Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 27 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Η υλική αναβάθμιση στον επαγγελματικό και τον οικονομικό...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Κορφιάτικα Βραβεία με γκάφες

❱❱ Η Δέσποινα Βανδή που έγινε… Βίσση, τα καρφιά για τους απόντες και ο πρωτοεμφανιζόμενος ηθοποιός που «παίζει» εδώ και 25 χρόνιαΑΠO ΤΟΝ

ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Γκάφες, ηχηρές απουσίες, τεχνικά προβλήματα, αλλά και συγκίνηση esr 0111 015 cmykστην 36η απονομή των Κορφιάτικων Βραβείων, στο θέατρο «Βέμπο».

Μιλάμε για ένα γενικότερο αλαλούμ στη φετινή διοργάνωση, το οποίο άρχισε με το… καλησπέρα και συνεχίστηκε μέχρι το τέλος της βραδιάς, κάνοντας τους παρευρισκομένους να ξεκαρδίζονται στα γέλια και τον διοργανωτή της εκδήλωσης Δημήτρη Μουζακίτη να ζητάει πολλές φορές συγγνώμη και να «πετάει καρφιά» στους βραβευμένους… απόντες.

«Η Βίκυ Σταυροπούλου έχει πάει στο σινεμά» είπε για την ηθοποιό, η οποία δεν ήταν εκεί να παραλάβει το βραβείο της και τελικά το πήρε η Αννα Φόνσου για να το βάλει στο Σπίτι του Ηθοποιού, όπως είπε. Επίσης, ο κ. Μουζακίτης δήλωσε από μικροφώνου πως η Τάνια Τρύπη -η οποία είχε προσκληθεί να δώσει βραβείο και δεν παρέστη- «δεν ήρθε γιατί την ενόχλησε το γκάζι και κάνει εμετό». Προφανώς, έκανε λογοπαίγνιο με τον τίτλο του θεατρικού έργου «Το φως του γκαζιού», στο οποίο η ηθοποιός πρωταγωνίστησε πέρυσι.

Χιούμορ

Πολύ γέλιο έπεσε και όταν ο παρουσιαστής της βραδιάς Γιώργος Αρμαδώρος κάλεσε τη Δέσποινα Βανδή να παραλάβει το βραβείο «Βέμπο» για την ερμηνεία της στο μιούζικαλ «Mamma Mia!», αποκαλώντας την… Αννα Βίσση! Πάντως, η τραγουδίστρια αντιμετώπισε την κατάσταση με χιούμορ και αποκάλυψε στο κοινό πως της έχει ξανασυμβεί σχεδόν το ίδιο περιστατικό, σε παλιότερη βράβευσή της, όπου ο παρουσιαστής την αποκάλεσε… Καίτη. Από τα παράξενα της βραδιάς ήταν η απονομή του βραβείου Νέου Ηθοποιού στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, που μετράει 25 χρόνια καριέρας (!), ενώ όλα τα λεφτά ήταν το χρυσοποίκιλτο look της Μαρίνας Πατούλη, το οποίο σχολιάστηκε από θεατή που φώναξε όταν εκείνη ανέβαινε στη σκηνή: «Καλύτερη είναι η δασκάλα του Ναυπλίου». Σχόλια έγιναν ανάμεσα στους θεατές και για τις πόζες της κυρίας δημάρχου δίπλα στον Γιώργο Κιμούλη, στον οποίο απένειμε βραβείο. Νωρίτερα η ίδια θα βράβευε τον σκηνοθέτη Τσέζαρις Γκραουζίνις, ο οποίος όμως έλαμψε διά της απουσίας του. «Θα το δώσουμε κάπου ή θα το πάρω στο σχολείο;» αναρωτήθηκε η κυρία Πατούλη.

Από την άλλη, συγκίνηση και θερμά χειροκροτήματα δημιούργησε στην αίθουσα η παρουσία του Αγγελου Αντωνόπουλου. Ο εκλεκτός ηθοποιός τιμήθηκε για το σύνολο του έργου του, όπως και η Τζένη Ρουσσέα, η οποία όμως απουσίαζε λόγω ασθένειας και το βραβείο παρέλαβε η κόρη της, Ελλη Σοφιανοπούλου. Για πρώτη φορά στην εκδήλωση προστέθηκε βραβείο με το όνομα της αείμνηστης Ζωή Λάσκαρη, το οποίο κέρδισε η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία, επίσης, απουσίαζε.

«Μας συγκίνησε η πρωτοβουλία της Ακαδημίας Τέχνης να θεσπίσει ένα βραβείο με το όνομα της Ζωής Λάσκαρη. Είμαι σίγουρος πως η Ζωή μάς παρακολουθεί από εκεί ψηλά και είναι συγκινημένη» δήλωσε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο οποίος ήταν παρών μαζί με τις κόρες της αξέχαστης ηθοποιού.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...