Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ο Βισκαδουράκης έδωσε στον γιο του το όνομα Ιερώνυμος

❱❱ Του έδωσε το όνομα Ιερώνυμος, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για τον Αρχιεπίσκοπο, ο οποίος τέλεσε και το μυστήριο Από την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

«Νόμιζα ότι η πιο ευτυχισμένη ημέρα ήταν αυτή του γάμου μου, αλλά τελικά η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μου ήταν η βάφτιση του γιου μου»! Με αυτά τα συγκινητικά λόγια, ο Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε στην «Espresso» λίγο μετά τη βάφτιση του πρώτου παιδιού του.

Το μυστήριο τελέστηκε χθες το πρωί, στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη, από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ. Ιερώνυμο. Ο ηθοποιός έχει σχέσεις βαθιάς εκτίμησης και φιλίας με τον Μακαριότατο, από την εποχή που ο πρώτος ζούσε στο ορφανοτροφείο της Θήβας. Μάλιστα, έδωσε στον γιο του το όνομα Ιερώνυμος, σε ένδειξη απεριόριστης ευγνωμοσύνης, αγάπης και σεβασμού του ηθοποιού στο πρόσωπο του ανθρώπου που νιώθει σαν πατέρα του.

«Εκλαψε μόνο στην κολυμπήθρα. Ηταν ευγενικός, συνεσταλμένος, κοίταζε όλο το μυστήριο της βάφτισης και με έκανε πολύ περήφανο μπαμπά» μας λέει ο ηθοποιός και συνεχίζει αναφέροντας ότι στο μυστήριο, εκτός από τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, παρέστησαν ο μητροπολίτης Ιλίου Αθηναγόρας και πολλοί ιερείς και αρχιμανδρίτες. «Είχα αυτή την τύχη! Είναι μια παρέα παλιά από τη Θήβα, τότε που μεγάλωσα στο ίδρυμα. Ούτε στα όνειρά μου δεν είχα σκεφτεί αυτά που θα ζούσα» αναφέρει.

Νονοί του νεοφώτιστου ήταν δύο πολύ σημαντικοί άνθρωποι στη ζωή του Θανάση Βισκαδουράκη και καλοί φίλοι του ίδιου και της γυναίκας του Κατερίνας Γιώτη: ο ηπατολόγος – παθολόγος Ιωάννης Ελευσινιώτης και ο χειρουργός ουρολόγος Σωτήρης Χαραμόγλης. «Είναι και οι δύο συμμαθητές μου. Ηταν και οι κουμπάροι στον γάμο μας, οπότε δεθήκαμε περισσότερο, σαν οικογένεια».

Ανάμεσα στους καλεσμένους διακρίναμε τον Γιάννη Τσιμιτσέλη με την κόρη του Εύα, τον Νίκο Βουρλιώτη με τη σύζυγό του Ολγα Καρπαθάκη και την τριών μηνών κορούλα τους, τον Αποστόλη Τότσικα με τη Ρούλα Ρέβη, τον Βασίλη Λιάτσο με την Ελένη Καρποντίνη και τη Λουκία Παπαδάκη με τον σύντροφό της Τίμο Τζάννες. Μετά το μυστήριο ακολούθησε τραπέζι σε γνωστό στέκι του Κολωνακίου.

Τα δύσκολα χρόνια στο ορφανοτροφείο και η αγάπη του για τον Μακαριότατο

wetywet 1

Η σχέση του Θανάση Βισκαδουράκη με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ. Ιερώνυμο, ο οποίος τέλεσε και τον γάμο του ζευγαριού, χρονολογείται από τα παιδικά χρόνια του, όταν ο ηθοποιός και τα αδέρφια του βρέθηκαν σε ορφανοτροφείο της Θήβας μετά τον θάνατο της μητέρας τους.

Μάλιστα, πριν από πέντε χρόνια, ο ηθοποιός μιλώντας στην «Espresso» είχε αποκαλύψει πόσο πολύ του στάθηκε ο Μακαριότατος εκείνα τα δύσκολα χρόνια. «Τον Αρχιεπίσκοπο τον λατρεύω. Νομίζω ότι τον αγαπώ περισσότερο από τον πατέρα μου, γιατί εκεί μεγάλωσα. Παιδί δεν είναι αυτό που γεννάς, αλλά αυτό που μεγαλώνεις. Ημουν πολλά χρόνια δίπλα του» είχε δηλώσει και, σε άλλη εξομολόγηση ψυχής, είχε προσθέσει: «Τώρα συνειδητοποιώ πόσο πολύτιμη δουλειά έκανε τότε η Εκκλησία, που βοήθησε να στεριώσουν ψυχές από διαλυμένες και κατεστραμμένες οικογένειες. Να μπορέσουμε και εμείς να μεγαλώσουμε, να προκόψουμε, να πάμε σχολείο και σιγά σιγά καθένας να πάρει τον δρόμο του».

Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει, όταν μίλησε στον Αρχιεπίσκοπο για την πρόθεσή του να παντρευτεί τη σύζυγό του, την Κατερίνα, εκείνος του έδωσε τις ευχές του, αλλά και πολύτιμες συμβουλές. «Μου είπε να έχω πίστη στη ζωή, να αγαπάω την Κατερίνα, όπως είπε και το Ευαγγέλιο, και όλα με σύνεση» ανέφερε.

Δείτε παρακάτω όλες τις φωτογραφίες: 

offer

wetywet 3

wetywet 2

wetywet 4

wetywet 5

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....