Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Που χάθηκε η Μάνια Ντέλου

❱❱ Η «χρυσή» εποχή της πασαρέλας, οι συνεργασίες με top σχεδιαστές και η καριέρα στην τηλεόραση
❱❱ Το διαζύγιο ύστερα από 15 χρόνια γάμου, τα δύο παιδιά και το ζαχαροπλαστείο με πελάτες από όλη τη showbizΑπό τη
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Η Ασημίνα Κατσίκη κατέκτησε με πολλή άνεση τον τίτλο της «Μις Ελλάς 1993»! Αν δεν σας θυμίζει κάτι το όνομα αυτό, σίγουρα θα σας πει πολλά το… Μάνια Ντέλου! Το γνωστό μοντέλο άλλαξε το όνομά του για λόγους καριέρας και, έχοντας όλο το «πακέτο», μεσουράνησε στον χώρο της μόδας.

Γεννήθηκε στο Κορωπί και σε ηλικία 13 χρόνων ξεκίνησε την καριέρα της στις πασαρέλες. Στα 17 κατέκτησε τον σημαντικό τίτλο ομορφιάς και σήμερα, στα 41, είναι μια εξαιρετική ζαχαροπλάστισσα και υπέροχη μαμά δύο παιδιών.
Με αψεγάδιαστη εμφάνιση, φινέτσα, ευγενικό χαρακτήρα, απίθανο χιούμορ και τα συμπαθητικά λακκάκια στα μάγουλά της, η Μάνια Ντέλου ανήκε στην «dream team» των μοντέλων της δεκαετίας του ’90, μαζί με τις Ειρήνη Σκλήβα, Μαρίνα Τσιντικίδου, Ρέα Τουτουνζή, Τζένη Μπαλατσινού και Εύη Αδάμ.

Εκανε τηλεόραση, συμμετείχε στην ομάδα της εκπομπής «Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό», αλλά και στον «Πρωινό καφέ» για ένα διάστημα. Εποχές αξέχαστες, όπως έχει δηλώσει και η ίδια: «Βλέπω σήμερα την αγάπη του κόσμου. Θυμάμαι εποχές που έβγαινα στην τηλεόραση, στο “Χαμογελάτε”, το πρωί. Εκεί έχεις να κάνεις με απλό κόσμο. Κάναμε ταξίδια στην Πάτρα, σε νησιά, σε όλη την Ελλάδα».

Το μελαχρινό κορίτσι τελείωσε το τεχνικό λύκειο με ειδικότητα ηλεκτρολόγου και μετά σπούδασε ιχθυοκαλλιέργειες. Ομως, το μόντελινγκ είχε πολλά χρήματα, δόξα και αναγνωρισιμότητα, και η Μάνια το εκμεταλλεύτηκε μέχρι εκεί που ήθελε. Στην πραγματικότητα, δεν εξαργύρωσε την «επιταγή» καριέρας που της δόθηκε μέσα από τον διαγωνισμό ομορφιάς, παρότι συνεργάστηκε με κορυφαίους Ελληνες σχεδιαστές και με επιτυχημένες εκπομπές.

Διαφορετική ζωή

Στα 22 της εγκατέλειψε ξαφνικά τον λαμπερό κόσμο της μόδας, ανταλλάσσοντας το θέαμα με μια διαφορετική ζωή. «Εφυγα τη στιγμή που έπρεπε. Δεν άφησα να ξεφουσκώσει όλο αυτό που έκανα. Πρέπει να ξέρεις να φεύγεις από το καθετί την κατάλληλη στιγμή. Η καριέρα μου τελείωσε νωρίς, γιατί γνώρισα τον σύζυγό μου και ήθελα να αφιερωθώ στην οικογένειά μου» αποκάλυψε σε συνέντευξή της.

Ο έρωτάς της για τον επιχειρηματία στον χώρο των καλλυντικών Γρηγόρη Σαράντη πήρε αμέσως πρώτη θέση στη ζωή της. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά ενός παραμυθένιου γάμου και απέκτησε δύο όμορφα παιδάκια, τα διδυμάκια Αλέξανδρο και Κατερίνα. Ο ρόλος της μαμάς και της συζύγου ήταν ο καλύτερος της ζωής της, αλλά μέσα της είχε κι άλλη μια αγάπη, πιο μικρή αλλά επίμονη, αυτήν για τη ζαχαροπλαστική!

«Ξεκίνησα μαθήματα φωτογραφίας, την οποία λατρεύω, και αφού τα ολοκλήρωσα παρακολούθησα ένα σεμινάριο μαγειρικής, βασικά σούσι, που δεν με ενθουσίασε. Ετσι, προχώρησα στο αντίστοιχο της ζαχαροπλαστικής κι εκεί ξετρελάθηκα» έχει αναφέρει το πρώην μοντέλο σε δηλώσεις του. Η χαρά της είναι να βλέπει χαμόγελα. Κυρίως των 12χρονων σήμερα παιδιών της. Ο γιος της, ο Αλέξανδρος, παίζει ποδόσφαιρο με την ομάδα Κ14 της ΑΕΚ και είναι πολύ ταλαντούχος. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να κάνει καριέρα στην «Ενωση».

Στη βιτρίνα

Το 2016, όμως, αποδείχθηκε μια δύσκολη χρονιά για εκείνη. Υστερα από 15 χρόνια κοινής πορείας με τον σύζυγό της, αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο. Ηταν η εποχή που η πρώην «Μις Ελλάς» είχε κάνει ένα μεγάλο επαγγελματικό βήμα, ανοίγοντας ένα ζαχαροπλαστείο με ευφάνταστες τούρτες στη βιτρίνα του και πελάτες από όλη τη showbiz. Μάλιστα, από τότε το 5% των κερδών από τα έσοδα πηγαίνει στον Σύλλογο «Οραμα Ελπίδας».

Το κατάστημα με τα λαχταριστά γλυκά έγινε γνωστό μέσα από μια φωτογραφία τούρτας γενεθλίων που ανέβασε η Δέσποινα Βανδή στο Instagram και μέσα σε ένα βράδυ η επιχείρηση έγινε γνωστή στο πανελλήνιο. Το Jar by Sweet Mates της Μάνιας Ντέλου έγινε πραγματικότητα με τη βοήθεια της Τζωρτζίνας Ελληνα!

Η φιλική σχέση των δύο γυναικών πέρασε και στο επίπεδο της επαγγελματικής συνεργασίας. Ως χαρακτήρες, όμως, είναι εντελώς διαφορετικές! «Είμαστε τα δύο άκρα. Η Τζωρτζίνα είναι της υπερβολής, θέλει χρώματα και πολλά πράγματα πάνω στην τούρτα, εγώ είμαι λιτή και απέριττη, κι έτσι οδηγούμαστε σε ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα.

Οι τούρτες που φτιάχνουμε είναι 3D και δουλεύουμε με ζαχαρόπαστα. Γνωριστήκαμε όταν τα παιδιά μας πήγαν στον παιδικό σταθμό. Μένουμε στη Φιλοθέη. Στην αρχή δεν νομίζω να με συμπαθούσε ιδιαίτερα, της φαινόμουν λίγο περίεργη, ο τρόπος που μιλάω, που είμαι χυμαδιό! Τελικά, όμως, αναπτύξαμε μια ωραία φιλική σχέση, όπως και τα παιδιά μας» έχει δηλώσει η Μάνια Ντέλου σε παλαιότερη συνέντευξή της.

offer

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...