Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κινείται νομικά το Βρετανικό Μουσείο για τον υπάλληλο που πούλησε αρχαιότητες στο...

Στο Ανώτατο Δικαστήριο της Βρετανίας προσέφυγε το Βρετανικό Μουσείο,...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Γιώργης αποκαλύπτει στον Χριστόφορο πως η Βικτώρια...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Και ξαφνικά κόντρα ανάμεσα σε Πετρουτσέλι και Πιερίδη

Νωρίς νωρίς τα... τσούγκρισαν τα πασχαλινά αβγά η Φλορίντα...

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Οι πρωταθλητές της τηλεθέασης

❱❱ Survivor, Eurovision και ο… χρωματιστός «Ζήκος», κατάφεραν να μαγνητίσουν το κοινό την  περσινή σεζόνΑπό την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

«Ο λαός τραγούδι θέλει, φτάνουν τα προβλήματα» τραγουδούσε ο αξέχαστος Στράτος Διονυσίου και, όπως φαίνεται από τα επίσημα στοιχεία της Nielsen, ο κόσμος θέλει άρτο και θεάματα και όχι ειδήσεις και προγράμματα talk show που τον βάζουν σε περισσότερες σκέψεις.
Μπορεί να διανύουμε ήδη την τηλεοπτική σεζόν 2017-2018, όμως τώρα βγήκε η επίσημη λίστα της εταιρίας μετρήσεων τηλεθέασης για τα προγράμματα της προηγούμενης σεζόν (01/09/2016 έως 31/08/2017) και δεν υπάρχουν εκπλήξεις.

Στην κορυφή της φιγουράρει το «Survivor», το πρόγραμμα του Σκάι που ισοπέδωσε ό,τι βρέθηκε απέναντί του! Ο Ντάνος και η παρέα του τερμάτισαν πρώτοι και με διαφορά, με 55,4% στο γενικό σύνολο. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο 62ος τελικός της Eurovision, με 50,7%.

Οπως κάθε χρονιά, ο ευρωπαϊκός μουσικός διαγωνισμός, τον οποίον αγαπάμε να μισούμε, καθήλωσε τους τηλεθεατές της Δημόσιας Τηλεόρασης, οι οποίοι στήθηκαν μπροστά στην οθόνη τους για να παρακολουθήσουν την προσπάθεια της Demy στο Κίεβο. Τον Μάρτιο είδαμε πρώτη φορά τον λατρεμένο μας Ζήκο, τον Κώστα Χατζηχρήστο, έγχρωμο. Η ταινία «Της κακομοίρας» που προβλήθηκε τον Μάρτιο από τον ΑΝΤ1 κέρδισε για πολλοστή φορά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και την τρίτη θέση της λίστας, με ποσοστό τηλεθέασης 41,3%!

Φυσικά, από την κατάταξη με το top 20 των προγραμμάτων της σεζόν δεν θα μπορούσε να λείπει η στρογγυλή θεά. Το ποδόσφαιρο για τους άντρες -αλλά και για πολλές γυναίκες- είναι η Νο 1 τηλεοπτική επιλογή, οπότε οι αγώνες της Εθνικής τόσο με το Βέλγιο όσο με την Κύπρο και τη Βοσνία πλασαρίστηκαν πολύ ψηλά στη λίστα που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρία Nielsen.

All time επιλογή στο πρόγραμμα, και η Βίκυ Χατζηβασιλείου με την εκπομπή της «Πάμε πακέτο», που κάθε χρόνο χαρίζει υψηλή τηλεθέαση στο κανάλι της Κάντζας και περιλαμβάνεται πάντα στην 20άδα. Αυτή τη φορά κατέκτησε την 11η θέση. Μια θέση πιο πάνω βρέθηκε η σειρά του Θοδωρή Πετρόπουλου «Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα», η οποία μπορεί να μην πήγε όσο καλά θα περίμενε ο ΑΝΤ1, ωστόσο είχε το πιστό κοινό της που την ανέβασε στη 10η θέση.

Η μεγάλη έκπληξη ήταν το «Μπρούσκο», το οποίο τερμάτισε στη 14η θέση, με 28,6%, παρά το γεγονός ότι ήταν η απόλυτη επιλογή για μεγάλο μέρος τηλεθεατών. Φαίνεται ότι το διάστημα που βρέθηκε απέναντι στο «Survivor» τού στέρησε τη δυνατότητα να μπει στην πρώτη δεκάδα.

Τα duels του «Rising star» και το «Voice of Greece» ήταν ψηλά στις προτιμήσεις των τηλεθεατών, κατακτώντας την 5η και την 7η θέση αντίστοιχα, ενώ το «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο ήρθε στη 13η θέση με 35,7%. Στη 17η θέση φιγουράρουν «Οι συμμαθητές», αφήνοντας τις υπόλοιπες θέσεις μέχρι να συμπληρωθεί η 20άδα σε ποδοσφαιρικούς αγώνες.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....