Το Χόλιγουντ «υποκλίνεται» στο ανήλικο «αστέρι» του Λάνθιμου

❱❱ Η 15χρονη Ράφεϊ Κάσιντι υποδυόταν την κόρη του χειρουργού στο φιλμ «Ο θάνατος του ιερού ελαφιού» Η κοκέτα έφηβη κόρη του απρόσεκτου χειρουργού στη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Ο θάνατος του ιερού ελαφιού» περιγράφεται ήδη από τον κινηματογραφικό Τύπο ως το νέο αστέρι του βρετανικού κινηματογράφου. Ο λόγος για τη 15χρονη Ράφεϊ Κάσιντι, που έχει ήδη συμπρωταγωνιστήσει σε ταινίες με τον Τζορτζ Κλούνεϊ και τη Σαρλίζ Θερόν. Αφού απέδειξε στην οντισιόν που διοργάνωσε ο Λάνθιμος ότι ήξερε να λιποθυμά πειστικά, η έφηβη με τα όμορφα χαρακτηριστικά κατάφερε να εξασφαλίσει τον ρόλο της κόρης της Νικόλ Κίντμαν και του Κόλιν Φάρελ. 

Η εξέλιξη, ωστόσο, της Ράφεϊ δείχνει να είναι μάλλον το χρονικό μιας προαναγγελθείσας μεγάλης καριέρας, αφού γεννήθηκε σε μία δημιουργική οικογένεια. Ο πατέρας της διδάσκει υποκριτική και τα αδέλφια της εργάζονται στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας, οπότε ήταν θέμα χρόνου να ακολουθήσει την οικογενειακή παράδοση. Η είσοδός της στον κινηματογραφικό στίβο έγινε όμως από καθαρή τύχη, όπως επισημαίνει σε συνέντευξή της στο «Interview magazine».

Ο μεγαλύτερος αδελφός της ήταν σε οντισιόν για έναν ρόλο σε ένα δράμα του BBC και «απλά έτυχε να ήμουν εκεί» θυμάται η Κάσιντι. «Οι υπεύθυνοι για το κάστινγκ χρειάζονταν ένα κορίτσι και απλά βρέθηκα εκεί».

Η Κάσιντι έπειτα κάμποσους μικρούς ρόλους στην τηλεόραση κατάφερε να ξεδιπλώσει το ταλέντο της στην ταινία «Tomorrowland» του 2015, στην οποία υποδύθηκε ένα έξυπνο android με το όνομα Athena. Δύο χρόνια μετά ήρθε η νέα μεγάλη ευκαιρία της με το ψυχολογικό θρίλερ του Λάνθιμου, στο οποίο μία οικογένεια αναστατώνεται όταν ένα μυστήριο αγόρι μπαίνει στη ζωή των μελών με απειλητικές προθέσεις. O καρδιοχειρουργός Κόλιν Φάρελ συνάπτει μια ιδιαίτερη σχέση με έναν έφηβο ασθενή του και προσπαθεί να τον εντάξει στην οικογένειά του, πράγμα που θα αποβεί μοιραίο.

«Στο Λονδίνο πέρασα από οντισιόν με τον Γιώργο Λάνθιμο, που ήταν τέλεια, επειδή έπρεπε να κάνω περίεργα πράγματα, όπως να μιλάω όσο πιο γρήγορα μπορώ, και μετά έπρεπε να αναπνέω, έπρεπε να λιποθυμήσω» τονίζει η Ράφεϊ, η οποία όμως δεν παραλείπει να μιλήσει και για το άλλο μεγάλο πάθος της, τη μόδα.

«Πρόσφατα αποφάσισα ότι εκτός από ηθοποιός θα ήθελα να γίνω σχεδιάστρια μόδας. Θα ήθελα να σπουδάσω σχέδιο μόδας στο πανεπιστήμιο» αποκάλυψε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πέθανε η αδελφή του Νότη Σφακιανάκη

Δύσκολες ώρες περνά τις τελευταίες ώρες ο Νότης Σφακιάνακης.Ο...