Πουλάει την παρθενιά της για να ανοίξει επιχείρηση

❱❱ Αλλη μία «σταχτοπούτα» πουλά την παρθενιά της, και μάλιστα με την έγκριση των γονιών της, για να βρει τα χρήματα να ανοίξει επιχείρηση. Η 26χρονη Τζασμίν, όπως είναι γνωστή, προσέγγισε εξειδικευμένη στη συγκεκριμένη… δημοπρασία γερμανική ιστοσελίδα, προκειμένου να βρει το σωστό αντίτιμο και για την αγνότητά της.

Οπως δήλωσε η ίδια στη «Sun», η μητέρα και ο πατέρας της συμφώνησαν μαζί της πως είναι καλύτερη ιδέα να πουλήσει την παρθενιά της παρά να περιμένει τον «σωστό» άντρα για να του τη χαρίσει. Αλλωστε, όπως εξομολογήθηκε, βαρέθηκε να περιμένει… Αποφάσισε λοιπόν να επωφεληθεί διαφορετικά από την ιδιαιτερότητά της, δεδομένης της ηλικίας της.

Την αντίφαση μεταξύ της ηλικίας και της αγνότητάς της πλασάρει μοναδικά και ο 27χρονος ιδρυτής της ιστοσελίδας Γιαν Ζακομπίελσκι, ο οποίος διαφημίζει την παρθενιά της ως «πολύ παλιό κρασί» ή ένα «πολυτελές αυτοκίνητο», θεωρώντας την προσφορά της Τζασμίν μοναδική, ακριβώς λόγω των 26 χρόνων της.

Μέχρι στιγμής, η μεγαλύτερη προσφορά «χτύπησε» τα 102.311 ευρώ, ποσό που απέχει πολύ ακόμη από το όνειρο των εκατομμυρίων που θέλει να συγκεντρώσει για να ανοίξει την επιχείρησή της. Πολύ μικρότερο και από τα ποσά που… συνάδελφοι «σταχτοπούτες» μικρότερης, ωστόσο, ηλικίας χτύπησαν στο παρελθόν.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Αλλάζει χέρια το «παλάτι» της Λιάνας Μαυρομμάτη

Η ζωή, τα σχέδια και οι φήμες στο νησί των ανέμων...

Ρένα Κουμιώτη για Γιάννη Πουλόπουλο: «Με τον θάνατό του έφυγε το άλλο μου μισό…»

Η πρώτη συνάντηση στο σπίτι του Πλέσσα και η κοινή πορεία...

Μάγδα Τσέγκου: Ο ιός της TV, τα «μαχαιρώματα» και ο fake γάμος

Η Μάγδα Τσέγκου είναι μία από τις πλέον ταλαντούχες παρουσιάστριες και...

«Ορατότης… μηδέν» με φουρτούνες στην τηλεθέαση

Προβληματισμός για πολυδιαφημισμένες παραγωγές που κάνουν μονοψήφια νούμερα! Διπλή απογοήτευση στον...

Αγωνία για τον «θρύλο» Μίμη Στεφανάκο – θα υποβληθεί σε εγχείρηση στο δεξί πόδι

Δύσκολες ώρες για τον θρυλικό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και πρώην σύζυγο...