Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Πέτρος Κόκκαλης: Το οικολογικό όραμά του, η φυγή του από τον ΣΥΡΙΖΑ,...

«Οι ευρωεκλογές θα δώσουν στον Κόσμο τη δυνατότητα να...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Η 25χρονη και η πολυγαμική οικογένεια των… ζόμπι!

Πολυγαμική έγινε η 25χρονη Φελίσιτι Κάντλεκ, καθώς μεγάλωσε την...

Ο αληθινός Φόρεστ Γκαμπ: Έτρεξε από την μια άκρη της Αφρικής στην...

Σαν να ήταν ο Φόρεστ Γκαμπ, άνδρας πήγε τρέχοντας...

Δημήτρης Λιακόπουλος: Επιτέλους, γίνομαι καλό παιδί

❱❱ Ο Δημήτρης Λιακόπουλος αποφάσισε να πει «ναι» στη σειρά του Star «Ο άντρας των ονείρων μου» επειδή δεν υποδύεται τον κακό Από την
Τεριάννα Παππά

[email protected]

Για πρώτη φορά τηλεοπτικά δεν είναι ο κακός της ιστορίας, εκείνος που δημιουργεί δολοπλοκίες, ούτε αυτός που απατά τη γυναίκα του! Ο Δημήτρης Λιακόπουλος, ο πρωταγωνιστής της σειράς του Star «Ο άντρας των ονείρων μου», μιλά στην «Espresso» για την απόφασή του να πει «ναι» στη συγκεκριμένη δουλειά.

«Το στοιχείο που με κέρδισε στον ρόλο είναι ότι υποδύομαι το καλό παιδί» αναφέρει και συνεχίζει: «Ηταν καιρός να κάνω και κάτι τέτοιο. Συνήθως παίζω το αντίθετο και ήθελα να δοκιμάσω. Στην αρχή δεν το πίστευα και τους ρωτούσα “είστε σίγουροι ότι μου ταιριάζει κάτι τέτοιο;”. Οπότε είπα “γιατί όχι;”. Ηταν κάτι καινούργιο για μένα».

Ο ηθοποιός, ο οποίος κέρδισε το Βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου στο 45ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, μιλά με τα καλύτερα λόγια και για τη συμπρωταγωνίστριά του Βασιλική Τρουφάκου. «Η Βασιλική είναι εξαιρετική, αν και συνεργαζόμαστε μόλις δύο μήνες. Είναι ταγμένη στη δουλειά της, θέλει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και δεν χαλαρώνει ποτέ». Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται, καθώς είχαν ξανασυναντηθεί στο τελευταίο επεισόδιο του «Daddy Cool», αλλά τότε είχαν ανταλλάξει μόνο ένα «γεια».

Στη συνέχεια της κουβέντας μας, ο Δημήτρης, ο οποίος σπούδασε σκηνοθεσία, αλλά τελικά τον κέρδισε η υποκριτική, αναφέρεται περισσότερο στον ήρωά του, τον Τζακ. «Είναι ένας ρόλος που δεν με δυσκολεύει, γιατί πλαισιώνομαι από επαγγελματίες και από πολύ καλούς συνεργάτες, που βοηθούν ώστε όλα να γίνονται πιο εύκολα. Αλλωστε, ο ήρωάς μου είναι ένας γιατρός που σκέφτεται μόνο το χρήμα… Απλά πράγματα!»

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μην τον ρωτήσουμε πότε ο Τζακ θα μάθει για την οικογένειά του. «Στη συνέχεια θα δούμε έναν πιο μαχητικό Τζακ και η σχέση του με την Αθηνά θα έχει… αναταράξεις. Φαντάζομαι ότι κάποια στιγμή θα γίνει επανένωση της οικογένειας, αλλά στα μέχρι τώρα σενάρια που έχω πάρει στα χέρια μου κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει» μας λέει. «Στο μέλλον θα γίνει, είναι αναπόφευκτο, αλλά δεν μπορώ να σου αποκαλύψω και πολλά, για να κρατηθεί αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. Πάντως, άλλο ένα στοιχείο που θα δώσω είναι ότι αυτός που προσπαθεί να κλέψει τη θέση του “Γιαννάκη”, δηλαδή του Τζακ, θα φτάσει πολύ κοντά, αλλά μέχρι εκεί…» συμπληρώνει.

Τον ρωτάμε και για τα νούμερα τηλεθέασης, αν είναι από αυτούς που το πρωί ενημερώνονται για το… ραβασάκι της Nielsen πριν ακόμη πιουν τον καφέ τους. «Δεν με αγχώνουν. Καλό είναι να βλέπεις πώς πάει η σειρά στην οποία πρωταγωνιστείς, αλλά, από τη στιγμή που και το κανάλι είναι ευχαριστημένο από την τηλεθέαση, δεν είναι δικό μου θέμα…» σημειώνει και συνεχίζει λέγοντας ότι γι’ αυτόν είναι προτεραιότητα το να κάνει σωστά τη δουλειά του. Θεατρικά, θα δούμε προσεχώς τον Δημήτρη Λιακόπουλο στην παράσταση «Red speedo», σε σκηνοθεσία Βασίλη Μυριανθόπουλου.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...