Μανούλα έγινε η Φανή Χαλκιά

❱❱ O μπαμπάς Λούης Καραμάνος «ανέβασε» φωτογραφία με το νεογέννητο αγοράκι τουΑπό την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Baby boom για τη Φανή Χαλκιά. Η ολυμπιονίκης έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και μαζί με τον αγαπημένο της Λούη Καραμάνο βιώνει πλέον τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο επιχειρηματίας μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram αναρτώντας μια φωτογραφία με το πατουσάκι του νεογέννητου γιου τους! Φυσικά πρόσθεσε με tag τη νέα μανούλα Φανή Χαλκιά και οι διαδικτυακοί φίλοι τους τούς… βομβάρδισαν με likes, ευχές για το μωρό και θερμά συγχαρητήρια!

Η πρωταθλήτρια και ο εκλεκτός της καρδιάς της, που διατηρεί το δικό του γυμναστήριο στη Νέα Σμύρνη, γνωρίζονται πολλά χρόνια, από τα πρώτα νιάτα τους! Επειτα χάθηκαν, λόγω συνθηκών, περίπου για μια δεκαετία, και ξανασυναντήθηκαν στις αρχές του 2017, την ημέρα που γιόρταζε η Φανή, μέσω ενός κοινού φίλου τους! Τότε γεννήθηκε μεταξύ τους ο έρωτας!

Η σχέση τους μετρά μόλις 10 μήνες. Οσο για την εγκυμοσύνη; Προέκυψε απροσδόκητα τρεις εβδομάδες αφότου τα φτιάξανε! Μάλιστα, όπως έχει αποκαλύψει το «χρυσό» κορίτσι του στίβου σε συνέντευξή του, έμαθε ότι είναι έγκυος την ημέρα που συμμετείχε στον 12ο Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης ως μάνατζερ του αγώνα και πανικοβλήθηκε! Ο σύντροφός της, από την άλλη, δεν είχε την ίδια αντίδραση. Οχι μόνο δεν τον έπιασε πανικός, αλλά χάρηκε πάρα πολύ!

Η περίοδος της εγκυμοσύνης ήταν για τη Φανή πολύ εύκολη: «Αν δεν είχα την κοιλιά, θα το ξέχναγα» είχε πει λίγο καιρό πριν φέρει στον κόσμο το αγγελούδι της. Ετσι, οι μήνες πέρασαν και πλέον η ίδια και ο καλός της κρατούν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους! Να τους ζήσει!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Λύγισε» η Έλενα Ασημακοπούλου: «Έχω τρομερές ενοχές που δεν κατάλαβα τι περνούσε ο Μπρούνο»

Η Έλενα Ασημακοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή της Δάφνης Καραβοκύρη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μάχη με την κατάθλιψη του πρώην συζύγου της, Μπρούνο Τσιρίλο.

Παθιασμένα φιλιά για γνωστή ηθοποιό στο αεροδρόμιο – Νέος έρωτας στη σόουμπιζ;

Νέος έρωτας για τη γνωστή ηθοποιό που εθεάθη να δίνει παθιασμένα φιλιά στο αεροδρόμιο

Σε αναπηρικό καροτσάκι η Λουκία Πιστιόλα στην κηδεία Πανουσόπουλου

Η Λουκία Πιστιόλα πήγε στην κηδεία του Γιώργου Πανουσόπουλου καθισμένη σε αναπηρικό καροτσάκι.

Ο Αρναούτογλου junior ποζάρει χαμογελαστός στο πλάι της μητέρας του

Ο γιος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Αναστάσης είναι στην εφηβεία και ζει με τη μητέρα του, Κατερίνα Κόκλα.

Γενέθλια για τον Μιχάλη Αεράκη – Πόσο χρονών έγινε;

Τα γενέθλιά του είχε ο Μιχάλης Αεράκης. Ο καταξιωμένος...

«Αδελφές ψυχές» στην ίδια μοίρα

Ο κοινός αγώνας που δίνουν στο πλευρό των συζύγων...

Ο Γιώργος Λιάγκας ρίχνει τη «βόμβα»: «Αν ισχύει, είναι ο χωρισμός της 20ετίας»

Στην έντονη φημολογία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες για...