Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Πολιτικός γάμος (στα κρυφά) για την Αθηνά Οικονομάκου

❱❱ Η εντυπωσιακή ηθοποιός και ο επιχειρηματίας σύντροφός της παντρεύτηκαν στο δημαρχείο στο Γύθειο Λίγο προτού φέρουν στον κόσμο το πρώτο παιδί τους, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος έγιναν και επίσημα ανδρόγυνο! 

wetywertΗ ηθοποιός και ο επιχειρηματίας σύντροφός της παντρεύτηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου όχι στη Μύκονο, όπου δραστηριοποιείται ο γαμπρός, όπως θα περίμεναν πολλοί, αλλά στο δημαρχείο του Γυθείου, γενέτειρα της νύφης! Και μπορεί ο καιρός να ήταν βροχερός, η διάθεση των μελλονύμφων, όμως, αλλά και των λίγων και εκλεκτών καλεσμένων τους ήταν άκρως εορταστική…

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάρτυρες στην τελετή ήταν η Νίκη Παλληκαράκη, από την πλευρά της Αθηνάς, και ο Μιχάλης Νέζης, από αυτήν του Φιλίππου. Η ηθοποιός, η οποία κράτησε μυστικά τα σχέδιά της για τον πολιτικό γάμο της έως και την τελευταία στιγμή, ανακοίνωσε η ίδια το… μυστικό της μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, στην οποία μας έδειξε το μονόπετρό της και έγραψε: «The big day!» Στη συνέχεια ακολούθησαν και αναρτήσεις στους προσωπικούς λογαριασμούς των καλεσμένων -μεταξύ των οποίων η Βάσω Λασκαράκη-, με τις οποίες μας ενημέρωναν για το πόσο καλά περνούν στον γάμο, πώς εξελίχθηκε το γαμήλιο πάρτι, αλλά και λεπτομέρειες για τη διακόσμηση και τις μπομπονιέρες.

Γι’ αυτήν την ξεχωριστή μέρα η Αθηνά επέλεξε ένα μίντι φόρεμα από τη συλλογή γνωστής ελληνικής εταιρίας ενδυμάτων, αξίας 195 ευρώ, το οποίο συνδύασε με custom made ψηλές μπότες σε nude χρώμα. Μετά την τελετή ακολούθησε γαμήλιο πάρτι σε παραλιακό μαγαζί του Γυθείου, το οποίο ήταν υπέροχα διακοσμημένο με υπέροχα λευκά τριαντάφυλλα. Μία μέρα πριν είχε προηγηθεί και το pre-wedding πάρτι, όπου σύσσωμη η παρέα χόρεψε και τραγούδησε έως τα ξημερώματα.

Το love story της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, το οποίο μετρά τέσσερα χρόνια, ξεκίνησε από μια απλή γνωριμία μέσω κοινών φίλων. Ο γοητευτικός επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης ξενοδοχειακής μονάδας στη Μύκονο, εντυπωσιάστηκε τόσο από την ηθοποιό, που της ζήτησε από την πρώτη κιόλας στιγμή της γνωριμίας τους να ανταλλάξουν τηλέφωνα. Η επικοινωνία τους, από την επόμενη κιόλας ημέρα, έγινε καθημερινή και η Αθηνά δεν άργησε να ενδώσει στο επίμονο φλερτ του.

1 4

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...