Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Γκουρού κατευθείαν από Θιβέτ

❱❱ Ο Δημήτρης Γιώτης μιλάει στην «Espresso» για τον guest ρόλο του Ινδού στη σειρά του Star «Ο άντρας των ονείρων μου»Από την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Η μία γκεστ εμφάνιση διαδέχεται την άλλη στην καθημερινή σειρά του Star «Ο άντρας των ονείρων μου».
Μετά τον Αντώνη Βλοντάκη και τον Θάνο Καληώρα, στο σίριαλ μπήκε πρόσφατα και ο Δημήτρης Γιώτης, ο οποίος έκανε την παρθενική του εμφάνιση στις 16 Νοεμβρίου και θα εμφανιστεί ξανά στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας. Φαίνεται ότι ο ρόλος του Ινδού που υποδύεται άρεσε στο κοινό κι έτσι θα έχει και συνέχεια στην ιστορία!

Ο ηθοποιός, που ξεχώρισε θεατρικά στο «Ημερολόγιο ενός τρελού», αλλά και στις τηλεοπτικές δουλειές «Οι μάγισσες της Σμύρνης», «Νυχτερινό δελτίο», «Το κόκκινο δωμάτιο» και «Λόλα», δίνει σάρκα και οστά στον Ινδό γκουρού της Ελλης (Αννα Αδριανού), ονόματι Σουάμι.
Ο τελευταίος φαίνεται καλοπροαίρετος, ευγενικός και πράος, αλλά μάλλον τα φαινόμενα απατούν! Η Ελλη, έχοντας θέμα με τα ενεργειακά πεδία και τον καθαρισμό της αύρας, εξαρτάται πλέον απ’ αυτόν και τον βάζει να την προστατέψει από την Ιωάννα (Ελένη Γερασιμίδου). Μόνο που ο γκουρού εκμεταλλεύεται την «αδυναμία» της…

giotis adrianoy

«Φέρνω τη μέθοδο του διαλογισμού, της βιοενέργειας, τον καθαρισμό της αύρας και το άνοιγμα των τσάκρα κατευθείαν από το Θιβέτ!» αναφέρει στην «Espresso» ο Δημήτρης Γιώτης και συνεχίζει: «Η Ελλη αναζητά την εσωτερική γαλήνη και με εμπιστεύεται τυφλά. Ο Σουάμι μου μπλέκεται χωρίς να το θέλει σε κωμικοτραγικές καταστάσεις με την Ιωάννα και αυτό γιατί, στην προσπάθεια της Ελλης να την αποφύγει, τον βάζει να… καθαρίζει με προσευχές κι αλάτια… Αλλά και ο Ντίνος (Ρένος Χαραλαμπίδης) προσπαθεί να εξαγοράσει τις συμβουλές του Σουάμι. Γενικότερα αναμένεται να γίνει χαμός και ο ήρωάς μου μπερδεύεται σε ένα γαϊτανάκι παρεξηγήσεων.
Τώρα, αν θα είναι θύμα ή θύτης, θα το δείτε στη μικρή οθόνη. Μην τα αποκαλύψουμε και όλα» μας λέει.

Αναφερόμενος στον ρόλο με τον οποίο επιστρέφει στα τηλεοπτικά πράγματα, ο ηθοποιός έχει να πει τα καλύτερα. «Είναι ένας υπέροχος χαρακτήρας ο Σουάμι, κωμικός, ανατρεπτικός, ιδιαίτερος και ξεχωριστός. Ο ρόλος υπήρξε νέα έμπνευση της Εμμανουέλας Αλεξίου, δεν κόπιαρε κάποια παλιά ιδέα. Επίσης, θα ήθελα να πω ότι νιώθω πολύ τυχερός για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, όπως επίσης και ότι είμαι ευγνώμων στον Κώστα Κιμούλη και στη Ρέινα Εσκενάζυ που σκηνοθετούν τη σειρά» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γιώτης και συνεχίζει μιλώντας για τον χρόνο που χρειάζεται να περνά στο μακιγιάζ για να ενδυθεί τον ρόλο. «Θέλω περίπου μιάμιση ώρα για να μεταμορφωθώ. Ασχολούνται δύο άτομα με μένα για να βλέπετε αυτό το αποτέλεσμα στην οθόνη σας».

Οσο για τα backstage της σειράς; «Πίσω από τις κάμερες το κλίμα είναι εξαιρετικό, αφού οι συνάδελφοι με καλοδέχτηκαν σαν να ήμουν μέλος της παρέας τους από το πρώτο επεισόδιο. Τα γυρίσματα είναι χαρά Θεού. Είναι υπέροχο να συνεργάζεσαι με καταπληκτικούς συναδέλφους. Είναι όλοι τους εξαιρετικοί!»

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...