Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Μίνα Αρναούτη: Παντελή, μην τρέχεις γιατί φοβάμαι

❱❱ Η εξομολόγηση της Μίνας Αρναούτη στον Αντώνη Σρόιτερ για το μοιραίο τροχαίο αλλά και τον εφιάλτη που έζησε πέντε μήνες στο νοσοκομείο Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

«Κατά την ώρα του ατυχήματος, αύξησε ταχύτητα και του είπα “Παντελή, μην τρέχεις, γιατί φοβάμαι”. Είδα ότι δεν κατάλαβε αυτό που του έλεγα κι άρχισα να ανησυχώ».

Αυτά και άλλα πολλά είπε η Μίνα Αρναούτη στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή της, 21 μήνες μετά το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη. Υστερα από τη δικαστική απόφαση που βάζει την υπόθεση στο αρχείο, η νεαρή γυναίκα μιλάει στον Αντώνη Σρόιτερ και στην εκπομπή «Αυτοψία», αύριο στις 24.00 στον Alpha, και συγκλονίζει με την αφήγησή της για τους πέντε εφιαλτικούς μήνες στον Ευαγγελισμό: «Ημουν σε πανικό, ένιωθα απειλή, θεωρούσα ότι οι γιατροί ήταν κάποιοι οι οποίοι ήθελαν να μου κάνουν κακό. Ημουν πολύ νευρική, πολύ επικίνδυνη να κάνω κακό στον εαυτό μου. Με είχαν δεμένη και ακινητοποιημένη και αυτό με τρόμαζε πολύ περισσότερο, καθώς δεν μπορούσα και να μιλήσω για να καλέσω βοήθεια».

Το κορίτσι, το οποίο πριν από το δυστύχημα εργαζόταν στις δημόσιες σχέσεις νυχτερινών μαγαζιών, περιγράφει ακόμη πόσο κοντά έφτασε στον θάνατο: «Μου είπαν ότι πήγα και ήρθα, ότι για πολύ καιρό μιλούσα με τα αγγελάκια, διαπραγματευόμουν αν θα κάτσω πάνω ή κάτω» λέει, ενώ μοιράζεται με τον κόσμο και τα συναισθήματα που της προκάλεσαν οι επιθέσεις που δέχτηκε από φανατικούς θαυμαστές του αδικοχαμένου Παντελή. «Μου λέγανε “να μείνεις ανάπηρη… Εσύ τον σκότωσες” κι εγώ είχα να αποφασίσω αν θα έπρεπε να στηριχτώ στο γεγονός της λύπης, κάτι στο οποίο είμαι πολύ αντίθετη στη ζωή μου, ή να υψώσω το ανάστημά μου και να πω “εδώ είμαι και θα πολεμήσω γι’ αυτό, αλλά όχι με το να με λυπούνται”. Δεν θεωρώ ότι είμαι ένας άνθρωπος που πρέπει να με λυπούνται».

Η Μίνα αναφέρεται και στην αγωγή που κατατέθηκε εναντίον της από την οικογένεια Παντελίδη: «Αν ο εισαγγελέας αποφασίσει ότι πρέπει να εκδικαστούν αυτά τα χρήματα και να τα πάρουν, εγώ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα και είμαι πάρα πολύ περήφανη που είπα αυτά που είπα. Με ενδιέφερε η αξιοπρέπειά μου και όχι τα χρήματα».

svwe

Στον χειμαρρώδη λόγο της αναφέρεται επίσης στον αδελφό του Παντελή: «Εγώ δεν νιώθω ούτε κάποια κόντρα ούτε κρατάω κάποια κακία, αλλά εφόσον ο Τριαντάφυλλος ήθελε να μάθει την αλήθεια, και τώρα πλέον αυτή έχει αποκαλυφθεί, νομίζω ότι θα έπρεπε να με πλησιάσει και να μου πει ότι “έκανα λάθος”. Αυτό θα το εκτιμούσα πάρα πολύ». Η ίδια υποστηρίζει κατηγορηματικά ότι δεν έχει μετανιώσει για τα σχόλια που ανέβασε στα social media: «Θεωρώ ότι δέχτηκα πολύ μεγάλο πόλεμο και απλά υπερασπίστηκα τον εαυτό μου».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...