Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

«Σασμός»: Η οικογένεια Σταματάκη γιορτάζει την έλευση της μικρής Καλλιόπης!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Χρήστος μετά...

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πρωινός «απολογισμός» του κυρίου «Αλλου Ανθρώπου»

«Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα...» λέει το...

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει πρεμιέρα στο Anodos αυτή την Πέμπτη 28/3

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Anodos...

Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ στον Βύρωνα με τη Μαρίνα Σάττι

Στους ρυθμούς του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού κινείται το Eurojackpot....

Good time: Ο Πάτινσον έσταζε μέλι για την Ελλάδα

❱❱ Η λαμπερή πρεμιέρα της ταινίας «Good time» και η ερώτηση-παγίδα που απέφυγε ο ηθοποιός Φύσηξε… χολιγουντιανός αέρας το βράδυ της Τετάρτης στο σινεμά γνωστού εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων. Ο διεθνής σούπερ σταρ Ρόμπερτ Πάτινσον, πρωταγωνιστής της ταινίας «Good time» των αδελφών Μπένι και Τζος Σαφντί, μαγνήτισε τα φλας κατά την άφιξή του στον χώρο της πρώτης πανελλήνιας προβολής του φιλμ, συνοδευόμενος από τον Πάρη Κασιδόκωστα-Λάτση και τον Τέρι Ντούγκας, οι οποίοι συμπράττουν στην παραγωγή του πρότζεκτ. Ντυμένος κομψά, με μαύρο κοστούμι και λευκό πουκάμισο, ο Ρόμπερτ Πάτινσον υπήρξε πολύ φιλικός απέναντι στους δημοσιογράφους και εξέφρασε δημοσίως τις πρώτες εντυπώσεις του για τη χώρα μας. 

«Είναι υπέροχο που βρίσκομαι εδώ… Θα ήθελα να δω περισσότερο την Ελλάδα. Είμαι κυριολεκτικά μία ημέρα εδώ, αλλά είναι υπέροχα. Είδα το ηλιοβασίλεμα στο λιμάνι και πήγα στην Ακρόπολη» είπε χαρακτηριστικά, ενώ επισήμανε ότι δεν γνωρίζει πολλά για την Ιστορία μας, εκτός από εκείνα που έμαθε στο σχολείο. «Πολλές από τις ταινίες που έχω κάνει είχαν βρει μεγάλη ανταπόκριση στο κοινό εδώ, οπότε πάντα ήθελα να έρθω. Ξέρετε, το να παίζεις έναν Ελληνα και να συνεργάζεσαι με Ελληνες, όπως ο Πάρης Κασιδόκωστας και ο Τέρι Ντούγκας, ήταν μια καλή ευκαιρία για να επισκεφθώ επιτέλους την Ελλάδα» πρόσθεσε.

Στην ταινία «Good time», που -όπως ακούγεται- φλερτάρει με τα Οσκαρ, ο Πάτινσον υποδύεται τον Κονσταντίν Νίκας, ο οποίος κάνει μια απέλπιδα απόπειρα να βγάλει τον αδελφό του από τη φυλακή, ύστερα από μια αποτυχημένη ληστεία. Οσο για το ελληνικό όνομα του ήρωά του; Ο ηθοποιός έδωσε εξηγήσεις και γι’ αυτό σε συνέντευξή του: «Ο Τζος Σάφντι και ο συνσεναριογράφος της ταινίας Ρόνι Μπρόνστιν το επέλεξαν προτού καν γραφτεί το σενάριο, το είχαν ανέκαθεν στο μυαλό τους. Το εμπνεύστηκαν από τη συναναστροφή τους με τον ηθοποιό Μπάντι Ντουρές (σ.σ.: υποδύεται τον Ρέι), ο οποίος μεγάλωσε στο Κουίνς όπου υπάρχει έντονη, ελληνική παρουσία».

Από τις δηλώσεις του 31χρονου ηθοποιού δεν έλειψε και η αμήχανη στιγμή, όταν ρωτήθηκε αν γνωρίζει κάποιον Ελληνα ηθοποιό που δραστηριοποιείται στο Χόλιγουντ, «Θεέ μου! Δώστε μου ένα λεπτό… κόλλησα!» παραδέχθηκε και, έπειτα από μία σύντομη σιωπή, πρόσθεσε «ίσως!», αποφεύγοντας έτσι τεχνηέντως την ερώτηση-παγίδα.

Η Μαριάννα Λάτση έκλεψε την παράσταση από τον star του Χόλιγουντ

easrgsd

Her style rocks! Η Μαριάννα Λάτση, μητέρα του Πάρη Κασιδόκωστα, απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι δεν είναι τυχαίο που θεωρείται μία από τις πιο κομψές και στιλάτες παρουσίες του διεθνούς jet set κλέβοντας την παράσταση από τον star του Χόλιγουντ.

Για την πρεμιέρα της ταινίας «Good time» επέλεξε ένα rock outfit και απέσπασε κολακευτικά σχόλια κλέβοντας την παράσταση ακόμα και από τον σούπερ σταρ Ρόμπερτ Πάτινσον.

Συγκεκριμένα, η κυρία Λάτση συνδύασε pearl jeans με την υπογραφή του σχεδιαστή Philipp Plein, μαύρο δερμάτινο τζάκετ, velvet ankle boots σε μπλε χρώμα και κορμάκι με διαφάνεια. Η εμφάνισή της συμπληρώθηκε με μεγάλους κρίκους και μαύρη βελούδινη handbag. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν όμως και η εμφάνιση της δημοσιογράφου Ελλης Στάη στο VIP κινηματογραφικό event.

weter

Σε αυτό έδωσαν το «παρών» -μεταξύ άλλων- ο Κώστας και η Χριστιάνα Καίσαρη, ο Μάνος Γαβράς, ο Μπάμπης Στόκας, η Ελενα Παπαβασιλείου, ο Κώστας Σόμμερ με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και άλλοι.

ergser

f6 2

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...