Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

«Σασμός»: Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Σάντρα δείχνει...

Βασίλης Σίμος: Ο πρώην Survivor και πανελίστας του Φουρθιώτη είναι ο πολιτικός...

Επιασε λαβράκι ο Ανδρέας Λοβέρδος, τοποθετώντας τον 33χρονο πρόεδρο...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου...

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Που χάθηκε η Φαίη Μακρή

❱❱ Η καριέρα στην τηλεόραση ως γυμνάστρια, τα εξώφυλλα και η «στροφή» στις επιχειρήσεις
❱❱ Το party animal ,ο χωρισμός από τον ζηλιάρη σύντροφο και η αλλαγή στο χρώμα των μαλλιώνΑπό τη
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Εκαψε καρδιές τη δεκαετία του ’90 και κάθε εξώφυλλό της έκανε τον αντρικό πληθυσμό να… παραμιλά. Ανακηρύχθηκε -και όχι άδικα!- το απόλυτο τηλεοπτικό sex symbol της εποχής και κυριάρχησε στον χώρο της showbiz με τις «καυτές» εμφανίσεις της.
Ο λόγος για τον «τυφώνα» Φαίη Μακρή, την κοπέλα που εγκατέλειψε εντελώς ξαφνικά το θέαμα και για είκοσι χρόνια παραμένει σχεδόν άφαντη. Η «Espresso» φιλοξενεί σήμερα μια σπάνια συνέντευξη της εντυπωσιακής πρώην γυμνάστριας, που εξελίχθηκε σε μια «σιδηρά» επιχειρηματία παγκοσμίου φήμης.

«Ο έρωτας ήταν η αιτία που άφησα την καριέρα μου στην τηλεόραση. Οχι πως είχα βλέψεις να παραμείνω στα φώτα της δημοσιότητας για αρκετά χρόνια, απλά ήρθε πολύ νωρίτερα» μας λέει η Φαίη με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Εκρηκτική καλλονή

«Είχα μια πολύ όμορφη σχέση και λάτρευα τον σύντροφό μου. Το μόνο σοβαρό πρόβλημά μας ήταν η παθολογική ζήλια του. Δεν μπορούσε να προσαρμοστεί στην έντονη κοινωνική ζωή μου, την αναγνωρισιμότητα, τις φωτογραφίσεις, τα εξώφυλλα και τις συνεντεύξεις» συνεχίζει. Η εκρηκτική καλλονή πιεζόταν συναισθηματικά και χωρίς πολλή σκέψη έκλεισε το κεφάλαιο showbiz στρέφοντας το ενδιαφέρον της στα προσωπικά της, ακολουθώντας παράλληλα μια νέα επαγγελματική σταδιοδρομία στην οικογενειακή επιχείρηση. Τι άλλαξε από τότε;

«Ασχολούμαι αποκλειστικά με το εργοστάσιο παπουτσιών μας με την επωνυμία “Μακρής”, στον τομέα των εξαγωγών σε όλο τον κόσμο, καθώς και το κατάστημα που ανοίξαμε στη Μύκονο. Χώρισα με τον τότε σύντροφό μου, δεν παντρεύτηκα ποτέ και αυτό το διάστημα είμαι μόνη μου. Θα ήθελα να ήμουν ερωτευμένη, αλλά αναζητώ κάτι μάλλον δύσκολο, έναν… κανονικό άνθρωπο (γέλια)! Το καθημερινό μου πρόγραμμα είναι σπίτι – γυμναστήριο – δουλειά και τούμπαλιν» αναφέρει, προσθέτοντας πως δεν μετάνιωσε ποτέ για τις επιλογές της. «Ισως θα έπρεπε να ήμουν μια πιο αυστηρή μάνατζερ του εαυτού μου» σχολιάζει.

Με καστανά μαλλιά πλέον, αλλά με το ίδιο αψεγάδιαστο κορμί, απολαμβάνει τα ωραία της ζωής παρέα με τους διάσημους φίλους της, μεταξύ των οποίων είναι ο Τάκης Ζαχαράτος, ο Βασίλειος Κωστέτσος, ο Ηλίας Μιχαλόλιας και ο Γιάννης Καζανίδης. Παράλληλα αποφεύγει επιμελώς τα φλας των φωτογράφων, λέγοντας «όχι» σε κάθε τηλεοπτική πρόσκληση. «Είμαι λίγο αντιδραστική. Οταν έγιναν όλες ξανθές, είπα να κάνω τη διαφορά και σκούρυνα τα μαλλιά μου. Δεν πάω με τη μόδα! Για παράδειγμα, όλη η Ελλάδα κάνει τατουάζ, εγώ δεν έχω ούτε ένα. Με ενδιαφέρει να κάνω τα αντίθετα, γιατί νιώθω εντελώς unique!» εξηγεί και γελά με την καρδιά της, ενώ προσθέτει για την τότε εικόνα της: «Ημουν νέα, ενθουσιώδης και ένα κανονικό… party animal, όπως έγραφαν τα περιοδικά (γέλια). Ακόμα και σήμερα αποφεύγω τις καταχρήσεις. Ισως πιω ένα ποτήρι κόκκινο κρασί πού και πού, κι αυτό γιατί κάνει καλό στην καρδιά».

Η Φαίη Μακρή γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Χαλάνδρι, σε μια ευτυχισμένη οικογένεια. Οι γονείς της, ως το μόνο κορίτσι από τα τέσσερα παιδιά, τη μεγάλωσαν σαν πριγκίπισσα! Στο σχολείο ήταν άριστη μαθήτρια. Διέθετε νάζι, έκανε μιμήσεις, τραγουδούσε κι όλοι έλεγαν πως ήταν γεννημένη σόου γούμαν. Από μικρό παιδί βοηθούσε στο εργοστάσιο και στο κατάστημα υποδημάτων, όμως η μεγάλη αγάπη της ήταν η γυμναστική. Τελειώνοντας το σχολείο παρακολούθησε σεμινάρια αερόμπικ και εργάστηκε σε VIP γυμναστήρια, κι από εκεί βρέθηκε να γυμνάζει τους τηλεθεατές στο «Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό» του Ανδρέα Μικρούτσικου, απ’ όπου έγινε γνωστή στο πανελλήνιο.

Στη συνέχεια αποδέχτηκε την πρόταση του New Channel για παρουσίαση της βραδινής lifestyle εκπομπής «Μύθοι και πραγματικότητα» με συμπαρουσιαστή τον Γιώργο Χριστοδουλίδη. Το δίδυμο ήταν αχτύπητο, οι ατάκες τους μοναδικές και η με πλατινέ μαλλιά τότε 22χρονη Φαίη «έγραφε» στον φακό καταπληκτικά.

Φλερτ χωρίς τελειωμό

Παράλληλα, παρουσίαζε στον Σκάι τις αθλητικές εκπομπές «Extreme games» και «Ο κόσμος του σκι». Ηταν περιζήτητη, ωραία και τα φλερτ δεν είχαν τελειωμό. Η ίδια όμως ήταν «σφίγγα» σε ό,τι αφορούσε την προσωπική της ζωή. Συνήθως κυκλοφορούσε αγκαζέ με τον συμπαρουσιαστή της. «Με τον Γιώργο περάσαμε καταπληκτικά στις εκπομπές. Κάναμε παρέα και εκτός δουλειάς, είχαμε γίνει πολύ καλοί φίλοι, ταιριάζαμε σε όλα και γελούσαμε πολύ. Οταν ολοκληρώθηκε η συνεργασία μας, τον έχασα. Ξέρω πως ζει στην Κύπρο κι εργάζεται εκεί, αλλά δεν επικοινωνούμε. Μαθαίνω τα νέα του μέσω κοινών γνωστών και χαίρομαι για εκείνον!» λέει η πρώην παρουσιάστρια.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...