Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Soula Glamorous: Πρόσωπο μυστήριο πίσω από τη μάσκα

❱❱ H «Εspresso» βρήκε το πρόσωπο μυστήριο πίσω από τη μάσκα με τους αμέτρητους θαυμαστές στα social media • Το «ποντίκι» που της έφαγε τον γκόμενο, η μόδα και οι δεκάδες διαδικτυακοί φίλοι Οι αμέτρητοι θαυμαστές της στα social media την έχουν ανακηρύξει ως την απόλυτη διαδικτυακή σταρ, καθώς τολμά να «στολίζει» πατόκορφα τη γυναίκα «ποντίκι» (όπως την αποκαλεί), η οποία πριν από ενάμιση χρόνο της έκλεψε τον σύντροφό της, το παιχνίδι μόδας «My style rocks» και τις παρουσιάστριες Κατερίνα Καινούργιου και Φαίη Σκορδά, χαρακτηρίζοντας το ντύσιμό τους βαρετά συνηθισμένο!

Η Σούλα Γκλάμορους, η οποία φοράει πάντα μάσκα, έχει μια πραγματικά εκκεντρική προσωπικότητα και τα βάζει με ό,τι δεν της αρέσει και δεν της… κάθεται καλά! Η διαδικτυακή persona άρχισε πριν από ενάμιση χρόνο μια απίστευτη καριέρα στο facebook και στη συνέχεια στο Ιnstagram.

2e5ywe5y 1

«Πληγωμένη από τον χωρισμό μου, σκέφτηκα να δημιουργήσω μια σελίδα μέσα στην οποία θα μπορούσα να γράφω αυτά που ήθελα. Χωρίς να το καταλάβω, η σελίδα της Σούλας Γκλάμορους άρχισε να έχει μεγάλη επιτυχία, αφού πολλές κοπέλες και αγόρια ταυτίζονταν με αυτά που αναρτούσα» αποκαλύπτει στην «Espresso» η εμπνεύστρια της πιο σέξι απατημένης προσωπικότητας του διαδικτύου, χωρίς να βγάλει τη μάσκα της Σούλας Γκλάμορους.

«Ξέρεις τι είναι, εκεί που νομίζεις ότι έχεις βρει το άλλο σου μισό, ξαφνικά να σε εγκαταλείπει για ένα άλλο άτομο κατώτερο από σένα; Μεγάλο το πλήγμα. Οταν είδα, μάλιστα, κοινές φωτογραφίες τους λίγες ημέρες μετά στη σελίδα του πρώην φίλου μου, εκεί ανακάλυψα πως η τύπισσα έμοιαζε με… ποντίκι! Αυτό είναι και το παρατσούκλι που χρησιμοποιώ πια στις σχετικές με εκείνη αναρτήσεις μου. Αφησε εμένα για κείνη. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω πως ένα… ποντίκι μού κατέστρεψε τη ζωή»!

Μέσα από τη σελίδα της, η Σούλα Γκλάμορους κατάφερε να ξεπεράσει, κατά κάποιον τρόπο, το προσωπικό δράμα της, αλλά και να βοηθήσει όλους τους διαδικτυακούς φίλους της οι οποίοι αντιμετώπιζαν έναν παρόμοιο με εκείνη χωρισμό.

«Αριθμητικά, οι φίλοι με τις αναρτήσεις που έκανα άρχισαν να αυξάνονται με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Αλλοι μου έλεγαν τον πόνο τους και άλλοι μου συμπαραστέκονταν. Τελικά, κάτι που ξεκίνησε για πλάκα άρχισε να παίρνει άλλες διαστάσεις» λέει.

Σχολιάζει τα πάντα

Στο σημείο αυτό η Σούλα Γκλάμορους αποφάσισε να σχολιάζει τα πάντα και κυρίως ό,τι είχε σχέση με μόδα και στιλ.

2e5ywe5y 3

«Η Σούλα Γκλάμορους λατρεύει τη μόδα. Δεν αντιγράφει, αλλά έχει το δικό της προσωπικό στιλ. Ετσι, λατρεύω την Ελένη Μενεγάκη, την Ευαγγελία Αραβανή και τη Ζέτα Μακρυπούλια, που έχουν χτίσει μια ξεχωριστή εικόνα, ενώ απεχθάνομαι τις Κατερίνα Καινούργιου, Φαίη Σκορδά και Μαίρη Συνατσάκη για το βαρετό και πάντα ίδιο 2e5ywe5y 2ντύσιμό τους. Ακόμα και στον δρόμο, βαριέμαι να βλέπω ίδια ντυμένες κοπέλες. Ελεος, πια! Είμαι φαν του “My style rocks”, ενώ λατρεύω για το στιλ τους τις Ραμόνα, Υβόννη Ντόστα, Τζόρτζια Βαϊνά και Ιωάννα Τούνη».

ΤΑ ΠΑΡΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΤΑΓΟ

Πολλοί ήταν και αυτοί οι οποίοι κατά καιρούς εξέφραζαν μέσα από μηνύματά τους την επιθυμία να δουν και να γνωρίσουν από κοντά τη Σούλα, η οποία διοργάνωσε για όλους αυτούς τον περασμένο Μάρτιο το πρώτο πάρτι της με τεράστια επιτυχία. Αύριο, τους προσκαλεί ξανά στο κλαμπ S-Cape, στον Κεραμεικό, για «το δεύτερο (σαν την γκόμενά σου) glamorous party»:

«Κανείς δεν ξέρει πώς είναι η Σούλα Γκλάμορους κάτω από τη μάσκα. Αλλωστε, όλοι έτσι με έχουν αγαπήσει, γι’ αυτό έρχονται. Φοράω τα γκλαμουράτα ρούχα μου και το απολαμβάνω. Διασκεδάζουμε και παρτάρουμε όλοι μαζί ως το πρωί» λέει.

Φωτό: Βαγγέλης Μασιάς

offer

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....