Δήμητρα Φραντζή: Στο «Nomads» για τα χρήματα

❱❱ Η συγκινητική ιστορία στης Δήμητρας Φραντζή που μπήκε στο παιχνίδι για να βοηθήσει οικονομικά τις τρεις αδερφές της και τον αγωνιστή πατέρα της Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Πίσω από τη «γαζέλα» του «Nomads» Δήμητρα Φραντζή κρύβονται μια υπερήφανη ηρωίδα και μια πολύ συγκινητική οικογενειακή ιστορία!

Η συνταρακτική εξομολόγηση της λυγερόκορμης παίκτριας στο χθεσινό επεισόδιο του reality επιβίωσης του ΑΝΤ1 μάς οδήγησε στο να αναζητήσουμε περισσότερες πληροφορίες για την 34χρονη γυμνάστρια με τη χρυσή καρδιά, που «κατέκτησε» τον συμπαίκτη της Γιώργο Κατσινόπουλο.

Πραγματικά, όταν αυτή η κοπέλα δήλωνε μπροστά στις κάμερες με δάκρυα στα μάτια την αδυναμία που έχει στον πατέρα της, η δύναμη των λέξεων και των συναισθημάτων της ήταν ακόμη πιο μεγάλη. Η Δήμητρα κατάγεται από μια φτωχή πολύτεκνη οικογένεια, με γονείς που παλεύουν καθημερινά για το μεροκάματο και είναι άξιοι βιοπαλαιστές στην Ελλάδα των Μνημονίων.

Η μαμά της, μάλιστα, κατάγεται από την Κολομβία. Μέσα στη δίνη της οικονομικής κρίσης, η Δήμητρα πήρε το ρίσκο να πάει στο «Nomads», ώστε να έχει μια πιθανότητα να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο και να στηρίξει τους δικούς της. Η προπονήτρια στίβου από τη Χαλκίδα μπήκε στον σκληρό στίβο του reality όχι για τη φήμη και τη δημοσιότητα, αλλά για να βοηθήσει οικονομικά τις τρεις αδερφές της και κυρίως για να δώσει ένα χέρι υποστήριξης στον αγωνιστή πατέρα της.

Η Δήμητρα, η κοπέλα που με το όμορφο χαμόγελό της έχει αγγίξει τους πιο πολλούς τηλεθεατές, καθώς βλέπουν σ’ εκείνη ένα κορίτσι με ήθος και αρετή, έχει πιθανότητες να κατακτήσει το έπαθλο. Και, φυσικά, κανείς δεν θα γνώριζε για τη ζωή της, αν εκείνη -σε μια στιγμή αδυναμίας- δεν αναφερόταν στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso» από το στενό περιβάλλον της, αν κερδίσει στο «Νοmads», θέλει να ανοίξει το δικό της γυμναστήριο για να βοηθήσει την οικογένειά της, να μάθει στα Ελληνόπουλα να αγαπάνε την άθληση και, κυρίως, όταν ανακαλύπτει ταλέντα, που έχουν όμως οικονομικά προβλήματα, να τα προπονεί χωρίς να έχουν οι δικοί τους κανένα οικονομικό άγχος. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Λύγισε» η Έλενα Ασημακοπούλου: «Έχω τρομερές ενοχές που δεν κατάλαβα τι περνούσε ο Μπρούνο»

Η Έλενα Ασημακοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή της Δάφνης Καραβοκύρη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μάχη με την κατάθλιψη του πρώην συζύγου της, Μπρούνο Τσιρίλο.

Παθιασμένα φιλιά για γνωστή ηθοποιό στο αεροδρόμιο – Νέος έρωτας στη σόουμπιζ;

Νέος έρωτας για τη γνωστή ηθοποιό που εθεάθη να δίνει παθιασμένα φιλιά στο αεροδρόμιο

Ιδού το «παλάτι» των Ντε Γκρες

Η «Espresso» ανακάλυψε το ρετιρέ 400 τετραγωνικών στην Ηρώδου...

«Αδελφές ψυχές» στην ίδια μοίρα

Ο κοινός αγώνας που δίνουν στο πλευρό των συζύγων...

Σε αναπηρικό καροτσάκι η Λουκία Πιστιόλα στην κηδεία Πανουσόπουλου

Η Λουκία Πιστιόλα πήγε στην κηδεία του Γιώργου Πανουσόπουλου καθισμένη σε αναπηρικό καροτσάκι.

Γενέθλια για τον Μιχάλη Αεράκη – Πόσο χρονών έγινε;

Τα γενέθλιά του είχε ο Μιχάλης Αεράκης. Ο καταξιωμένος...

Ο Αρναούτογλου junior ποζάρει χαμογελαστός στο πλάι της μητέρας του

Ο γιος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Αναστάσης είναι στην εφηβεία και ζει με τη μητέρα του, Κατερίνα Κόκλα.

Ο Γιώργος Λιάγκας ρίχνει τη «βόμβα»: «Αν ισχύει, είναι ο χωρισμός της 20ετίας»

Στην έντονη φημολογία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες για...