Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Χειροπέδες στον «Ρώσο Γκάτσμπι»

❱❱ Οι γαλλικές Αρχές συνέλαβαν τον δισεκατομμυριούχο playboy και βουλευτή Σουλεϊμάν Καρίμοφ για φοροδιαφυγή! Αντιδράσεις από το ΚρεμλίνοΑπό την
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Το τελευταίο ταξίδι αναψυχής του δισεκατομμυριούχου Ρώσου playboy και βουλευτή Σουλεϊμάν Καρίμοφ στην Κυανή Ακτή δεν είχε αίσιο τέλος, αφού, κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο της Νίκαιας, οι γαλλικές Αρχές τον συνέλαβαν για φοροδιαφυγή.

Ο 51χρονος «Ρώσος Γκάτσμπι», όπως είναι γνωστός, με περιουσία που αγγίζει τα 6.000.000.000 ευρώ και στενές σχέσεις με το Κρεμλίνο, κατηγορείται για την κρυφή αγορά πολυτελών ακινήτων στο Καπ ντ’ Αντίμπ, χωρίς την καταβολή φόρων ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ, καθώς επίσης και για ξέπλυμα χρήματος.

Μεταξύ των ακινήτων που φέρεται ότι του ανήκουν είναι και η Villa Hier, όπου γυρίστηκαν οι «Απατεώνες και τζέντλεμεν» με τους Μάικλ Κέιν και Στιβ Μάρτιν. «Θα κάνουμε τα πάντα για να προστατεύσουμε τα έννομα συμφέροντά του» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Πούτιν, αποκαλύπτοντας ότι το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών διαμαρτυρήθηκε στις γαλλικές Αρχές για τη σύλληψή του, τονίζοντας ότι ως υψηλόβαθμος αξιωματούχος χαίρει διπλωματικής ασυλίας στο εξωτερικό. Ο άλλοτε φτωχός οικονομολόγος σοβιετικού εργοστασίου έκανε κι έχασε πολλές περιουσίες στις δεκαετίες που ακολούθησαν μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ενωσης, συχνά με τη βοήθεια υπέρογκων δανείων από κρατικές τράπεζες, ενώ τον Μάρτιο ο Πούτιν τού απένειμε τιμητικό βραβείο για τις υπηρεσίες του στη μαμά πατρίδα.

Στη Ρωσία ο Καρίμοφ είναι γνωστός για τις σπατάλες του και την αγάπη του στα γρήγορα αυτοκίνητα. Τα VIP πάρτι που διοργανώνει, συχνά με τη συμμετοχή κορυφαίων τραγουδιστών, όπως η αξέχαστη Εϊμι Γουάινχαουζ, έχουν γράψει ιστορία, όπως άλλωστε και το τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη με τη Ferrari Enzo του, στην Προμενάντ ντ’ Ανγκλέζ, με συνεπιβάτιδα την εντυπωσιακή ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια Τίνα Καντελάκη. Παγκοσμίως γνωστός έγινε το 2011 όταν αγόρασε την ποδοσφαιρική ομάδα του Νταγκεστάν Anzhi Makhachkala και πήρε μεταγραφή τον Σαμουέλ Ετό με 24.500.000 ευρώ. Παλαιότερα είχε κάνει επίσης δώρο γενεθλίων στον Βραζιλιάνο αμυντικό Ρομπέρτο Κάρλος μια Bugatti Veyron, αξίας 2.500.000 ευρώ.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...