Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Νικήτρια του «Voice» «καρφώνει» τη Βανδή

❱❱ Η νικήτρια του πρώτου «The Voice» Mαρία Ελενα Κυριάκου «κάρφωσε» την πρώην coach της σε εκπομπή του Alpha Κύπρου Τα «καρφιά» της στη Δέσποινα Βανδή έριξε η νικήτρια του πρώτου «The Voice» στον ΑΝΤ1. H Mαρία Ελενα Κυριάκου βρέθηκε καλεσμένη σε εκπομπή του Alpha Κύπρου και υποστήριξε ότι η coach της δεν της στάθηκε όσο θα ήθελε! 

«Περίμενα περισσότερη βοήθεια και στήριξη από τη Δέσποινα Βανδή. Με στήριξε αρκετά στη Eurovision, αλλά μετά χαθήκαμε» είπε και συνέχισε εξηγώντας πώς λειτουργεί το σύστημα: «Οι ομάδες που αναλαμβάνουν τα παιδιά από τα talent shows, τα αναλαμβάνουν για έναν χρόνο. Μετά το… πράγμα αρχίζει να κατεβαίνει. Πρέπει να κάνεις καινούργιο άλμπουμ. Αυτό σημαίνει πάρα πολλές χιλιάδες ευρώ. Ετυχε, ας πούμε, ένας γνωστός μουσικοσυνθέτης να ζητήσει 100.000 ευρώ για να μου κάνει ένα άλμπουμ. Δεν είναι εύκολο να κάνεις τραγούδια» αποκάλυψε.

Οταν ρωτήθηκε από τους παρουσιαστές Τζώρτζια Παναγή και Αθω Αντωνίου για τις σχέσεις της με την coach της, απάντησε πως πλέον έχουν χαθεί. «Η Δέσποινα Βανδή με είχε καλέσει την επόμενη χρονιά του “The Voice” να πάω να τραγουδήσω εκεί. Πήγα και μου είχε κάνει παρατήρηση, θυμάμαι, ότι “ωραίες οι συνεντεύξεις και όλα αυτά, αλλά πού είναι τα τραγούδια;”. Και ξέρει πολύ καλά η Δέσποινα ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάνεις δισκογραφία. Το είχε πει τηλεοπτικά και λίγο κόμπλαρα, δεν ήξερα τι να πω. Εχουμε χάσει επαφή τώρα».

Απογοητευμένη

Αφοπλιστική ήταν και η απάντησή της στην ερώτηση γιατί εγκατέλειψε τα μπουζούκια και την Ελλάδα, μη μπορώντας να κρύψει την απογοήτευσή της για το πώς λειτουργούν τα πράγματα. «Με τον Γιάννη Πλούταρχο είχα μια πολύ ωραία συνεργασία, αλλά την έληξα εγώ, γιατί δεν ήμουν ευχαριστημένη από τις ώρες, τα τραγούδια… Δεν ήθελα να συνεχίσω στα μπουζούκια και δυστυχώς δεν είχα άλλη επιλογή» σχολίασε και κατόπιν έριξε μια… βόμβα ότι μπορεί να την ξαναδούμε στη Eurovision.

«Μου έκανε πρόταση μουσικοσυνθέτης της Σελίν Ντιόν! Μου έστειλε το κομμάτι, το έχω ακούσει και είμαι σε σκέψεις» ανέφερε και έσπευσε να διευκρινίσει ότι η επαφή είναι προσωπική και ότι το κρατικό κανάλι της Κύπρου δεν γνωρίζει κάτι σχετικά.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...