Απίστευτο! Drag queens δασκάλες σε νηπιαγωγείο

❱❱ Μια μάλλον αμφιλεγόμενη μέθοδο εξοικείωσης των δίχρονων με τη σεξουαλική διαφορετικότητα ακολουθούν παιδικοί σταθμοί…… στη Βρετανία ξεσηκώνοντας αντιδράσεις. Συγκεκριμένα, καλούν Drag queens να τους διαβάζουν παραμύθια για να διδάσκουν στα παιδιά τη σεξουαλική ποικιλομορφία και «την ανοχή προς τα μέλη της ΛΟΑΤΚΙ» κοινότητας, ώστε τα παιδιά να «αντισταθούν στους αυστηρούς περιορισμούς των φύλων».

Οι «παραστάσεις» αυτές ήταν έμπνευση του 26χρονου Τόμας Κανχαμ, νομικού και περιστασιακού τραβεστί, που θεωρεί την αρρενωπότητα «χωρίς νόημα». Η οργάνωσή του, Drag Queen Story Time (DQST), πραγματοποιεί τις παραστάσεις σε επτά παιδικούς σταθμούς που διοικούνται από το Ιδρυμα Early Years του Λονδίνου, που χρηματοδοτείται από το κράτος. Αν η πιλοτική αυτή σειρά παραστάσεων αποδειχθεί επιτυχής, θα επεκταθεί και στους 37 παιδικούς σταθμούς του ιδρύματος. Εκτός από την ανάγνωση παραμυθιών, οι παραστάσεις περιλαμβάνουν προσαρμοσμένα τραγούδια για τα παιδιά, ζωγραφική προσώπου και απογευματικά τσάι, ενώ έχουν πραγματοποιήσει ένα drag queen μασκέ πάρτι για το Ηalloween.

Οι διευθυντές των παιδικών σταθμών θεωρούν τις συνεδρίες απαραίτητες ώστε τα παιδιά να μπορούν να «βλέπουν ανθρώπους που αψηφούν αυστηρούς περιορισμούς των φύλων». Στοχεύουν μάλιστα στα παιδιά αυτής της ηλικίας γιατί δεν έχουν αναπτύξει ακόμη την αίσθηση των διακρίσεων, οπότε μπορούν πιο εύκολα να καταπολεμήσουν τα αισθήματα μίσους προς το διαφορετικό.

Οι επικριτές, ωστόσο, υποστηρίζουν ότι οι συνεδρίες μπορούν να μπερδέψουν τα παιδιά στα βασικά στοιχεία της ανθρώπινης ύπαρξης, όπως η διάκριση του άνδρα από τη γυναίκα. Και σύμφωνα με την ψυχοθεραπεύτρια παιδιών Dilys Daws, οι παραστάσεις θα μπορούσαν ακόμη και να σπείρουν σπόρους σύγχυσης στα παιδιά για τη δική τους σεξουαλική ταυτότητα, με μακροπρόθεσμες συνέπειες, δεδομένης της τάσης που παρατηρείται να παρουσιαστεί ο τρανσεξουαλισμός σαν μια συνηθισμένη κατάσταση.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Σοκ! Νεκρός ο Ρεντούμης του «Ρετιρέ»

Ο 57χρονος ηθοποιός ανήκε στις ευπαθείς ομάδες και ήταν κλεισμένος στο...

Σχέδια γάμου για τη διεθνούς φήμης Ελληνίδα designer Μαίρη Κατράντζου και τον Μάριο Πολίτη

Η διεθνούς φήμης Ελληνίδα designer Μαίρη Κατράντζου, που έχει βρει τον...

Τα εσώψυχα της Φαίης στη μάχη της… τηλεθέασης

Οι προσωπικές εξομολογήσεις της Φαίης Σκορδά δίνουν και παίρνουν στο «Πρωινό»...