Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Οι 6 διάσημες Ελληνίδες που περιμένουν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τα...

Baby boom προσεχώς! Γεννητούρια αναμένονται το επόμενο διάστημα στην...

Στις 28 Απριλίου η πρεμιέρα του ριάλιτι «TV Queen» στο Open

Ολοταχώς ετοιμάζεται να βγει στον «αέρα» στις 28 Απριλίου...

Χωρισμένη και λαμπερή η Λάσπα!

Λαμπερή και ανανεωμένη Κατερίνα Λάσπα σε μία από τις...

Ο πρίγκιπας Χάρι «έκοψε» επισήμως τους δεσμούς με τη Βρετανία

Να δίνει ο πατέρας σου μάχη με τον καρκίνο...

Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον πεθερό (εφοπλιστή) της Μαριέττας Χρουσαλά

❱❱ Δύσκολες ώρες για τη Μαριέττα Χρουσαλά! «Εφυγε» ο πεθερός της Σπύρος Πατίτσας προτού προλάβει να δει το τρίτο εγγόνι του Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τη Μαριέττα Χρουσαλά και τον Λέοντα Πατίτσα! Εναν μήνα προτού υποδεχτούν στον κόσμο το τρίτο παιδί τους και ζήσουν ξανά το θαύμα του να γίνεσαι γονιός, βυθίστηκαν στο πένθος!

Ο θάνατος του Σπύρου Πατίτσα «έκλεψε» το χαμόγελο από τα χείλη τους και διέκοψε με τον πιο άσχημο τρόπο τις ανέμελες οικογενειακές διακοπές τους στις Μπαχάμες για την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Τώρα η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας στέκεται τρυφερά στο πλευρό του συζύγου της και προσπαθεί να τον στηρίξει σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή! Γνωρίζει πολύ καλά ότι μπορεί ο άνθρωπός της να είναι ένας ισχυρός άντρας, ένα από τα σημαντικά πρόσωπα της παγκόσμιας ναυτιλίας, είναι όμως και ο γιος ενός πολύ σημαντικού πατέρα, που τον ανέθρεψε με πολλή αγάπη και τώρα καλείται να του πει για πάντα το στερνό «αντίο»!

Από την άλλη, και η ίδια θρηνεί τον πεθερό της, τον άνθρωπο που άνοιξε την αγκαλιά του και την υποδέχτηκε στην οικογένεια Πατίτσα με τον πιο γλυκό τρόπο. Ηταν εκείνος που στον γάμο της με τον Λέοντα, τον Ιούνιο του 2010, είχε πλέξει το εγκώμιό της με τα πιο λαμπρά επίθετα!

Το εγκώμιο

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βλέπω το παιδί μου να παντρεύεται μια κοπέλα που θα τον βοηθήσει στην καριέρα του, τον αγαπάει, είναι ταπεινή, είναι καλόκαρδη και είναι πάρα πολύ καλή κοπέλα» είχε δηλώσει ο Σπύρος Πατίτσας για τη νύφη του. Φυσικά, δίπλα του έστεκε όλο καμάρι και περηφάνια ο Λέων.

Για τη Μαριέττα Χρουσαλά αυτή δεν είναι η πρώτη «σκληρή» απώλεια που καλείται να διαχειριστεί! Πριν από 14 χρόνια -στα 20 της χρόνια-, εντελώς ξαφνικά, αναγκάστηκε να αποχωριστεί τον αγαπημένο της πατέρα, για τον οποίο έχει μιλήσει πολλές φορές σε τηλεοπτικές και έντυπες συνεντεύξεις της, χωρίς ποτέ να καταφέρει να κρύψει τη συγκίνησή της!

Ευτυχώς για το ζευγάρι, υπάρχουν τα δυο του αγγελούδια! Το γλυκό τους χαμόγελο και η ανιδιοτελής αγκαλιά τους είναι το καλύτερο φάρμακο σε οποιονδήποτε πόνο.

qertrΗ 5χρονη Μάργκω και ο 2χρονος Σπύρος, αλλά και το τρίτο παιδάκι τους, που θα φέρει σε έναν μήνα ο πελαργός, θυμίζουν στο ζευγάρι ότι η ζωή συνεχίζεται.

ΟΙ BUSINESS ΣΤΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΓΩ ΛΕΜΟΥ

Ο Σπύρος Πατίτσας, σύζυγος της Μαριγώς Λεμού, καταγόταν από τη Λευκάδα και είχε σπουδάσει ναυπηγός. Τη δεκαετία του 1960, όταν ο πεθερός του Λέων Χ. Λεμός δημιούργησε την Εύπλοια, η οποία έφτασε να είναι μία από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρίες με παραγγελίες πλοίων στα ναυπηγεία της Ιαπωνίας και της Γιουγκοσλαβίας, ο Σπύρος Πατίτσας ανέλαβε τεχνικός διευθυντής. Το 2001 ο στόλος της Εύπλοια περιελάμβανε οκτώ πλοία ξηρού φορτίου. Ηταν η χρονιά κατά την οποία τα παιδιά του αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστές πορείες. Τότε η κυρία Μαριγώ Λεμού αποφάσισε να δώσει τη διαχείριση των δύο πλοίων που της αναλογούσαν από την πατρική κληρονομιά στους γιους της Λέοντα και Φιλήμονα Πατίτσα. Δύο χρόνια αργότερα, το 2003, ο Λέων και ο αδελφός του Φιλήμων με τον πατέρα τους Σπύρο Πατίτσα ίδρυσαν την Atlas Maritime Ltd.

Ο Λέων Πατίτσας, σύζυγος της Μαριέττας Χρουσαλά, είναι σήμερα managing director της Atlas Maritime Ltd., η οποία δημιουργήθηκε όταν διαχωρίστηκαν η Εύπλοια και η LC Lemos. Η εταιρία ξεκίνησε με δύο πλοία ξηρού φορτίου και λίγο αργότερα πρόσθεσε άλλο ένα. Από το τέλος του 2005 ως τις αρχές του 2007 πούλησαν τα φορτηγά πλοία σε συμφέρουσες τιμές, εκμεταλλευόμενοι τις πολύ υψηλές τιμές και την αυξημένη ζήτηση.

Για τον θάνατο του Σπύρου Πατίτσα ο Σύλλογος «Φίλοι Οινουσσών» εξέδωσε την κάτωθεν συλλυπητήρια ανακοίνωση: «Βαθύτατα συλλυπούμαστε, ο Σύλλογος “Φίλοι Οινουσσών”, το Συμβούλιό μας, τους αγαπητούς φίλους Φιλήμονα και Λέοντα Πατίτσα οικογενειακώς για την απώλεια του πολυαγαπημένου τους πατέρα Σπύρου Πατίτσα. Ο εκλιπών ήταν ναυπηγός και είχε διαγράψει μια ιδιαίτερα επιτυχή διαδρομή στον ναυτιλιακό χώρο, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν κοντά στα παιδιά του, σύμβουλος, υποστηρικτής και συνεργάτης, παρά την επιδείνωση της υγείας του. Στην κυρία Μαριγώ Λεμού – Πατίτσα εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας. Ευχόμαστε να ζουν όλοι έτη πολλά και να θυμούνται τον αείμνηστο Σπύρο με αγάπη».

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...