Παιδί-θαύμα υποστηρίζει ότι είναι Αρειανός!

❱❱ Ο 20χρονος Ρώσος Μπόρισκα Κιπριγιάνοβιτς ισχυρίζεται ότι έζησε στον κόκκινο πλανήτη, πέθανε σε πόλεμο και ξαναγεννήθηκε στη ΓηΕζησε στον πλανήτη Αρη πριν από χιλιετίες, αλλά πριν από 20 χρόνια ξαναγεννήθηκε στη Γη για να τη σώσει από επικείμενο πυρηνικό όλεθρο. Αυτό υποστηρίζει 20χρονος Ρώσος, ο οποίος ήταν παιδί-θαύμα που κατέπληξε τους επιστήμονες με τις ικανότητές του. Ισχυρίζεται μάλιστα ότι εξωγήινοι ζουν ακόμη στον κόκκινο πλανήτη.

Ο Μπόρισκα Κιπριγιάνοβιτς από το Βόλγκογκραντ πιστεύει ότι το μεγαλύτερο μέρος των Αρειανών εξαφανίστηκε από πυρηνικό πόλεμο ύστερα από χιλιετίες μαχών, στις οποίες συμμετείχε και ο ίδιος. «Θυμάμαι ότι ήμουν 14 ή 15 ετών και συμμετείχα μαζί με έναν φίλο μου σε αεροπορικές επιδρομές» υποστηρίζει και προσθέτει ότι ο πολιτισμός των Αρειανών ήταν τόσο εξελιγμένος που μπορούσαν να ταξιδεύουν στον χρόνο και να κάνουν διαστρικά ταξίδια «με σφαιρικά διαστημόπλοια». Χρησιμοποιούσαν δε ένα τριγωνικού τύπου διαστημόπλοιο για να παρακολουθούν την εξέλιξη των ανθρώπων στη Γη.

Από την πυρηνική καταστροφή στον κόκκινο πλανήτη επέζησαν μόνο όσοι εξωγήινοι ήταν αθάνατοι. Τώρα, όπως ισχυρίζεται ο 20χρονος, ζουν κάτω από την επιφάνεια του Αρη, αναπνέουν διοξείδιο του άνθρακα, έχουν ύψος πάνω από 2,13 μέτρα και σταματούν να γερνούν όταν φτάνουν τα 35 έτη. Ο ίδιος, που δεν ήταν αθάνατος, έχασε τη ζωή του για να ξαναγεννηθεί στη Γη ύστερα από χιλιάδες χρόνια, με αποστολή να προειδοποιήσει την ανθρωπότητα για τον κίνδυνο του πυρηνικού ολέθρου. Μάλιστα ο Κιπριγιάνοβιτς πιστεύει ότι δεν είναι ο μοναδικός Αρειανός που έχει μετενσαρκωθεί στον πλανήτη μας, αλλά υπάρχουν και άλλοι για να τον βοηθήσουν στην αποστολή του.

Διάβαζε σε ηλικία δύο ετών

Οι επιστήμονες ανά τον πλανήτη είχαν μείνει άφωνοι από τις ικανότητες του Κιπριγιάνοβιτς από τα παιδικά του χρόνια, καθώς σε ηλικία δύο ετών μπορούσε ήδη να γράφει, να διαβάζει και να ζωγραφίζει. Μάλιστα σε ηλικία μόλις 11 ετών τούς είχε εντυπωσιάσει με τις βαθιές γνώσεις του για το πλανητικό σύστημά μας και τους γαλαξίες. Η μητέρα του, η οποία είναι γιατρός, δήλωσε πως γνώριζε από την εποχή που ο Κιπριγιάνοβιτς ήταν μωρό ότι ήταν ξεχωριστός, καθώς άρχισε να μιλά λίγους μήνες μετά τη γέννησή του.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ