Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

Ετοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα

❱❱ Το πιστό κοινό του «Τατουάζ», οι φήμες για το «Κόκκινο νυφικό» και τα πλάνα του διδύμου Γεωργίου – ΔημητρίουΤο «Τατουάζ» των Ανδρέα Γεωργίου και Βάνας Δημητρίου έχει… σημαδέψει τους τηλεθεατές, που το παρακολουθούν πιστά κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21.00 στον Alpha. Απεναντίας, η δεύτερη δουλειά τους, το «Κόκκινο νυφικό» (κάθε Πέμπτη, στις 22.45), δυστυχώς… δεν έχει φέρει υψηλά νούμερα στο κανάλι! Παρά το λαμπρό καστ και την άψογη φωτογραφία, η σειρά δεν κέρδισε τους τηλεθεατές. Οχι ακόμα τουλάχιστον…

Και ενώ οι φήμες που κυκλοφορούν θέλουν την παραγωγή να κόβεται μέσα στον Δεκέμβριο, λόγω… χαμηλών πτήσεων στους πίνακες τηλεθέασης, ο σταθμός τη στηρίζει με νύχια και με δόντια θέλοντας να της δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.
Ωστόσο, αν στην πορεία το «Κόκκινο νυφικό» δεν φέρει τα προσδοκώμενα, τότε θα ολοκληρωθεί. Ο Ανδρέας Γεωργίου και η Βάνα Δημητρίου είναι προετοιμασμένοι και γι’ αυτό το ενδεχόμενο. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι οι τηλεθεατές που την παρακολουθούν θα χάσουν το φινάλε της.

Με το «Τατουάζ» να προχωρά δυνατά έως τον Ιούνιο και να πηγαίνει για ακόμα μία σεζόν από τον Οκτώβριο του 2018, η τηλεοπτική παρέα των επιτυχιών, οι Ανδρέας Γεωργίου, Κούλλης Νικολάου και Βάνα Δημητρίου, ψάχνει παράλληλα για νέα τηλεοπτική ιδέα.
Η μεταγραφή που έκαναν από τον ΑΝΤ1 στον Alpha έγινε με συγκεκριμένους όρους συνεργασίας, που αφορούν τόσο τα οικονομικά όσο και το πλαφόν τηλεθέασης που θα πρέπει να έχουν οι σειρές τους και έτσι όλοι βρίσκονται σε εγρήγορση.

Η πληροφορία

Στους διαδρόμους του Αlpha κυκλοφορεί ήδη η πληροφορία ότι ο Ανδρέας Γεωργίου και η Βάνα Δημητρίου έχουν στα σκαριά μια νέα σειρά χαμηλού κόστους, αλλά με πολύ σασπένς.
Από την άλλη μεριά, έχουν πάντα στο αρχείο τους έτοιμα πιλοτικά επεισόδια από την εβδομαδιαία δραματική σειρά «Οκτώ λέξεις».

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης των «Οκτώ λέξεων» θα είναι ο ίδιος ο Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος θα υποδυθεί έναν διεθνώς αναγνωρισμένο ζωγράφο.

Δίπλα του θα στέκεται μια δυναμική μάνατζερ, η οποία πιστεύει ότι σχεδιάζει με μεθοδευμένα βήματα την καριέρα του, αλλά εκείνος ουσιαστικά κάνει πάντα αυτό που θέλει, μέχρι που ερωτεύεται μια νεαρή κοπέλα και χάνει εντελώς τον… μπούσουλα.

Στον ρόλο της μάνατζερ λέγεται ότι θα δούμε την ταλαντούχα ηθοποιό Σοφία Παυλίδου, ενώ βασικούς ρόλους θα κρατήσουν η Γιώτα Φέστα, ο Ομηρος Πουλάκης και ο Ελληνοαυστραλός ηθοποιός Λούις Μάντιλορ (σ.σ.: είχε παίξει στο hit «Γάμος αλά ελληνικά» υποδυόμενος τον Νικ Πορτοκάλος). Κρυφός άσος στο μανίκι του Ανδρέα Γεωργίου για τη συγκεκριμένη σειρά λέγεται ότι είναι η συμπρωταγωνίστριά του, η πρωτοεμφανιζόμενη 27χρονη ηθοποιός Τέτη Καλαφάτη, που έχει σπουδάσει υποκριτική στις ΗΠΑ.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...