Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Γερμανός κροίσος επινόησε τον θάνατό του για να το σκάσει με τη...

Ο Γερμανός κροίσος Καρλ Εριβάν Χάουμπ, που αγνοείται εδώ...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ολο χάρη η Μέγκαν με τον… Χάρι

❱❱ Ανακοινώθηκε επίσημα ο αρραβώνας  του πρίγκιπα με την 36χρονη ηθοποιό, που δεν σταματούσε να δείχνει το δαχτυλίδι τηςΑπό την
Κατερίνα Νικολοπούλου 

Με επίσημη ανακοίνωση, επίσημη φωτογράφιση, δαχτυλίδι, ρομαντικές αποκαλύψεις αλλά και χολιγουντιανό νάζι, ο αρραβώνας του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ αποτελεί γεγονός και ο γάμος προγραμματίστηκε για την άνοιξη.

Ο πιο «άτακτος» από τους διαδόχους του θρόνου δήλωσε «ενθουσιασμένος» που παντρεύεται την πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Suits» και εξομολογήθηκε μπροστά σε δημοσιογράφους και κάμερες που είχαν στηθεί στον αγαπημένο κήπο της μητέρας του στο παλάτι του Κένσινγκτον ότι ήξερε ότι ήταν η μία, την πρώτη μέρα που τη γνώρισε.

Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν χαμογελώντας, ενώ η Μαρκλ, που πήρε πόζες οι οποίες παραπέμπουν περισσότερο σε κόκκινο χαλί πρεμιέρας παρά σε επίσημη ανακοίνωση μελών του οίκου των Ουίνδσορ, δεν σταμάτησε να δείχνει το δαχτυλίδι των αρραβώνων της, που σχεδίασε ο ίδιος ο πρίγκιπας Χάρι.

Η λαίδη Νταϊάνα

Οπως ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου του Παλατιού, ο πρίγκιπας χρησιμοποίησε για τη δημιουργία του δύο πολύτιμους λίθους που είχε στο παρελθόν φορέσει η μητέρα του, η λαίδη Νταϊάνα. Στο κέντρο του δαχτυλιδιού φιγουράρει ένα διαμάντι από την Μποτσουάνα, μια χώρα στην οποία ο Χάρι έχει ιδιαίτερη αδυναμία, αφού την είχε επισκεφτεί πολλές φορές όταν ήταν παιδί μαζί με την οικογένειά του.

Ο 33χρονος πρίγκιπας, που αποκάλυψε πριν από έναν χρόνο ότι είχε ερωτευτεί την ηθοποιό ενώ ήταν μαζί ήδη έξι μήνες, έκανε πρόταση γάμου στην 36χρονη στο Λονδίνο στις αρχές του μήνα. Στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησαν στο BBC αποκάλυψαν ότι ο Χάρι έκανε την πρόταση γάμου ενώ έψηναν κοτόπουλο!

Το βασιλικό πρωτόκολλο προβλέπει ότι ο πέμπτος στη σειρά της διαδοχής στον θρόνο έπρεπε να ζητήσει την έγκριση της γιαγιάς του, της βασίλισσας Ελισάβετ, για να παντρευτεί και αφού δόθηκε το πράσινο φως άρχισε να οργανώνεται η ανακοίνωση, πληροφορία η οποία είχε μαθευτεί εδώ και αρκετές μέρες στα δημοσιογραφικά γραφεία του Λονδίνου. Οι κινήσεις για τη μεταφορά των δύο αγαπημένων σκύλων της Μαρκλ από τον Καναδά στη Μ. Βρετανία είχαν επίσης ρίξει λάδι στη φωτιά της έντονης φημολογίας.

Το ζευγάρι αναμένεται να μετακομίσει στο Nottingham Cottage, σύμφωνα με την «Daily Mail», μια αγροικία που βρίσκεται στο παλάτι του Κένσινγκτον, δίπλα στην επίσημη κατοικία του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της δούκισσας του Κέμπριτζ.
Οπως είναι λογικό, το νέο προκάλεσε φρενίτιδα σε δημοσιογράφους και μη, ενώ στο twitter το hashtag #royalengagement κυριάρχησε.

18777626 2

Oι σπουδες Υποκριτικής με τα 630.000 ευρώ που κέρδισε ο πατέρας της σε λοταρία!

Τον τυχερό λαχνό για δεύτερη φορά στη ζωή της είναι σαν να έπιασε η Μέγκαν Μαρκλ με την ανακοίνωση του αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Χάρι. Την πρώτη φορά η λοταρία που κέρδισε ο πατέρας της χρηματοδότησε το όνειρό της να γίνει ηθοποιός, ενώ τώρα ανοίγονται μπροστά της οι πόρτες της μεγαλύτερης βασιλικής οικογένειας του πλανήτη.

Μόνο που το προφίλ της 36χρονης πρωταγωνίστριας της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Suits» κάθε άλλο παρά συμβατικό είναι. Μιγάς, χωρισμένη, μεγαλύτερη κατά τρία χρόνια από τον αρραβωνιαστικό της και ηθοποιός (έχει εμφανιστεί μάλιστα ημίγυμνη στην οθόνη), η μελλοντική δούκισσα του Σάσεξ σπάει τους κανόνες της παράδοσης της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, κάνοντας πολλούς στη Βρετανία να τη θεωρούν το τέλειο ταίρι για τον εξίσου αντισυμβατικό πρίγκιπα Χάρι. Ωστόσο, ο δυναμισμός της και οι ισχυρές φεμινιστικές πεποιθήσεις της, για τις οποίες είναι γνωστή η Μαρκλ, δημιουργούν ερωτήματα για το πώς θα την αντιμετωπίσουν οι υπόλοιπες γυναίκες της εξαιρετικά συντηρητικής βασιλικής οικογένειας.

Γεννημένη στο Λος Αντζελες το 1981 από τον δεύτερο γάμο του Τομ Μαρκλ με την Ντόρια, η Μέγκαν σπούδασε υποκριτική στο Northwestern University χάρη στα 630.000 ευρώ που κέρδισε ο πατέρας της σε λοταρία το 1990. Το 2011, έπειτα από εφτά χρόνια σχέσης, παντρεύτηκε τον παραγωγό Τρέβορ Ενγκελσον, αλλά χώρισε δύο χρόνια αργότερα.

Η μελλοντική δούκισσα του Σάσεξ, που στο παρελθόν επισκέφτηκε την Ελλάδα και γεύτηκε τοπικά εδέσματα, έχει διακόψει εδώ και χρόνια τις επαφές της με την ετεροθαλή αδερφή της Σαμάνθα, η οποία δήλωσε ότι γράφει βιβλίο για τη Μαρκλ. Με τον ετεροθαλή αδερφό της Τομ χάθηκαν το 2011, όταν εκείνη μετακόμισε στον Καναδά, χωρίς ωστόσο να έχουν τσακωθεί.

offer

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...