Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Σε πολλά ταμπλό ο Αρβανίτης

❱❱ Ο σκηνοθέτης αποκαλύπτει τα σχέδιά του για νέα δραματική σειρά, ενώ παράλληλα ετοιμάζει σεμινάρια, βιβλίο και θεατρικά πρότζεκτΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Μετά το τέλος των γυρισμάτων της κωμικής αισθηματικής σειράς του ΑΝΤ1 «4xxx4» -το φινάλε θα το δούμε στη μικρή οθόνη τον Φεβρουάριο του 2018-, ο σκηνοθέτης Δημήτρης Αρβανίτης δεν σκοπεύει να ξεκουραστεί.

Ηδη ετοιμάζει μια νέα δραματική σειρά, η οποία εστιάζει στο πώς ο άνθρωπος οδηγείται στο έγκλημα μέσα από τον έρωτα. «Ολα άρχισαν από ένα βιβλίο που μου έκανε δώρο μια φίλη μου. Εκεί συνειδητοποίησα ότι ουσιαστικά μέσα στα χρόνια ο άνθρωπος δεν έχει κάνει μεγάλα βήματα εξέλιξης πάνω στο θέμα των συναισθημάτων. Το σενάριο γράφεται ήδη και βρίσκομαι σε συζητήσεις με πολλούς τηλεοπτικούς σταθμούς όσον αφορά την προβολή του» αποκαλύπτει στην «Espresso» ο σκηνοθέτης.

«Τη στιγμή που οι τηλεοπτικοί παραγωγοί εργαζόμαστε σε ένα χάος, μέσα σε μια οπτικοακουστική βιομηχανία διαλυμένη, που αναπαράγει σκουπίδια και δημιουργεί τηλεθεατές της κλειδαρότρυπας, οι σεναριογράφοι και οι σκηνοθέτες προσπαθούμε να κρατήσουμε ζωντανή τη μυθοπλασία» διαμαρτύρεται ο κ. Αρβανίτης και συνεχίζει ρίχνοντας τα… βέλη του στην τηλεοπτική μόδα των realities. «Προσπάθησα για τρεις ώρες να δω ένα reality επιβίωσης και ήταν αδιανόητο το κουτσομπολιό. Είναι ανησυχητικό το φαινόμενο να δημιουργείς τηλεθεατές με ενέσεις ηδονοβλεψίας. Και δεν βλέπω να υπάρχει και το… εμβόλιο που θα τους προστατεύσει».

Ο Δημήτρης Αρβανίτης έχει και νέα σχέδια που αφορούν την τηλεόραση, αλλά… μακριά απ’ αυτή! «Για τους νέους ηθοποιούς αποφάσισα να κάνω κάποια συστηματικά σεμινάρια έξι συνεχή Σάββατα πάνω στην τέχνη της τηλεόρασης. Οποιος ενδιαφέρεται, ας μπει στη σελίδα μου dport-productions.gr» λέει. Παράλληλα, ο σκηνοθέτης των επιτυχιών «Κλεμμένα όνειρα» και «Δικαίωση» έχει κάθε λόγο να χαμογελά, καθώς το 2018, εκτός από τη νέα σειρά που ετοιμάζει, θα κυκλοφορήσει από γνωστό εκδοτικό οίκο το δεύτερο βιβλίο του, με τίτλο «Βίοι παράλληλοι», το οποίο ελπίζει κάποιος άλλος σκηνοθέτης να το κάνει ταινία για τον κινηματογράφο!

«Το μυθιστόρημά μου, το οποίο ολοκλήρωσα χθες, αφορά την αυτοκτονία. Πώς την πλησιάζει ένας αστός άνδρας στην Αθήνα και πώς μια κοπέλα από τη Συρία, της οποίας η αυτοκτονία επιβάλλεται από την εξουσία. Οι δυο τους θα συναντηθούν στην Ικαρία. Βίοι παράλληλοι αλλά με άλλη κουλτούρα, πολιτισμό, με άλλη θρησκεία. Η ιστορία εξελίσσεται στην Ελλάδα, τη Γαλλία και την Τουρκία».

Ολοκληρώνοντας τη συζήτησή μας, ο δημιουργός μάς αποκαλύπτει και τα θεατρικά σχέδιά του: «Αυτήν τη στιγμή τρέχω μια χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ για τις διαδραστικές παραστάσεις σε βιομηχανικούς χώρους που προωθεί η Ευρωπαϊκή Ενωση. Πρόκειται για δύο πρότζεκτ που θα γίνουν στην Αθήνα. Το ένα αφορά τους εφήβους και την ανακύκλωση μέσα από την ιστορία ενός αυτοκινήτου 2CW. Η δεύτερη παράσταση αφορά πιο μεγάλους θεατές και μιλά για τον επιστήμονα και την αρετή. Ολοι οι άνθρωποι μπορούν να γίνουν θύματα της επιστήμης και της τεχνολογίας, αλλά και πειραματόζωα».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...