Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

To «σκοτεινό» παρελθόν του Κέβιν Σπέισι

❱❱ Ο αδελφός του star είχε πέσει θύμα βιασμού από τον πατέρα τουςΤην ώρα που ο Κέβιν Σπέισι βρίσκεται στην περιδίνηση του σεξουαλικού σκανδάλου παρενόχλησης ανήλικου άνδρα, στο κάδρο των εξελίξεων μπαίνει το οικογενειακό μυστικό που έκρυβαν για χρόνια ο ίδιος και τα αδέλφια του. 

Ο αδελφός του σταρ του Χόλιγουντ Ράνταλ Φάουλερ θέτει στο επίκεντρο τον πατέρα τους, αποκαλύπτοντας ότι τον βίαζε όταν ήταν ανήλικος και ότι ήταν θαυμαστής του Χίτλερ με σαδιστική συμπεριφορά.

Ο 62χρονος Ράνταλ, που εργάζεται ως σωσίας του Ροντ Στιούαρτ και ως οδηγός λιμουζίνας στο Μπόιζι του Αϊντάχο, μίλησε στη διαδικτυακή έκδοση της Daily Mail και χαρακτήρισε «ανατριχιαστικές» τις καταγγελίες εις βάρος του διάσημου αδελφού του. Ο Ράνταλ, που τα τελευταία χρόνια έχει διακόψει τις επαφές με τον Σπέισι, δήλωσε ότι μαζί με την αδελφή τους Τζούλι μεγάλωσαν μέσα σε ένα «σπίτι του τρόμου» εξαιτίας του πατέρα τους Τόμας Τζέφρι Φάουλερ.
Λεπτομέρειες για όσα έζησαν ο Ράνταλ είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Daily Mail» το 2004. Υποστήριξε ότι ο πατέρας του άρχισε να τον βιάζει όταν ήταν 12 ετών και συνέχισε για άλλα τέσσερα χρόνια με όλο και μεγαλύτερη συχνότητα.

Η μητέρα του γνώριζε τι συνέβαινε αλλά δεν αντιδρούσε, όπως είχε κάνει και όταν ανακάλυψε ότι ο σύζυγός της είχε βιάσει μια ανήλικη συγγενή τους. Ο Ράνταλ αποκάλυψε ότι απείλησε τον πατέρα του να μην αγγίξει τον Σπέισι, ο οποίος είχε κλειστεί στον εαυτό του, ενώ η αδελφή του, την οποία ο Τόμας χτυπούσε πολύ, έφυγε από το σπίτι.

Οπαδός του Χίτλερ

Ο Τόμας ήταν οπαδός του Χίτλερ, μισούσε τους Εβραίους και τους έκανε κήρυγμα για την ανωτερότητα της λευκής φυλής. Είχε δε γεμίσει τους τοίχους του γραφείου του με φωτογραφίες γυμνών ανδρών και γυναικών καθώς και πορνογραφικές εικόνες.
Μετά τις καταγγελίες ότι ο Σπέισι επιτέθηκε σεξουαλικά στον ηθοποιό Αντονι Ραπ όταν ήταν 14 ετών αλλά και σε συγγενή της δημοσιογράφου Χίθερ Ούνρου, οι υπεύθυνοι των Διεθνών Βραβείων Emmy ανακοίνωσαν ότι δεν θα τιμήσουν τον Σπέισι με το Βραβείο Ιδρυτών Διεθνών Βραβείων Emmy, όπως είχε σχεδιαστεί.

Το House of Cards «πληρώνει τη νυφη»

Μια μέρα μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου της σεξουαλικής παρενόχλησης με πρωταγωνιστή τον Κέβιν Σπέισι, το δίκτυο που φιλοξενεί τη σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί, το «House of Cards», ανακοίνωσε ότι αυτή θα σταματήσει «μέχρι νεωτέρας», σύμφωνα με κοινή απόφαση του καναλιού Netflix και της εταιρίας παραγωγής. Το Netflix υπογράμμισε τον έντονο προβληματισμό του για την καταγγελία του ηθοποιού Αντονι Ραπ, που υποστηρίζει ότι ο Σπέισι τον παρενόχλησε σεξουαλικά πριν από 30 χρόνια, όταν ο ίδιος ήταν 14 ετών και ο τηλεοπτικός Φρανκ Αντεργουντ 26 ετών.

Κύκλοι επισημαίνουν πάντως ότι το μέλλον της δημοφιλούς σειράς είχε αποφασιστεί πολύ νωρίτερα και ότι η παραγωγή έχει ήδη στα πλάνα της τρία spin-offs του «House of Cards», δηλαδή τρεις νέες σειρές που θα αφορούν κάποια από τα κεντρικά πρόσωπα.

Πήγαν να «φάνε» τον ηθοποιό Κόρεϊ Φέλντμαν, που ετοίμαζε ντοκιμαντέρ για την παιδεραστία στο Χόλιγουντ

wwew

Απόπειρα να τον δολοφονήσουν για να μην αποκαλύψει τα ονόματα των παιδεραστών του Χόλιγουντ καταγγέλλει ο Κόρεϊ Φέλντμαν.
Ο ηθοποιός, που ήταν ένα από τα διασημότερα παιδιά-θαύματα του Χόλιγουντ, πρωταγωνιστώντας τη δεκαετία του ’80 σε ταινίες όπως το «Στάσου πλάι μου», υποστήριξε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι σκηνοθετήθηκε τροχαίο μετά την ανακοίνωση της πρόθεσής του να γυρίσει ντοκιμαντέρ για τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών στην αμερικανική βιομηχανία κινηματογράφου.

Ολα άρχισαν, σύμφωνα με τον 46χρονο, την προηγούμενη εβδομάδα, όταν με βίντεο στο YouTube ξεκίνησε έρανο για να συλλέξει 8.600.000 ευρώ ώστε να γυρίσει το ντοκιμαντέρ. Υποσχέθηκε μάλιστα να κατονομάσει όσους κακοποίησαν σεξουαλικά τον ίδιο, τον Κόρεϊ Χάιμ και άλλα παιδιά ηθοποιούς, προκαλώντας την αντίδραση πολλών χρηστών, οι οποίοι του ζητούσαν να δώσει απλώς στη δημοσιότητα τα ονόματα.

Ζωή-κόλαση

Εχοντας συγκεντρώσει μόλις 137.500 ευρώ μέχρι τη Δευτέρα, ο Φέλντμαν εμφανίστηκε στην αμερικανική τηλεοπτική εκπομπή «Megyn Kelly Today» υποστηρίζοντας ότι η ζωή του μετατράπηκε σε κόλαση μετά την ανακοίνωση στο διαδίκτυο.
Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι στις 21 Οκτωβρίου συνελήφθη για κατοχή μαριχουάνας, η οποία εντοπίστηκε στο λεωφορείο του συγκροτήματός του Corey Feldman and the Angels. «Τις προάλλες δύο φορτηγά προσπάθησαν να πέσουν πάνω μου με μεγάλη ταχύτητα» πρόσθεσε ο ηθοποιός, υποστηρίζοντας ότι ήθελαν να τον σκοτώσουν για να μη μιλήσει.

Το τρίτο χτύπημα για τον Φέλντμαν ήρθε λίγο αργότερα, όταν το συγκρότημά του διαλύθηκε, καθώς, όπως είπε, «κάποια μέλη του αποχώρησαν επειδή φοβούνται για τη ζωή τους» μετά το παρ’ ολίγον τροχαίο.

offer

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...