπληξη και φέτος, στο τηλεοπτικό «μενού» της...

Τι κατέθεσε ο Πέτρος Φιλιππίδης για τη φωτιά στο μπαλκόνι του σπιτιού...

Κατάθεση στα στελέχη της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού έδωσαν...

Αμαλία Κωστοπούλου: Κάνει τον γύρο του κόσμου

Τον γύρο του κόσμου κάνει η ερωτευμένη κόρη του...

Unfollow της Μενεγάκη σε Σκορδά και Μουτσινά

Ιδιαίτερα ενεργή είναι η Ελένη Μενεγάκη στο Instagram, παρότι...

«Τυφλώθηκε» ο Αργυρός

❱❱ Ο τραγουδιστής συμμετείχε σε  εκδήλωση αγάπης για ανθρώπους με προβλήματα στην όρασηΟ Κωνσταντίνος Αργυρός δεν λάμπει μόνο στις πίστες… Ελαμψε πριν από λίγες μέρες και διά της παρουσίας του, «φωτίζοντας τα σκοτάδια» τυφλών συνανθρώπων μας που το είχαν ανάγκη! 

Ο δημοφιλής τραγουδιστής συμμετείχε στο «10ο δείπνο στο σκοτάδι – Dinner in the dark» που διοργάνωσε η επιτροπή Νεολαίας του Πανελλήνιου Συνδέσμου Τυφλών, σε χώρο εστίασης στο Χαϊδάρι.

Πρόκειται για μία πρωτότυπη εκδήλωση κοινωνικής ευαισθητοποίησης, που αποτελεί ένα διαδραστικό ταξίδι στον κόσμο των αισθήσεων και μία μοναδική βιωματική εμπειρία. Οι παρευρισκόμενοι δείπνησαν στο απόλυτο σκοτάδι, έχοντας λάβει, φυσικά, εκ των προτέρων τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Σημειώνεται ότι οι σερβιτόροι που καθοδηγούσαν και σέρβιραν τους καλεσμένους ήταν ειδικά εκπαιδευμένοι τυφλοί και βλέποντες εθελοντές, στα πρότυπα των ευρωπαϊκών «Dinner in the dark». Η εκδήλωση, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις, έχει πάντα μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα, γι’ αυτό και όποια έσοδα προκύπτουν διατίθενται πάντα υπέρ ενός κοινωνικού φορέα. Αυτή τη φορά διατέθηκαν στο Σωματείο Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Αναπηρίες «Η Αργώ».

Συμπαραστάτης

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει σε φιλανθρωπικές δράσεις! Βρίσκεται δίπλα σε άπορες οικογένειες, αλλά και σε παιδιά που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες, έχοντας επιλέξει όμως να μη δημοσιοποιεί τις όποιες ενέργειές του. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην ίδια εκδήλωση είχε παρευρεθεί και ο Παντελής Παντελίδης λίγους μήνες πριν από τον θάνατό του, ενώ μέχρι σήμερα στη διοργάνωση έχουν δώσει το «παρών» πάνω από 1.800 άτομα ανά την Ελλάδα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και γιατρός στην οικογένεια Πολάκη

Είχε τη δικηγόρο, τώρα απέκτησε και τη γιατρό του...

Φίλιππος Τσαγκρίδης και Κάθριν Εμπειρίκου ανέμελοι στην glam Μύκονο

Φούντωσαν πάλι οι φήμες, όχι μόνο περί έρωτα, αλλά...

Summer in Βουλιαγμένη για την «αδελφή» της Χριστίνας Ω

Αν και ζει μόνιμα πλέον στην Ελλάδα, η jetsetter...

Μύκονος: Ο Μπέος που πάει νωρίς για νάνι και οι ξενύχτηδες

Και μπορεί, οι jet setters που πάρταραν στο event...

Ανασχηματισμός με νυν & πρώην πρωταγωνιστές ερωτικών ταινιών

Ποιες και ποιοι πρώην και νυν πορνοστάρ θα μπορούσαν,...

Στέλλα Κονιτοπούλου: «Γι’ αυτό έσμιξα ξανά τους Κονιτοπουλαίους»

Μια ιδέα να συνενωθούν όλα τα μέλη της θρυλικής...

Οι εναλλακτικές αποδράσεις επωνύμων χωρίς φρου φρου

Αρκετοί Ελληνες celebrities το φετινό καλοκαίρι επιλέγουν εναλλακτικούς προορισμούς...