Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Σκάει αναπάντεχη εγκυμοσύνη για την Κλαψινού

❱❱ Η «Espresso»… εισέβαλε στα γυρίσματα της σειράς του ANT1 «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» και αποκαλύπτει τις ανατρεπτικές εξελίξειςΑπό την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη στην πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Κάτι χωρισμένα παλικάρια», που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό από την πρώτη κιόλας μέρα προβολής της. Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 23.00 ο Βασίλης Θωμόπουλος έχει βρει το… μυστικό να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.

Βιολέτα (Μαριάννα Τουμασάτου) και Χριστόφορος (Κώστας Κόκλας) φτάνουν στο διαζύγιο, ενώ μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη φέρνει τα πάνω κάτω στη σχέση της Δανάης (Κωνσταντίνα Κλαψινού) και του Πέτρου (Μάριος Αθανασίου).

Η «Espresso» έχει όλες τις εξελίξεις… προσεχώς και σας τις αποκαλύπτει!Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Μετά τα καμώματά του στο πάρτι η Βιολέτα ζητάει διαζύγιο από τον Χριστόφορο, ενώ ο Πέτρος συζητάει με την Κατερίνα (Μαρία Σολωμού) κατά πόσον μπορεί να περνάει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά τους και καταλήγουν -φυσικά- να τσακώνονται. Από την άλλη, η Μάρθα (Βασιλική Ανδρίτσου) έχει ενοχές που πέρασε το βράδυ μακριά από τα παιδιά της και προσπαθεί να επανορθώσει. Γι’ αυτό ζητάει από τον Ευτύχη (Σπύρος Πούλης) να μιλήσει στα παιδιά, εκείνος όμως σκέφτεται συνεχώς τα «επιχειρηματικά» σχέδιά του και πώς θα «τα αρπάξει».

Ο Αγγελος (Γιώργης Κοντοπώδης) είναι έξαλλος με τον Μηνά (Νίκος Μουτσινάς) και τη συμπεριφορά του, και θέλει να τον βγάλει μια και καλή από τη ζωή του, αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο. Ο Αντώνης (Σταύρος Σβίγγος) προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποφύγει την Πηνελόπη, την ίδια στιγμή που ο Χριστόφορος απολογείται στη Βιολέτα, η οποία προτείνει να πάνε σε σύμβουλο γάμου. Οσο για τη Δανάη (Κωνσταντίνα Κλαψινού), ύστερα από έναν τσακωμό της με την Κατερίνα αποκαλύπτει στον Πέτρο, που τον αποφεύγει όλη μέρα, ότι ίσως είναι έγκυος. Αυτό είναι κάτι που θα φέρει τα πάνω κάτω στις σχέσεις των ηρώων.

Η Βιολέτα και ο Χριστόφορος άρχισαν να πηγαίνουν στον σύμβουλο γάμου, αλλά οι συνεδρίες τους είναι επεισοδιακές. Στο μεταξύ, η Βιολέτα οργανώνει δείπνο για τη Μάρθα και τον Γρηγόρη, στο οποίο όμως δεν καλεί την Κατερίνα. Ο Χριστόφορος λέει κατά λάθος στη Βιολέτα για την πιθανή εγκυμοσύνη της Δανάης και αυτό μόνο στα ψιλά δεν θα περάσει. Ο Αντώνης αποφεύγει την Πηνελόπη, αλλά τον περιμένει μια μικρή έκπληξη… Η Μάρθα τα έχει βρει σκούρα στο πώς θα κρατήσει τις ισορροπίες μεταξύ των παιδιών και του συντρόφου της Γρηγόρη, και ζητάει τη βοήθεια του πρώην συζύγου της Ευτύχη, όμως εκείνος προσπαθεί να εντυπωσιάσει την Ιουλία (Νατάσα Τσακαρισιάνου) με την παρουσίαση του επιχειρηματικού σχεδίου του πάνω στο οποίο έχει επενδύσει πολλά. Την ίδια ώρα, η Ιουλία ζει με τους δικούς της εφιάλτες και τις τύψεις σε ό,τι αφορά τη σχέση της με τον γιο της.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...