Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Βαρύς ο πέλεκυς για τον 21χρονο που το 2021 βίασε τη 18χρονη...

Σε φυλάκιση πέντε ετών καταδικάστηκε προχθές κατά πλειοψηφία από...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Νέα στοιχεία για τον ανώμαλο βίο του αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπαθεί ο 50χρονος φύλακας του...

«Σασμός»: Η Στέλλα μεταφέρεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Στέλλα...

Σταμάτης Χουχουλής: Η αρνητική κριτική με κάνει καλύτερο

❱❱ «Συστήθηκε» στο κοινό μέσω του «Rising Star», εμφανίζεται live με τον Γιώργο Λιβάνη και ετοιμάζει νέο δισκογραφικό project  Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στο Αγρίνιο.

 Eχω σπουδάσει στη σχολή Κοινωνικής Εργασίας, στην Πάτρα, αλλά ποτέ δεν ήθελα να γίνω κοινωνικός λειτουργός, γιατί η μεγάλη μου αγάπη ήταν πάντοτε η μουσική και το τραγούδι.

 Η πρώτη μου επαφή με τον καλλιτεχνικό χώρο έγινε σε ηλικία 17 χρόνων, όταν άρχισα να τραγουδάω σε ένα νυχτερινό μαγαζί στο Αγρίνιο. Συνέχισα κάνοντας εμφανίσεις σε διάφορες επαρχιακές πόλεις, ενώ ως φοιτητής τραγουδούσα σε νυχτερινό κέντρο στην Πάτρα.

1 3 Οι άνθρωποι που με ενέπνευσαν ήταν οι τραγουδιστές που άκουγα από μικρός, όπως ο Σταμάτης Γονίδης, ο Πάνος Κιάμος, ο Γιώργος Μαζωνάκης και άλλοι.

 Το όνομά μου ακούστηκε πρώτη φορά όταν εμφανίστηκα στο «Rising Star» του ΑΝΤ1 και ερμήνευσα το κομμάτι «Θυμός» της Πάολας.

 Η πιο πρόσφατη δουλειά μου είναι το «Εϊ, σε σκέφτομαι», που είναι και το πρώτο μου τραγούδι, το οποίο κυκλοφόρησε από την εταιρία Panik Platinum.

■ Τρόμαξα πολύ πρόσφατα, όταν πέθανε ο παππούς μου. Τότε κατάλαβα ότι η ζωή είναι μικρή και πρέπει να παλεύουμε για τα όνειρά μας. Με τρομάζει η σκέψη ότι κάποιος μπορεί να «φύγει» χωρίς να έχει πραγματοποιήσει τα όνειρά του.

 Συγκινήθηκα, όταν ανέβηκε ο ψηφιακός τοίχος στο «Rising Star». Ηταν μια πολύ δυνατή στιγμή για εμένα. Ενιωθα πολύ άγχος και είχα δουλέψει αρκετά γι’ αυτό. Ευτυχώς, όλη αυτή η προσπάθεια βρήκε ανταπόκριση στους κριτές και στο κοινό.

 Αποφεύγω να διαβάζω αρνητικά σχόλια, γιατί δεν θέλω να επηρεάζομαι. Στην αρχή το έκανα και με άγχωνε. Κατάλαβα ότι δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους, αλλά χαίρομαι όταν μου γίνεται αρνητική κριτική, γιατί αυτό με κάνει να γίνομαι καλύτερος. Θυμάμαι ότι κάποιος είχε γράψει ένα σχόλιο για τα τατουάζ μου. Είναι άσχημο στην εποχή μας να κρίνουν την ποιότητα ενός ανθρώπου από την εμφάνισή του.

 Αυτό που με φτιάχνει στη δουλειά μου είναι η ίδια η δουλειά μου. Το τραγούδι, η μουσική, η δημιουργία, ειδικά όταν είμαι πάνω στη σκηνή και βλέπω ότι ο κόσμος περνάει καλά με αυτό που παρουσιάζω. Το κοινό μού δίνει τη δύναμη να προχωράω και να γίνομαι καλύτερος. Αυτή την εποχή εμφανίζομαι στο Tokyo Theater Athens με τον Γιώργο Λιβάνη.

 Προσπαθώ να μη «χαλιέμαι» με διάφορα πράγματα που μπορεί να συμβαίνουν στον καλλιτεχνικό χώρο και να είμαι συγκεντρωμένος στον στόχο μου, που δεν είναι άλλος από τα ωραία τραγούδια.

 Το επόμενο πρότζεκτ που ετοιμάζουμε με την ομάδα μου είναι το νέο μου κομμάτι. Ο τίτλος είναι «40 κύματα» κι έχει ιδιαίτερη σημασία για εμένα, γιατί βασίζεται σε μια μελωδία που έπαιζα από μικρός με την κιθάρα μου. Χαίρομαι που κατάφερα να γράψω ένα τραγούδι πάνω σε αυτή τη μουσική. Εχουμε δουλέψει πολύ γι’ αυτό και εύχομαι το αποτέλεσμα να αρέσει στον κόσμο.

 Δεν χαλαρώνω σχεδόν ποτέ. Ισως αυτό είναι κακό, αλλά είναι και η αλήθεια… Ο χώρος που επέλεξα να ασχοληθώ έχει άγχος, αλλά, ευτυχώς, τις περισσότερες φορές είναι δημιουργικό. Προσπαθώ να βρίσκω χρόνο για τους δικούς μου ανθρώπους, οι οποίοι με κάνουν να χαλαρώνω.

 Ο έρωτας έχει μεγάλη σημασία στη ζωή μου. Είναι πηγή έμπνευσης και τα περισσότερα τραγούδια που έχω γράψει έχουν «γεννηθεί» από τον έρωτα.

■ Το μεγάλο μου όνειρο είναι να καταφέρω να εξελιχθώ στην καλύτερη δυνατή εκδοχή του εαυτού μου! Δεν θα ησυχάσω μέχρι τότε… 

Ο Σταμάτης Χουχουλής είναι τραγουδιστής

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...