Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

«Μάχη» για τον Λάκη Λαζόπουλο

❱❱ Ο ΑΝΤ1 και το «Ε» του Ιβάν Σαββίδη θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον δημοφιλή σατιρικό δημιουργόΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

«Μήλον της Eριδος» ο Λάκης Λαζόπουλος! Τη στιγμή που κανένα πρόγραμμα τη φετινή τηλεοπτική σεζόν -σε οποιοδήποτε κανάλι- δεν έχει ιντριγκάρει τον τηλεθεατή, ώστε να εκτοξεύσει τα ποσοστά της θεαματικότητάς του στο 50%, γίνεται όλο και πιο αισθητή η απουσία του σατιρικού δημιουργού από τη μικρή οθόνη.

Αυτά που λείπουν από την τηλεόραση είναι το κέφι, το γέλιο – και, καλώς ή κακώς, τα φέρνει μόνο ο Λάκης! Θέλουν – δεν το θέλουν κάποιοι στη μιντιακή αγορά -οι οποίοι έσπευσαν να τον «σταυρώσουν», γιατί έδινε φωνή στον κόσμο και δεν ήθελε να επικρατήσει στο γυαλί η σαχλαμάρα τού τίποτα-, ο δημιουργός έκανε τον κόσμο να γελά με την καρδιά του μέσα στην οικονομική κρίση και τη γενικευμένη κοινωνική κατάθλιψη. Ο τηλεθεατής πλέον δεν έχει κανένα συγκεκριμένο τηλεοπτικό ραντεβού με την αισιοδοξία και το κενό είναι εμφανές…

Κι ενώ οι σταθμοί προσπαθούν να ρεφάρουν τη χασούρα του πρώτου μισού της σεζόν, αφού κανένα πρόγραμμα δεν τους έφερε την τηλεθέαση και τη διαφήμιση που θα ήθελαν, δύο κανάλια, όπως μαθαίνουμε, ερίζουν για το ποιο θα φιλοξενήσει τον δημιουργό. Πρόκειται για τον ΑΝΤ1, με τον οποίο ο Λάκης μιλά καθαρά για την παραγωγή των «Δέκα Μικρών Μήτσων», αλλά και για το «Ε» -του Ιβάν Σαββίδη πλέον-, όπου ο δημιουργός ενδέχεται να αναλάβει σημαντική θέση πίσω από τις κάμερες.

Οι «θρυλικοί» Μήτσοι

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι του Αμαρουσίου δεν επιθυμεί να βγει από τη συχνότητά του το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», το οποίο θα έβαζε ξανά τον Λάκη στην πρόκληση να σατιρίσει την πολιτική επικαιρότητα. Ωστόσο, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για την επαναφορά των θρυλικών «Μήτσων», και μάλιστα με αναφορές στο σήμερα… Ποιος δεν θα ήθελε να δει τον «Τζίμη» να πηγαίνει στον ψυχολόγο χωρίς να ξέρει το γιατί και τη νεόπλουτη «Γρουμπουλάκη» να πουλά τα τιμαλφή της σε ενεχυροδανειστή; Είναι σχεδόν σίγουρο ότι η επανεμφάνιση των «Δέκα Μικρών Μήτσων» στο γυαλί θα έγραφε ξανά τηλεοπτική ιστορία, και μάλιστα τη στιγμή που τα πάντα έχουν αλλάξει στην Ελλάδα.

Από την άλλη μεριά, ο δημοφιλής κωμικός φαίνεται ότι συζητά και με το καινούργιο «Ε» του Ιβάν Σαββίδη και, αν ευοδωθούν οι συζητήσεις, οι πληροφορίες μας τον θέλουν να αναλαμβάνει πολύ σημαντική θέση. Αλλωστε, ο Λάκης έχει εκφράσει πολλές φορές την πρόθεσή του να μεταφέρει στη μικρή οθόνη, σε μορφή σειράς, αξέχαστες κωμωδίες του παλαιού κινηματογράφου, με τον ίδιο να βρίσκεται πίσω από την παραγωγή.

Ολες αυτές οι ζυμώσεις γίνονται τη στιγμή που ο Λαζόπουλος δέχεται την ανέλπιστη αγάπη του κόσμου στο θέατρο, όπου η επιθεώρηση «Α-πε-λπι-σί-το»… σπάει ταμεία! Μάλιστα, στις Σέρρες, όπου περιόδευσε η παράσταση, ο κόσμος αγκάλιαζε τον ηθοποιό με θέρμη και τον ρωτούσε διαρκώς πότε θα επιστρέψει στην TV. Γιατί ο κόσμος δεν ξέρει από τα «παιχνίδια» της τηλεόρασης… Ξέρει μόνο ποιος τον κάνει να γελά.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...