Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Δραγούμη: «Η Μένη Σουλτς έχει μια τρέλα»

❱❱ Η Ναταλία Δραγούμη υπερασπίζεται την αντιπαθητική ηρωίδα που υποδύεται στη σειρά του Alpha «Ελα στη θέση μου»Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

H Ελληνογερμανίδα Μένη Σουλτς, ο φόβος και ο τρόμος της οικογένειας Σοφοκλέους στη σειρά του Alpha «Ελα στη θέση μου», υπερασπίζεται τον ρόλο της μιλώντας στην «Espresso» και αποκαλύπτει αν η ίδια μπαίνει… στη θέση των άλλων!

«Η ηρωίδα μου δεν είναι μια αντιπαθητικά κακή. Περισσότερο θα έλεγα ότι έχει μια περίεργη τρέλα» αναφέρει η ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη για τον ρόλο της, παρότι οι τηλεθεατές έχουν άλλη γνώμη. «Δεν ξέρω και αν στην πορεία η Μένη Σουλτς αλλάξει χαρακτήρα. Αυτό το ξέρουν οι σεναριογράφοι της σειράς (γέλια)» μας λέει και συνεχίζει:

«Οταν καλείσαι να υποδυθείς διάφορους ρόλους, αυτομάτως μπαίνεις στα παπούτσια διαφορετικών χαρακτήρων. Είμαι 25 χρόνια ηθοποιός και θα έλεγα πλέον -με το χέρι στην καρδιά- ότι η τέχνη του θεάτρου έχει ψυχοθεραπευτικές ιδιότητες. Γι’ αυτό και πολλές ομάδες ψυχικής υγείας δραστηριοποιούνται ερασιτεχνικά στο θέατρο. Η έκφραση είναι πολύ σημαντική».

Στη συνέχεια της συζήτησής μας, ρωτάμε την ηθοποιό αν έχει ως στάση ζωής να προσπαθεί να μπει στη θέση του άλλου. «Νομίζω ότι αυτό είναι το μυστικό της ισορροπίας στις ανθρώπινες σχέσεις. Συνήθως δεν το κάνουμε. Ομως έχω πιάσει τον εαυτό μου, όταν μια συμπεριφορά ενός ανθρώπου με προβληματίζει, να γίνομαι πιο επιεικής και να προσπαθώ να μπω στη θέση του».

Η Ναταλία Δραγούμη όλο το καλοκαίρι βρισκόταν σε περιοδεία με την επιτυχημένη θεατρική παράσταση «Αλέξης Ζορμπάς», που βασίζεται στο ομώνυμο κλασικό λογοτεχνικό αριστούργημα του Νίκου Καζαντζάκη, με την αυθεντική μουσική του Μίκη Θεοδωράκη, σε διασκευή Θανάση Παπαθανασίου – Μιχάλη Ρέππα και σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή. Η παράσταση συνεχίζεται με επιτυχία εδώ και λίγο καιρό και στο θέατρο Βέμπο.

Η καλλιτέχνις υποδύεται τη χήρα του χωριού που το 1930 δέχεται τον εκφοβισμό των κατοίκων για την ομορφιά της. Για την ερμηνεία της έχει πάρει πολύ καλές κριτικές. «Το έργο αυτό έχει μια ελληνικότητα. Και μέσα στην οικονομική και την ηθική κρίση των καιρών, αυτή η παράσταση λαμβάνει άλλες διαστάσεις. Η μουσική του Μίκη Θεοδωράκη, αυτό το απελευθερωτικό συρτάκι, ήταν για τους Ελληνες αλλά και για τους ξένους τα τελευταία χρόνια κάτι το τουριστικό. Κι όμως, όταν ακούς αυτή τη μουσική σε πιάνουν ρίγη συγκίνησης, μια υπερηφάνεια και νιώθεις αυτή τη μοναδική τρέλα του Ελληνα που, όταν τα έχει χάσει όλα, αρχίζει ξαφνικά να χορεύει και να φωνάζει “Όπα”!» αναφέρει με πάθος.

«Ο Καζαντζάκης είναι οικουμενικός. Ο Ελληνας αγαπάει την ελευθερία. Και αυτό το “όπα” είναι ένα ξέσπασμα, με διάθεση γλεντιού! Ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου έχουν κάνει μια καταπληκτική διασκευή. Μέσα σε δύο ώρες έχουν περάσει τα βασικά μηνύματα του φιλοσοφικού κειμένου του Καζαντζάκη χωρίς καμία ελαφρότητα» συμπληρώνει η ηθοποιός.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...