Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

«Survivor»: Ο Γιάννης απείλησε με «κάνα χαστούκι» τη Σταυρούλα, που τον αποκάλεσε...

Αδιανόητα πράγματα στο «Survivor». Ο Γιάννης Περπατάρης απείλησε «να...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Χρήστος επισκέπτεται τον Δονάτο στη φυλακή και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Τα κανάλια «στήνουν» κουζίνες

❱❱ Reality μαγειρικής με τον Μποτρίνι και εκπομπές με Νικολάου και ΕκμεκτσίογλουΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Μπορεί ο Ελληνας να ψάχνει τα πιο φτηνά προϊόντα στις λαϊκές αγορές και τις προσφορές στα σούπερ μάρκετ, αλλά η ελληνική τηλεόραση συνεχίζει να τον… βομβαρδίζει με εκπομπές μαγειρικής, αλλά και σχετικά ριάλιτι -προφανώς- προς τέρψιν οφθαλμών!
Κάποια από αυτά τα προγράμματα είναι σε εξέλιξη και κάποια ετοιμάζονται να μας… σερβιριστούν τηλεοπτικά! Ο ΑΝΤ1 φιλοδοξεί να κάνει τη διαφορά με ένα μαγειρικό ριάλιτι που σημειώνει μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό! Η ελληνική εκδοχή του «Hell’s Kitchen» («Κόλαση στην κουζίνα») αποφασίστηκε να μπει στο πρόγραμμα του καναλιού τα τελευταία 24ωρα και ετοιμάζεται πυρετωδώς!

Πρόκειται για το ριάλιτι που παρουσιάζει στην Αμερική ο εκρηκτικός Γκόρντον Ράμσεϊ και στο οποίο συμμετέχουν 16 παίκτες κατανεμημένοι σε δύο ομάδες: η μία ντυμένη στα κόκκινα και η άλλη στα μπλε. Κάθε επεισόδιο χωρίζεται σε τρία στάδια. Η νικήτρια ομάδα που θα καταφέρει να ενθουσιάσει τον παρουσιαστή με τα πιάτα και τις συνταγές της θα κάνει ένα ενδιαφέρον γευστικό ταξίδι στο εξωτερικό, ενώ η άλλη θα περάσει τον δρόμο της… κολάσεως. Συγκεκριμένα, θα μπει σε ένα μεγάλο εστιατόριο και θα επιδοθεί σε φασίνα και όχι μόνο: πλύσιμο πιάτων, σφουγγάρισμα, μαγείρεμα, σερβίρισμα και υποδοχή. Για να δουν την πόρτα της εξόδου από το ρεστοράν θα χρειαστεί να χύσουν πολύ ιδρώτα. Τον ρόλο του αυστηρού Γκόρντον Ράμσεϊ θα πάρει επί ελληνικού εδάφους ο Εκτορας Μποτρίνι, ο οποίος έχει… προπονηθεί στον «Εφιάλτη στην κουζίνα» που παρουσίαζε στον Alpha.

Την ίδια ώρα, η ταξιδιωτική μαγειρική εκπομπή «My way» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον Εκτορα Μποτρίνι και τον Δημήτρη Σταρόβα θα συνεχίζει να μας κρατά συντροφιά. Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου ο Βασίλης Καλλίδης οργανώνει ένα δικό του ταξίδι με άξονα τις πιο γευστικές καντίνες στην Ελλάδα. Πρόκειται για μια εκπομπή που θα αναφέρεται στο πιο πικάντικο «Street food» (φαγητό του δρόμου).

Η μαγείρισσα από την Κωνσταντινούπολη Μαρία Εκμεκτσίογλου θα… σαρώσει την Ελλάδα και τα μικρασιατικά παράλια για χάρη του Σκάι, σε μια εκπομπή που θα δούμε στο δεύτερο μισό της σεζόν. Προς το παρόν, στο κανάλι του Φαλήρου… μαγειρεύει ο Ακης Πετρετζίκης! Κάθε Σαββατοκύριακο στις 16.45 παρουσιάζει το «Κitchen Lab» με γρήγορες και οικονομικές συνταγές, με φρέσκα υλικά της εποχής.

Ετοιμη για την πρεμιέρα της στον Alpha είναι η Ντίνα Νικολάου. Η βραβευμένη σεφ και επιχειρηματίας επιστρέφει κάθε Σάββατο απόγευμα και μέσα από τα social media φρόντισε να μας δώσει μια γεύση για το τι θα δούμε προσεχώς: με την Ειρήνη Παπαδοπούλου δειπνούν σε γιαπωνέζικο εστιατόριο και με τον Νίκο Ορφανό απολαμβάνουν ένα καλό σουβλάκι στην Αθήνα. Τέλος, το Star ρίχνει στη μάχη της τηλεθέασης στο δεύτερο μισό της σεζόν το «Master chef 2», με τις αιτήσεις από τους υποψήφιους μάγειρες να έχουν φτάσει τις 4.000.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...