Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

Η «μαύρη αγορά» δοτών σπέρματος

Τη «μαύρη αγορά» των σούπερ δοτών σπέρματος στις ΗΠΑ...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος για τον χωρισμό του: «Είναι ένας μικρός θάνατος»

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος παραβρέθηκε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου...

H Tζούλια δεν αφήνει σε χλωρό κλαρί τον Φουρθιώτη

❱❱ Η Αλεξανδράτου πάλι στο Εφετείο για τη δικαστική διαμάχη με τον παρουσιαστή, τον οποίο κατηγορεί για κλοπή 200.000 ευρώ Τακτικός θαμώνας των… δικαστηρίων έχει γίνει το τελευταίο διάστημα η Τζούλια Αλεξανδράτου! Η μακροχρόνια διαμάχη της με τον παρουσιαστή του Εψιλον Μένιο Φουρθιώτη την έφερε χθες ξανά στο Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων, όπου άρχισε η εκδίκαση της μήνυσης που έχει καταθέσει σε βάρος του για κλοπή 200.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού της πριν από επτά χρόνια. 

Η εκρηκτική πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών έδωσε και πάλι το «παρών» στο Εφετείο, σε αντίθεση με τον παρουσιαστή, που προτιμά να εκπροσωπείται από τον συνήγορό του. Μόνο που αυτή τη φορά ήταν απών και ο δικηγόρος του και ζήτησε, μέσω συναδέλφου του, από το δικαστήριο να αναβάλει την εκδίκαση της υπόθεσης λόγω κωλύματος. Τόσο η εισαγγελική λειτουργός όσο και η πρόεδρος του δικαστηρίου απέρριψαν το αίτημα, καθώς η μήνυση εκκρεμεί από το 2010!

«Η υπόθεση έχει αναβληθεί πολλές φορές. Γιατί ζητάτε αναβολή, και όχι διακοπή; Eίναι σαν να μη θέλετε να γίνει η δίκη…» παρατήρησε η πρόεδρος και αναρωτήθηκε: «Είχε δοθεί τόσο μεγάλη αναβολή, ώστε οι δύο πλευρές να τα βρουν;»

«Οχι, κυρία πρόεδρε, δεν υπήρξε κάποια προσπάθεια να υπάρξει κάποια συναινετική επίλυση της διαμάχης. Δεν τίθεται θέμα διευθέτησης!» τόνισε ο συνήγορος της Τζούλιας Αλεξανδράτου.

Διακοπή

Μετά την εκφώνηση της υπόθεσης, το δικαστήριο διέκοψε για τις 7 Δεκεμβρίου, οπότε οι δύο πλευρές θα κληθούν να διασταυρώσουν τα ξίφη τους. Μάλιστα η Τζούλια Αλεξανδράτου, που αναχωρεί σήμερα για ταξίδι στο εξωτερικό, θα επιστρέψει εσπευσμένα, προκειμένου να παραστεί στο δικαστήριο για το -διόλου ευκαταφρόνητο- ποσό που υποστηρίζει ότι έκλεψε από το σπίτι της ο πρώην συνεργάτης της.

Στη μήνυσή της η Τζούλια καταγγέλλει πως ο Μένιος Φουρθιώτης, με τον οποίο διατηρούσαν στενή επαγγελματική σχέση, ήταν από τα πρόσωπα που είχαν πρόσβαση στο σπίτι της, ενώ γνώριζε τόσο για την ύπαρξη του χρηματοκιβωτίου όσο και για το περιεχόμενό του!

Από την πλευρά του, ο παρουσιαστής φέρεται ότι αρνείται κατηγορηματικά την κατηγορία της κλοπής, αποδίδοντάς τη στη… φαντασία της Τζούλιας Αλεξανδράτου.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...