Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Σκότωσε τον πατέρα του, έκοψε το πέος από το πτώμα και…

❱❱ Το πέος του δολοφονημένου πατέρα του έκοψε και θέλησε να… πουλήσει στο facebook, ζητώντας αστρονομικό ποσό, 26χρονος στο Σικάγο. Μάλιστα, ο Κάρλτον Εντμοντσον, λίγο μετά τη βάρβαρη δολοφονία του 61χρονου πατέρα του Καρλ, ανάρτησε selfies φορώντας ρούχα βαμμένα με το αίμα του.

Η αστυνομία ανακάλυψε το πτώμα του Καρλ Εντμοντσον το Σάββατο στο υπόγειο του σπιτιού του, έπειτα από έλεγχο της Πρόνοιας. Το κεφάλι του ήταν σπασμένο, ενώ το πάτωμα και οι τοίχοι ήταν καλυμμένοι με αίμα και κομμάτια από τον εγκέφαλό του. Σε άλλο σημείο του υπογείου οι αστυνομικοί εντόπισαν το κομμένο πέος, καθώς και ένα κυνηγητικό μαχαίρι, ένα κυκλικό πριόνι, έναν τσιμεντόλιθο και ένα δοχείο με βενζίνη.

Την ίδια μέρα συνέλαβαν τον 26χρονο γιο του, καθώς στο προφίλ του στο facebook εντοπίστηκαν φωτογραφίες με ματωμένα ρούχα που ανάρτησε την ημέρα του φόνου, συνοδεύοντάς τες από σχόλια που έδειχναν σημάδια τρέλας, καθώς φαίνεται να πανηγυρίζει για τον φόνο, ενώ ζήτησε 15.000.000 ευρώ για να πουλήσει το κομμένο πέος του πατέρα του.

Μόλις πέντε ημέρες νωρίτερα ο 61χρονος είχε πετύχει περιοριστικά μέτρα σε βάρος του γιου του, καθώς ο Καρλ υπήρξε πολλές φορές βίαιος. Οταν την Τρίτη τού απαγγέλθηκαν κατηγορίες, ο Κάρλτον δεν σταμάτησε να χαμογελάει ειρωνικά.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα