Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Ζαν Πολ Γκοτιέ και πάσης Ελλάδος

❱❱ Φουστανέλα, παραδοσιακές φορεσιές και συνολάκια με άρωμα Παρισιού στην… πασαρέλα του Μουσείου Μπενάκη
❱❱ Ευτράπελα και απρόοπτα στην επίδειξη (με είσοδο 1.000 ευρώ) του μόδιστρου
❱❱ Το «βασιλικό» δείπνο για τους 200 VIP καλεσμένους δίπλα στα αγάλματα Χλιδάτο ντεφιλέ από τον θρύλο της μόδας Ζαν Πολ Γκοτιέ με είσοδο 1.000 ευρώ το άτομο και επίσημο «βασιλικό» δείπνο για 200 VIP καλεσμένους από τον χώρο της showbiz και της κοσμικής ζωής. Ο διεθνώς αναγνωρισμένος Γάλλος σχεδιαστής και λάτρης της ελληνικής κουλτούρας παρουσίασε haute couture δημιουργίες του εμπνευσμένες από την χώρα μας, δωρίζοντας όλα τα έσοδα στο Μουσείο Μπενάκη, στις αίθουσες του οποίου φιλοξενήθηκε το ειδικό γκαλά. 

Η «Espresso» αποκαλύπτει όλα όσα έγιναν το βράδυ της Τρίτης πίσω από τις κλειστές -για τους δημοσιογράφους- πόρτες! Για τη μεγάλη γιορτή της μόδας εργάστηκαν εθελοντικά 150 άτομα! Ωστόσο, όπως μας μετέφερε αξιόπιστη πηγή, ο Ελληνας συνεργάτης του Γκοτιέ και υπεύθυνος της guest list Κωνσταντίνος Καταλακινός ήταν κάπως εκνευρισμένος, καθώς τον έτρωγε η αγωνία μη τυχόν μπουν ρεπόρτερ ή παπαράτσι στους χώρους των εκδηλώσεων. Δεν έλειψαν τα λάθη, όπως στις θέσεις ορισμένων κοσμικών κυριών, οι οποίες τήρησαν το savoir vivre προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα. Επίσης σημειώθηκαν και ευτράπελα, όπως η παρουσία αναπάντεχων καλεσμένων, στους οποίους προφανώς χαρίστηκαν προσκλήσεις από τρίτους!

qw45yw4

Στην επίδειξη μόδας του εκκεντρικού designer στον πρώτο όροφο του αθηναϊκού μουσείου παρουσιάστηκαν 70 διαφορετικά κομμάτια, με στοιχεία που θύμιζαν έντονα Ελλάδα, όπως η φουστανέλα, οι παραδοσιακές φορεσιές και τα στάχυα, καθώς και συνολάκια με άρωμα Παρισιού. Ο Γκοτιέ, φορώντας μπλούζα με την ελληνική σημαία, αγχωμένος και συνάμα ενθουσιασμένος, έδωσε το σύνθημα και ξεχύθηκαν στους διαδρόμους γνωστά μοντέλα και ηθοποιοί, με πιο εντυπωσιακό «έργο τέχνης» έναν μαύρο κορσέ με χρυσαφιές λεπτομέρειες, που προκάλεσε το παρατεταμένο χειροκρότημα των προσκεκλημένων. 

2354tw3q4 5

Το δείπνο-υπερπαραγωγή παρατέθηκε στο ισόγειο του Μουσείου Μπενάκη, δίπλα στις προθήκες με τα αγάλματα. Στήθηκαν ροτόντες των 12 ατόμων με εντυπωσιακό στολισμό και κυρίαρχα χρώματα το μαύρο και το χρυσό. Το μενού της βραδιάς επιμελήθηκε ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος. Το πρώτο πιάτο περιλάμβανε σολομό με αβγοτάραχο και για κυρίως σερβιρίστηκε φιλέτο με κάστανα! Ωστόσο δεν έμειναν όλοι για φαγητό. Ο Ηλίας Ψινάκης, για παράδειγμα, αποχώρησε άρον άρον λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Στην έξοδο όλοι οι παρευρισκόμενοι πήραν δώρο από μια φουντίτσα και αρώματα με την υπογραφή του Ζαν Πολ Γκοτιέ.

2354tw3q4 4

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια: 

offer

Η ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΑ ΚΑΓΙΑ, Η SEXY ΣΤΙΚΟΥΔΗ ΚΑΙ Η ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΠΕΤΤΥ ΜΑΓΓΙΡΑ

Στην παγκόσμιας εμβέλειας επίδειξη υψηλής ραπτικής με τίτλο «Αθήνα – Παρίσι» περπάτησαν διάσημοι celebrities, με πρώτη και καλύτερη την εγκυμονούσα στον έβδομο μήνα Βίκυ Καγιά, η οποία εμφανίστηκε με καφέ φαρδύ μακρύ φόρεμα.

Η σέξι Κατερίνα Στικούδη εντυπωσίασε με το γαλάζιο κορμάκι της, ενώ η Μπέττυ Μαγγίρα φόρεσε μαύρο στενό κομψό φόρεμα, αλλά τα βλέμματα του κόσμου «έκλεψε» το εκκεντρικό χτένισμά της.

2354tw3q4 3

Στο show συμμετείχε και η Βασιλική Τσεκούρα, λίγο καιρό μετά τη γέννηση του παιδιού της με τον Θοδωρή Παπαλουκά. Ο τελευταίος ήταν φυσικά εκεί για να τη χειροκροτήσει, ενώ απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους να μπαίνει στο μουσείο κρατώντας ένα μπουκέτο λουλούδια. Σε ρόλο μοντέλου εμφανίστηκαν επίσης ο Αντώνης Φραγκάκης, η πρωθιέρεια Κατερίνα Λέχου, η Ζέτα Δούκα και ο Μάνος Πίντζης από το «Nomads» του ΑΝΤ1.

2354tw3q4 6

Ανάμεσα στους λαμπερούς παρευρισκομένους εντοπίσαμε την αειθαλή Νάνα Μούσχουρη με τον σύζυγό της Αντρέ Σαπέλ, την Τατιάνα Μπλάτνικ, τους Θανάση και Ελένη Μαρτίνου, το ζεύγος Σάκη Ρουβά και Κάτιας Ζυγούλη και την Αλκηστη Πρωτοψάλτη με τον Τάκη Ζαχαράτο.

2354tw3q4 8

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...