Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Στον «Γύρο του Θανάτου» ο Βενετσάνος

❱❱ Η «Espresso» παρακολούθησε την παράσταση του Circo Mundial και κατέγραψε καρέ καρέ το ρίσκο που πήρε ο παρουσιαστήςΑπό τον
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ
Φωτό: Χρήστος Ζήνας

Μεροκάματο του… τρόμου για τους καλλιτέχνες του ιταλικού τσίρκου που βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Αθήνα, αλλά και για τον Ελληνα παρουσιαστή του σόου, που δεν είναι άλλος από τον Κώστα Βενετσάνο! 

qetet 6

Ο φακός της «Espresso» βρέθηκε πριν από λίγες μέρες στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο στο Γαλάτσι, όπου έχει στηθεί το διάσημο Circo Mundial, και κατέγραψε ακροβατικά στιγμιότυπα που κόβουν την ανάσα, ενώ απαθανάτισε καρέ καρέ και το ρίσκο που πήρε ο παρουσιαστής να μπει στον «Γύρο του Θανάτου» παρέα με έναν μοτοσικλετιστή και να στριφογυρίζει με μεγάλη ταχύτητα σε απόσταση αναπνοής από εκείνον… Αδρεναλίνη και φόβος μπερδεύονται με τη μυρωδιά από τα καμένα λάστιχα! 

qetet 3

Ο οδηγός της μηχανής μέσα σε λίγα λεπτά ρισκάρει τη ζωή του. Γι’ αυτό άλλωστε βαφτίστηκε και «Γύρος του Θανάτου», για τα δεκάδες σοβαρά ατυχήματα που έχουν συμβεί. «Αυτό που έκανα ήταν πραγματικά πολύ επικίνδυνο και το έκανα για μία και μοναδική φορά, για τον φακό της «Espresso».

qetet 4

Μάλιστα θα μπορούσα να μπω και στο Βιβλίο Γκίνες, αφού ποτέ στα τσίρκο του κόσμου δεν μπαίνει ο παρουσιαστής μέσα σε ένα τόσο στενό βαρέλι δυόμισι επί τρεισήμισι μέτρα, όπως μπήκα εγώ με τον Λατινοαμερικανό μοτοσικλετιστή Βίκτορ σχεδόν να με αγγίζει κάνοντας Γύρους του Θανάτου για περίπου δύο λεπτά» μας λέει ο Κώστας Βενετσάνος, ο οποίος παρουσιάζει ανάλογα θεάματα από το 1989.

Η ασφάλεια

«Μάλιστα, για να δείξω πόσο επικίνδυνο ήταν αυτό που έκανα, είπα από το μικρόφωνο πως σε περίπτωση που πάθω κάτι και πεθάνω τα χρήματα που θα δώσει η ασφάλεια του τσίρκου να πάνε στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου των Ελλήνων Ηθοποιών, αλλά και στο Σπίτι του Ηθοποιού» προσθέτει, θέλοντας να τονίσει την επικινδυνότητα του εγχειρήματος. 

qetet 8

Εκτός από τον περίφημο «Γύρο του Θανάτου», που πάντα αποτελεί ένα από τα βασικά θεάματα στα τσίρκα όλου του κόσμου, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τη «Ρόδα του Θανάτου» με τον επίσης Λατινοαμερικανό Ροτζέρο, τον Ιταλό ισορροπιστή Τζόρνταν, που περπατάει και τα κάνει όλα ανάποδα, την Ντενίζ, που αλλάζει οκτώ φορέματα σε τέσσερα λεπτά, τον ακροβάτη Μάικ, που τον είδαμε πρόσφατα και στο talent show του Σκάι «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και άλλους. Το τσίρκο δίνει παραστάσεις από την Τετάρτη μέχρι και την Κυριακή, έως και τις 3 Δεκεμβρίου.

Ενθουσιασμένος με το θέαμα και ο «πράσινος» Τζέιμς Γκιστ 

Ανάμεσα στους μικρούς και μεγάλους θεατές του διάσημου ιταλικού Circo Mundial ο φακός μας εντόπισε και τον μπασκεμπολίστα του Παναθηναϊκού Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος παρακολούθησε το θέαμα με την οικογένειά του και δήλωσε ενθουσιασμένος!

qetet 2

Με βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram, στο οποίο κατέγραψε ένα από τα εντυπωσιακά ακροβατικά του προγράμματος –και είχε περισσότερα από 13.000 (!) views–, ο σέντερ της ομάδας του «Τριφυλλιού» έκανε το εξής σχόλιο: «Το τσίρκο που αξίζει να δεις!» Στο τέλος του σόου, μάλιστα, πόζαρε στον φακό της «Espresso» παρέα με τα μέλη του Circo Mundial και τον παρουσιαστή Κώστα Βενετσάνο.

qetet 7

qetet 1

offer

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...