Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Δημήτρης Γιώτης: Πάλευα μέσα στα νερά για ώρες

❱❱ Ο τραγουδιστής Δημήτρης Γιώτης περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές στο υπόγειο της επιχείρησής του Από την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Αντιμέτωπος με τη μανία της φύσης βρέθηκε ο Δημήτρης Γιώτης! Ο γνωστός τραγουδιστής έζησε τον εφιάλτη της νεροποντής στη Δυτική Αττική το βράδυ της Πέμπτης, κινδυνεύοντας να χάσει την περιουσία του.

«Τρομοκρατήθηκα! Είπα θα τα χάσουμε όλα. Καταστραφήκαμε!» δήλωσε ο ίδιος στην «Espresso». Εξαιτίας της σφοδρής καταιγίδας, η εταιρία κατασκευής φίλτρων νερού που διατηρεί η οικογένειά του στο Μενίδι και στην οποία εκείνος έχει τη θέση του οικονομικού διευθυντή πλημμύρισε, με τον ίδιο να παλεύει τουλάχιστον τρεις ώρες με το νερό για να περισώσει ό,τι μπορούσε.

Σε συνομιλία που είχαμε μαζί του μοιράστηκε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε: «Το υπόγειο της εταιρίας, που λειτουργεί σαν αποθήκη και είχε εμπόρευμα συσκευασμένο σε κουτιά, πλημμύρισε από την πολλή βροχή! Υπάρχει μία αντλία μέσα στον χώρο για να απομακρύνει το νερό, ωστόσο η καταιγίδα ήταν τόσο δυνατή και έριξε τόσο πολύ νερό που δεν στάθηκε δυνατό να λειτουργήσει! Οταν το πήραμε είδηση, τρέξαμε με τον πατέρα μου και κάποιους συνεργάτες μας να σώσουμε ό,τι μπορούσαμε… Τρομοκρατήθηκα! Φοβήθηκα πολύ. Νόμισα ότι θα τα χάσουμε όλα, ότι καταστραφήκαμε! Με τον Θεό δεν μπορεί να τα βάλει κανείς. Ούτε με τη φύση!» περιγράφει συγκλονισμένος, αλλά ευτυχής που όλα πήγαν καλά τελικά. «Ημασταν επτά άτομα και παλεύαμε μέσα στα νερά πάνω από τρεις ώρες! Και συνέχιζε να βρέχει καταρρακτωδώς. Τελικά φτιάξαμε την αντλία και βάλαμε και μία δεύτερη εξωτερικά. Βοήθησε ο Θεός και σταμάτησε να βρέχει. Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα! Δεν είχαμε ανθρώπινες απώλειες ούτε τραυματίστηκε κανείς και αυτό είναι το σημαντικό. Ζημιά έγινε, αλλά θα μπορούσε να έχει γίνει πολύ μεγαλύτερη» τονίζει. Οπως μας εξηγεί στη συνέχεια, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η οικογενειακή επιχείρηση έχει κινδυνεύσει. «Πάντα φοβόμαστε με την κακοκαιρία, γιατί η περιοχή έχει προβλήματα με τις πλημμύρες. Μάλιστα, τα πράγματα χειροτέρεψαν μετά τον σεισμό του ’99, που είχε γκρεμιστεί το μισό κτίριο της εταιρίας μας» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο τραγουδιστής της μεγάλης επιτυχίας «Ε ναι, το έχω», πέραν του προβλήματος που αντιμετώπισε με την πλημμύρα, διανύει μία πολύ δημιουργική περίοδο. Πρόσφατα ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του στην Πύλη Αθηνών με μεγάλη επιτυχία και την 1η Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει το νέο τραγούδι του με τίτλο «Ούτε το όνομά μου» από τη Spicy.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...