Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

Γωγώ Βαγενά: Η νύφη της αξέχαστης Πόλυς Πάνου σε καλλιστεία για παντρεμένες

❱❱ Η Γωγώ Βαγενά μιλά στην «Espresso» για τη συμμετοχή της σε καλλιστεία για παντρεμένες που θα γίνουν στην Κίνα Από την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Η νύφη της αξέχαστης Πόλυς Πάνου θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε διαγωνισμό ομορφιάς για παντρεμένες. Η Γωγώ Βαγενά, η οποία ασχολείται με το τραγούδι, αποφάσισε να διευρύνει τους επαγγελματικούς ορίζοντές της και θα συμμετάσχει στα διεθνή καλλιστεία «Mrs Globe», που θα γίνουν στην Κίνα στις 12 Δεκεμβρίου.

Η σύζυγος του Βαγγέλη Πάνου και μητέρα της μικρής Πόλυς -από το Πολυτίμη, το όνομα της διάσημης γιαγιάς της- μίλησε στην «Espresso» για την απόφασή της, δηλώνοντας ενθουσιασμένη για την εμπειρία που πρόκειται να ζήσει.

wrtrt

«Παρακολουθούσα πάντα τους διαγωνισμούς ομορφιάς και ο συγκεκριμένος μού άρεσε, γιατί, πέρα από το στοιχείο της ομορφιάς, παίζει ρόλο και η προσωπικότητα εκείνων που συμμετέχουν και συγκεντρώνει υποψήφιες από διαφορετικούς χώρους, όχι μόνο μοντέλα» μας είπε και συνέχισε, αποκαλύπτοντας ότι με τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό ομορφιάς εκπληρώνει ένα μεγάλο όνειρό της. «Πιο παλιά ήθελα πολύ να ασχοληθώ με το μόντελινγκ, όμως δεν είχα χρόνο με τις σπουδές και μετά με την ενασχόλησή μου με το τραγούδι. Η συμμετοχή σε αυτόν τον διαγωνισμό είναι κάτι που ήθελα χρόνια» σημείωσε. Η μοναδική σκέψη που μετριάζει κάπως τη χαρά της για τη συμμετοχή της στον διεθνή διαγωνισμό είναι ότι θα χρειαστεί να αποχωριστεί τη μικρή κόρη της για δέκα ημέρες! «Φροντίζω να περνάω περισσότερο χρόνο μαζί της, προκειμένου να αναπληρώσω το κενό για τις ημέρες που θα λείπω. Ο σύζυγός μου μού είπε ότι θα κάνουμε βιντεοκλήσεις κι έτσι θα μικραίνουμε την απόσταση! Είμαι πολύ τυχερή, γιατί ο Βαγγέλης με στηρίζει απόλυτα» αναφέρει. Οσο για την προετοιμασία που έκανε για τη μεγάλη ημέρα; «Ακολούθησα αυστηρό πρόγραμμα άσκησης και διατροφής» δήλωσε.

f2 21

Ολοκληρώνοντας την κουβέντα μας, η όμορφη Γωγώ εξέφρασε ακόμα μία φορά τον ενθουσιασμό της για τη συμμετοχή της στα διεθνή καλλιστεία και μας αποκάλυψε τι θα περιέχει η… βαλίτσα της! «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που θα εκπροσωπήσω την Ελλάδα σε έναν τόσο μεγάλο διαγωνισμό, στον οποίο θα δώσουν το ‟“παρών” 71 χώρες. Ο Θοδωρής Τρανούλης, που επιμελήθηκε τις εμφανίσεις μου, μου έραψε πέντε τουαλέτες σε λευκό, σομόν, μία σε παλ αποχρώσεις, αρχαιοελληνική, μια μπλε με παγιέτες και μια μαύρη και ανυπομονώ να τις φορέσω στην Κίνα».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...